evet nivacım inşallah giray gibi sorunsuz çıkarsın dişlerini senin oğluşunda:))
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 heee zaten herkes bunlar daha ıyı gunleın dıooo mıctık delikafadulden:roflol::roflol:
Gunaydin
gene gel kız gene gelŞeniz hemı bocelerı tanıstururuk. hepımızın bebelerı akıl kupu olsun ınsallah kızhihoyyytnerde canım ya şükür rabbime ateşi falan olmadı ama önce ishaldi sonra bu ay hiç kilo almadı şimdi de biraz gerginiz yatma kalkma saatlerinde biraz huysusuz üst dişlein 4 ü birden geliyor sanırsam sağ ön çıkmış sol köpek çıkmış sanırım şimdi sol ön geliyor
ibolya ben yaklaşık 10 yıl önce denizliye gelmiştim..arkadaşımın babası vefat etmişti..üniversiteden en samimi arkadaşım denizliili..kaç yıl aynı evi paylaştık..eşlerimiz de aynı sınıftan hala görüşürüz..ne biliiim paylaşiiim dedim:sm_confused:
ayrıca yusuflar akıllı olur yirim onu:1rolleyes:
sen nerdesin bakiiim geçtimi hacerin hyuysuzluğu diştir canım görürsün
günaydın güzel annelerrrrrrrrrrrrrrr
ben kapanışı yapmışım yine açılış bana kısmetmişşş:))
Gunaydin
gene gel kız gene gelŞeniz hemı bocelerı tanıstururuk. hepımızın bebelerı akıl kupu olsun ınsallah kızhihoyyyt
kim bilir belki
bu arada 9 aylık olmuşuz:lepi::lepi::lepi::lepi::teytey::teytey::teytey:
nerde canım ya şükür rabbime ateşi falan olmadı ama önce ishaldi sonra bu ay hiç kilo almadı şimdi de biraz gerginiz yatma kalkma saatlerinde biraz huysusuz üst dişlein 4 ü birden geliyor sanırsam sağ ön çıkmış sol köpek çıkmış sanırım şimdi sol ön geliyor
ibolya ben yaklaşık 10 yıl önce denizliye gelmiştim..arkadaşımın babası vefat etmişti..üniversiteden en samimi arkadaşım denizliili..kaç yıl aynı evi paylaştık..eşlerimiz de aynı sınıftan hala görüşürüz..ne biliiim paylaşiiim dedim:sm_confused:
ayrıca yusuflar akıllı olur yirim onu:1rolleyes:
sen nerdesin bakiiim geçtimi hacerin hyuysuzluğu diştir canım görürsün
hatunlar napıyosunuz bakiimopuyorumnanaktan
eşim bu hafta çok nöbet tutuyo.sürekli annemlerdeyim giremiyorum pek..
ya geçmişe baktım da dişi çıkmayan ve emeklemeyen bi biz kaldık herhalde:çok üzgünüm:ayakta desteksiz bi kaç saniye durabiliyo..dönerek evi de turluyo ama hala emekleyemiyo.Çok üzgünüm çoookdişi kafaya takmıyorum gerçi geç çıksın istiyodum hep.pütürlü şeyleri de rahat yediği için şimdilik çıkmasada olur.bide ne kadar tek başına desteksiz oturursa otursun bi müddet sonra pat geriye atıyo kendini..mutlaka destekliyorum arkadan.bu olaya sinir olmaya başladım özelliklemi yapıyo yoksa halamı oturamıyoCADIARZU
velet bide altını alırken topuğunu koluma bi indirdikafamçokkarıştıdamarıma denk geldi ve damarımda küçük bi patlama oldu.:1shok:simsiyah çürüdü ve 1 gün boyunca geremedim kolumu..gitgide daha da haylazlaşıyo bunlar valla.
neyse şimdilik kaçıyorum..evde biraz işim var yine annemlere gideceğim
öpüldünüz şekerleropuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
hatunlar napıyosunuz bakiimopuyorumnanaktan
ya geçmişe baktım da dişi çıkmayan ve emeklemeyen bi biz kaldık herhalde:çok üzgünüm:ayakta desteksiz bi kaç saniye durabiliyo..dönerek evi de turluyo ama hala emekleyemiyo.Çok üzgünüm çoookdişi kafaya takmıyorum gerçi geç çıksın istiyodum hep.pütürlü şeyleri de rahat yediği için şimdilik çıkmasada olur.bide ne kadar tek başına desteksiz oturursa otursun bi müddet sonra pat geriye atıyo kendini..mutlaka destekliyorum arkadan.bu olaya sinir olmaya başladım özelliklemi yapıyo yoksa halamı oturamıyoCADIARZU
velet bide altını alırken topuğunu koluma bi indirdikafamçokkarıştıdamarıma denk geldi ve damarımda küçük bi patlama oldu.:1shok:simsiyah çürüdü ve 1 gün boyunca geremedim kolumu..gitgide daha da haylazlaşıyo bunlar valla.
kızlar sabahtan beri huysuzus:bbo:.. meğersem 4. diş patlamış ufacık:lepi: ..yerim onu benhihoyyyt...ama yürüteçte hiç bir faaliyet yok..öyle oturuyormirmirmirmir...ne ileri ne geri.sırnaşık şey..babası sürsün istiyogamyoncuiremsu....bimden makina aldık...Çok üzgünüm çoooksaçını kesmeye çalıştık azıcık enseden alabildikyasakkelime...ama ne mümkün.....yıktık ortalığı..huysuzluğun üstüne hiç olmadı galiba sanırsam.....:1no2::1no2:
Hadi yaa bi sac bu kadar etkili olur mu??? yaa baba da izin vermez simdi kızımın saclarına dokunturmam diye dolanıyı ortalarda sanki kıza alıcı cıkacakmıs gibi en sevdigi sey kızın sacı bası guzel olsun kıyafetleri hep sık olsun ulan daha bu cocuk 8,5 aylık süslesen ne olur sanki
herkese teşekkür ederim geçmiş olsun dilekleriniz için.yavrum heryeri kırmızı içi su dolu yara oldu.doktora gittik krem şurup falan verdi.korkma iz kalmaz dedi.ama çok moralim bozuk dua edin kızlar
saat kaç olmuş kimsecikler uğramamış ya
gene gel kız gene gelŞeniz hemı bocelerı tanıstururuk. hepımızın bebelerı akıl kupu olsun ınsallah kızhihoyyyt
kim bilir belki
bu arada 9 aylık olmuşuz:lepi::lepi::lepi::lepi::teytey::teytey::teytey:
10. hayınız hayırlı uğurlu akıllı uslu olsunnnnnn kaydirigubbakcemile3 :teytey:hatunlar napıyosunuz bakiimopuyorumnanaktan
patoş benimkisi de bazen arkasına yada yanına düşüyo, o an iyice oyuna daldırıyo ve birden hareket ediyo o yüzden düşüyo, yada bi oyuncağı almak için uzanıyosa düşüo, yere yorgan serdim ben, onun üzerine oyuncakları yığdım, onun üzerinde oynuyo normalde, ama ben mutfağa gidip gelene kadar bi bakıyorum yorgandan çıkmış teeeeee halının üzerinde geziniyo, hatta biraz daha zaman geçse salondan çıkıp gidcek kaydirigubbakcemile3 geçmiş olsun şekerim, ben her zaman depik yiyom len, yüzüme bile depik yidim valla kaydirigubbakcemile3seninki iyice haylaz çıktı.leyloşunki 1 seninki 2.iboşumla benimki çok akılılar maşallah muhahaha:roflol:kaydirigubbakcemile3
puhahahaha ne demessin :roflol:kocişini anlatınca aklıma kendim geldim muhahaha:roflol:ben de öleyim.herkes kestir şu kötü saçı diyolar ama ben doğum günü geçsin ondan sonra diyorum.ama o zaman da kış gelecek.en iyisi kestireyim ben deşakkıdı
kestirin tabi olm, kendi egolarınız için bebelere eziyet ediyonuz, bu sıcakta sıkılıyo kuzucuklar, yazık günah, kendinizi onların yerine koyun, valla bahar gelirkene yusuf eymenin ensesi terlemeye başladı, birkaç defa dikkatimi çekti, yaz gelince bu çocuk hiç duramıcak dedim, hatta eşim erken biraz daha yaz gelsin falan diodu, havalar biraz geç ısındı ya bu yıl, dinlemedim valla, aaa yeter çcuk sıkılıyo diye bi geçtik başına kel ettik sıpamı kaydirigubbakcemile3 şimdi çok rahatız valla, önceden sürekli saçını çekiştirip duruyodu, rahatsız oluomuş zaaar CADIARZUsaat kaç olmuş kimsecikler uğramamış ya
niva yavrım, bebelacın muzlu muhallebisiylen milupanın taze fasülye domateslisini sevdi benim sıpa, tavsiye ederim, malum bunların hepsi aynı haltı yiyo kaydirigubbakcemile3iyigeceler hatunlarrrrrrrrrrrr
eyi geceler yafrım, ulen siz yeni eve taışınmadınızmıydı, hani net bağlatmıcediniz, hayırdır noldu CADIARZU
Nerdesiniz lenn deluu karilar killatmaya geldimm herfumm istanbula gitti hatta yolda ibolyaa nerde geziyonn pesinden gelirim bak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?