kız ibolyaa bu hiç önceki koyduğun resme benzemiiiii kaydirigubbakcemile3 hani ikbal gürpınar resmin vardı yaaa onu deyom
kııızzz menekşe sen aynı bnm eltime benzion....
ahandaaa menekseeeeeee zorlu karıymışşın haaaaaaaaaaa
hee kız oncekı resımeıne benzemıyo iboooş
eltin iyimi baridelikafadulden
yuuuuuuuuuuuuuuuh nıye buyuk olduuuu bu yaaaaaaaaaaa
baktıızz mı ulaaaaaaaaaaaaa
deeldelikafadulden.......
celencimi görmedim sadece
Celencimmmm..erdinmi anammkafamçokkarıştı evet Allah'a şükür iyiyiz ama oğlumun bi ameliyatlık durumu var açıkcası:çok üzgünüm: yani aslında durum şöyle bunu daha önce burada paylaşmamıştım..oğlum 20-25 günlükken boğazında(çenesinin altında)minik bi sivilce gibi bişey çıktı.sonra oğlum üst solunun yolu enfeksiyonu oldu.ve bu şişlik büyüdü.aile büyükleri bunun kan çıbanı olduğunu söyledi.mercimek tanesi gibi bişeydi..(ben hiç kan çıbanı görmedim.bilenler nasıl göründüğünü tahmin edebilir)tabi biz eşimle hemen hastaneye gittik.çocuk cerrahı bunun tiroglossal kist olduğunu söyledi.bebek 5 kilo olduğunda ameliyatla almamız gerek dedi.kendi dr.umuz ameliyatlık bişey değil bu bekleyin dedi.hergün tentürdüyot benzeri bi antisptikle temizledik.çok üzüldük ailece.sonra bi gün bi baktım bu şey patlamış.aynı sivilce gibi.içinden sarımsı pembe bi sıvı çıktı.tekrar götürdük dr.a.adam dediki bu tekrar çıkacak.özellikle grip falan olursa çıkacak o zaman ameliyat ederiz.oğluş bugün 94 günlük Allah'a şükür şimdiye kadar hiç bişey çıkmadı.grip olmasın diye uğraşıyoruz tabi:çok üzgünüm:hani kendi kendime düşündüğümde kist patlarmı diye düşünüyorum.ve aile büyüklerine inanmak istiyorum:Saruboceq::Saruboceq:
belki rüyan tersine çıkar canımın içi yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?