2008 Ekim Anneleri

Hader artik oturdugun yerden kanepeye tutunarak kalkiyo ve yuruyoo ama yaninda ben mutlaka olmam lazim bazen dengesini katlybedip dusebiliyoo sabahta yeere oyuncaklarini doktum oynuyodu hic haberi yok surunmus gelmis kanepeye tutmus ;kalkmis tam baktim ki ayaka duruyo duser diye tutumak icin gelirken devrildi aslindan sirt ustu sert dusmedi ama agladi cani yandi demekki eli dursa ayaa durmuyo ne sipa yavv

Bide bu kiz ayni babasi gibi miyminti yedirdigim hib biseyi karistirmiyorum yogurtu meyveyi karstirmsam yemez muzu peyniri yumurtayi tek tek veriyorum bi corba iciremiyom dun onuda ayri yapiyim dedim sadece merrcimekle corba yaptim bide patates puresi biraz yedi sevindim bugune kadar niye dusunmediysem bugunde kabagi sadece haslayip tek yedirecem bakalim napacak balik daha hic vermedim artik veriyim diyom da hangi balik veryim acaba

günaydın nerdesiniz lennnnnnnnn
ibolya canım ben annemlere geldim evde hala net yok malesefffffffffff
yarın gircek demi yengen çok dua ediyom ona

kızlar akif emreye bakın büyümüşmü
bu oğlan ne babasına benziyo nede bana bide böyle arapça konuşur gibi gırtlaktan sesler çıkarıyor arap çocuğumudur nedir hastanedemi karıştı yoksa:umursamaz:
kaydirigubbakcemile3

Son düzenleme:

maşallah hacere.sen anlattıkça ben imreniyorum

terkennn akifime maşallah.ne çabuk da büyüdüler demi ya.Allah sağlık versin hepsine inşallah

iboşşşş dün akşam tükana gittiydim.babam almış yukarı yengeme götürmüş ve orda meleğimi sıfıra vurmuşlar.artık eylül kelllll:gitme:ama çok şirin oldu.

kız hacer 1 aya kalmaz paytak paytak yürümezse bende iboş diiilim
Leen ibolya niye bisey yazmadan okuyup okuyuup kaciyonn

yavrum fırsat olmuyo her zaman, bu sıpa artık emekliyo, bi de sürekli karnını doyur uyut faslı da var tabi, anca okuyabiliyorum, fırsat blduğumzaman da toptan alıntı yapıyorum kaydirigubbakcemile3
günaydın nerdesiniz lennnnnnnnn
ibolya canım ben annemlere geldim evde hala net yok malesefffffffffff
yarın gircek demi yengen çok dua ediyom ona

heee yarıng ircek anam, aklımda o var vallaha, inşallah hayırlısıylan kurtulurlar :Saruboceq: büyümüş kız büyümüş, hemi de daha da yakışıklılanmaya başlamış,
iboşşşş dün akşam tükana gittiydim.babam almış yukarı yengeme götürmüş ve orda meleğimi sıfıra vurmuşlar.artık eylül kelllll:gitme:ama çok şirin oldu.

olsun kız olsun kökü onda değilmi, bizim saçımız ilk kesildiğinde kısacıktı şimdik kocaman oldu yine, uzar anam niye taasalanıyon

Iboss sac konusunda sana katiliyorum babannem kardesilerim kucukken saci uzun olsa hemen kestirin cocuk buyumuyo derdi hatta ona gore babamda evladi oldugunda babamin saci uzun olsa hemen kotulendin oglum bak gozlerin icine coktu git sacini kestir derdi hacerin saci uzun olsa hemen kestiririm hem gur hemde canli sac cikar yerine

nöörüyonuz gııı
kaydirigubbakcemile3hehe nörek gıı aynı tas aynı hamam.sen nörüyon asıl akif emre maaşallah delüganlı olmuşkaydirigubbakcemile3

amanın bende hiç kıyamam feyzanın saçına önleri uzamıştı iyice gözüne giriyor diye perçem kesmiştimkaydirigubbakcemile3onlarda tekrar uzadı.ama kel yapamam babasıda istemez zatii

Ben deneyecem ibosum kahfeden limindan bi zarar gelmez belki bi umut lee ben cok catladim yaa en buyuk kabusumda hamile kalmadan once derdine dustum badem yagi bebe yagi nemlendirici felan hepsini kullandim ama yine catladim catladigima yine sukur ben ben patlarim herhalde diyodum okadar zayiftimkii cop gibiydimm ve hic kilo almazdim birden 25 kilo alinca vucut neye ugradigini sasridi simdi bi gor heryer berbat yeni dogum yaptigimdakine gore simdi yine iyi kirmizliklar beyaz oldu insallah bi care olurmu

ben geeeelllddddddiiiiiimmmmmmmm :teytey: ösledinizmi beni len lülülülülülü valla aklım hep sizdeydi nihayet net buldukda girdim hemen sositososito bilin bakam ben nirdeyiiiiiimmmmm :dance: ismirde uleeeeeennnnnnnnnnnnnnnnnn :sm_cool: hiç ayrılmamıs gibiyim bi yandanda senelerce uzak kalmıs gibi :uhm: cok öslemişim beeeeee nese ben kaçanzi gene gelürüm opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…