Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
diyete baslamak sütü etkilermi len:uhm:
peeeeyyy nereye uctunuz yawsÇok üzgünüm çoook
Konuyu Toplam 1 Kullanıcı okuyor. (1 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)
celen35
ööfff sıkıldım.kendi kendime kıllatmak heç zevkli deilÇok üzgünüm çoook ben kaçanzi.sonram görüşrük:a015:
ben de günlerdir şu müge anlıdaki kadın var ya cinayet olayı ona üzülüyorum. kimdir katil diye o bebelere nasıl kıyar diye. ben çok korkuyorum ve endişeleniyorum bu dünya yasanmaz hale geldi malesef. siz ne dşünüyonuz kim olabilir katil?
ben de günlerdir şu müge anlıdaki kadın var ya cinayet olayı ona üzülüyorum. kimdir katil diye o bebelere nasıl kıyar diye. ben çok korkuyorum ve endişeleniyorum bu dünya yasanmaz hale geldi malesef. siz ne dşünüyonuz kim olabilir katil?
günaydın kızlar
3 gündür kızım çok huysuzdu ne kucakta duruyo nede başka türlü ama dün geceden beri zirveye ulaştı uyumuyo gce bağırıyo susmuyo napacağımı şaşırdım 2. aydan sonra biraz düzelmişti ama eskisinden daha beter oldu sadece kucakta gezince biraz susuyo o da bazen
günaydın kızlar
3 gündür kızım çok huysuzdu ne kucakta duruyo nede başka türlü ama dün geceden beri zirveye ulaştı uyumuyo gce bağırıyo susmuyo napacağımı şaşırdım 2. aydan sonra biraz düzelmişti ama eskisinden daha beter oldu sadece kucakta gezince biraz susuyo o da bazen
Bizim karsi komsunun kizida temmuzun sonuna dogru dogdu bebe doymuyo annesini galiba sutu az kilo da alamiy.o masallah benim kiz ona yaklasti memeyide emmiyo sut az geliyosa bebe emmik istemez l diyorum surekli agliyo ac galiba mama takviyesine baslasana doktor ilk 6 ay anna sutu dedi diyo salak ya yetmiyosa 6ay ac mi birakacan dun hasta olmus hast goturduler kesin doktor mamaya basla demistir
canım bizimkide öyle uyumuyo tüm gün ağlıyo noldu bilmem tam düzeldi diyodum gene başladı-tatlicadiarzu-kafamçokkarıştı
Kizlar yilbasinda napiyonuz