good morning leeennnn zemuszemus bi kilo daha vermişim 3 haftada 3 kilo :lepi: hızlımı gidiyorum acep fisfisfis dün migrenim tuttu gene.akşam yemeğinde bi tas corbayı zor bititrdim onuda yarımnm saat sonra cıkardım.nerdeyse içtiğim suyu bilenem cıkaracaadım kafamçokkarıştı ooff su migreni allah düşmanıma bile vermesin :Saruboceq:
kıs celen ne zaman döndünüs eve

bende hala davetime cevap bekliyo::
anam pazar aksamı döndük.ben msjını gelince okudum.ama zaten uğrayamazdık aksam gec saatti.hatta o düzcenin oralardaki ayrımlarda hep kulaklaırnızı cınlattık opuyorumnanaktan burdanmıydı?yok yok burdandı falan die kaydirigubbakcemile3
cemre kuzumun 8. ayı hayırlı olsun sağlıkla büyüsün...:teytey::teytey:
inşallah tahlilide temiz çıkar..hoşgeldiniz ewinize de!! ben sana demedimmi dönüşte uğra die len:mymeka::mymeka: özledik heralde:dilcikar:
:
ne zaman dedin leyn :uhm: falla görmedim

görsem de uğrayamazdık ya zaten lülülülülülü hmmm CADIARZU demek anangile gidion CADIARZU bende gelcem bendeeeeeee delikafadulden benide götüüüürrrrrr delikafadulden
tahlilimizi alamadık dün.allah kısmet ederse bugun öölen gidicez :çok üzgünüm: inşallah hayırlı haberlerle döneriz :Saruboceq:
heee benm şafaktaaaaaaa 19 :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :dance: :dance: :dance: :teytey: :teytey: :teytey::Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
geçmiş olsun canım hakkaten bu beişler büyüyene kadar hastalıkla yaşamayı öğrenmemiz gerek herhald:bbo:
o celene bi de benden:mymeka: bu kadar davet var ama karı vızzzz diye geçmiş otobandan:mymeka:
b:mymeka:u arada cemre kuzumun halayı mı var dur bende gireem:teytey::teytey::teytey:nice 8 aylara 8 senelere inşopuyorumnanaktan
fırnayın uleeyyynnn Şeniz
Kizlar az once ne oldu hacerin karnini doyurdum hep ustunu batirdi bende cikarttim citcitli badisiyle kaldi elini yuzunu yikadim hacerde boyle ustunu cikarinca cok mutlu oluyo neselendi hemen bi resmini cekiyim dedi oturttum allah bu basladi de deeeh babaaah diye hemen gittim kamerayi aldim geldim cekiyorum nasil bidir bidir konusuyo dede diyom oda diyo baaba diyom oda diyo bende anne desin diye adiyla seslendim bana bakmasi icin haceer hadeer demesin ay ogretmreye kalkissam demez cok sasrirdim hacer mi diyon annem sen diyom hadeer diyo cok tatli babasina desem inanmaz ay iyiki kameraya aldim aksam izlettirince cok sevinecekler keske burdada izlettirebilsem size
peeeyyyy allah nazarlardan korusun haceri

ayyyy :asigim: dillenince pek bi datlu olcekler heeeeeee :1hug:
Gunaydınlarr herkese ..
Arkadaslar benim kızım iyice yemekden icmekden kesildi bugunlerde 2 diş cıkardı herhalde artık bitmistir istahsızlıgı dedim ama feciii bir sekilde basladı eskiden de az yerdi problem etmezdim o kadar ama simdi resmen yemek görunce cıldırıyor ortalıgı birbirine katıyorr ne yapmam gerekiyor ...siz neler yapıyorsunuz böyle durumlardaa yardııımmmmmm
fisfisfis acaba havalardanmı ki :uhm: hani aniden ısındı falan fisfisfis bide bi surup kasığı pekmez içir bakalım.ben ne zaman pekmez içsem acıkırım daaaaa