evet canım ben sadece folbiol kullanıyorum.sana doktor tavsiye etmek isterdim ama benimkide öyle normal doktor ama memnunum doktorumdan hem bayan hem genç olması iyi bir avantaj. bu arada o gebelik takvimini nasıl koydun ya ben koyamıyorum canım. yardım edermisin bu konuda bana.a.s.
evet canım ben sadece folbiol kullanıyorum.sana doktor tavsiye etmek isterdim ama benimkide öyle normal doktor ama memnunum doktorumdan hem bayan hem genç olması iyi bir avantaj. bu arada o gebelik takvimini nasıl koydun ya ben koyamıyorum canım. yardım edermisin bu konuda bana.a.s.
ben dün giitim dr a ma kalp atışları duyulmadı 1 hafta sonra gel dedi ölmüşte olabilir dedi.7+4 duyulmamması normal mi sizce..
Destina Iyi Dusuncelerin Icin Tesekkurler Ama Acile Gittim Yeni Geldim Kalbinin Durdugunu Soylediler Cok Kotuyum
selam bende 8artı 2 deyim.bahar doktorun daha iyi bilir ama eger düzenli besleniyorsan yediklerini kusmuyorsan hele süt ve ürünlerini tüketebiliyosan demir dışındaki tüm vitamin ler sana sadece fazladan kilo aldırır çünkü demir dışında hepsini yediklerinden yeterince alırsın ama senin durumun farklı olabilir tabi.kızlar şu takvimi bende yapamıyom yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?