2008 Ekim Anneleri

len benim morelim bozuldu ben başka bi artiz resmimi koycem, celenin sevmediği eltisine benzemek istemiyom:çok üzgünüm:

len benim morelim bozuldu ben başka bi artiz resmimi koycem, celenin sevmediği eltisine benzemek istemiyom:çok üzgünüm:

aman ne biliim brden benzettim işte.zaten def ettik onu artıkın kayıncağzıma yeni kız bakıozkaydirigubbakcemile2 eveeeet zambak karısı veee yağmur karısııı sıra sizdesositososito

aman ne biliim brden benzettim işte.zaten def ettik onu artıkın kayıncağzıma yeni kız bakıozkaydirigubbakcemile2 eveeeet zambak karısı veee yağmur karısııı sıra sizdesositososito

kötü kişilere benzetilmek istemem vallaha, göstertmicem bi daha üle çikin resimlerimi, artiz resimlerimi göstertcem, hemi zaten az kaldı yakında yine artizleşcem, delikafadulden

milletin foyaları meydana çıktı kimi başörtülüyüm diyo kimi doğum öncesini koyyo, biz iyice kaynaşmaya mı başladık ne :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…