2008 Ekim Anneleri

valla bu mesajları okuyan misafir şahsiyet kesin bize katıla katıla gülüyodur, hatta başka bi yeriylen de gülüyo olabilir, karşıdan bakınca çok komik duruyoz yav :roflol:

bazen ben bile katıla katıla gülüorum halil napmasın:roflol:

he len çok küçüğüm ben daha 20 yaşımda kızım 24 yaşımda oğlum doğdu

ulen ben 28 senede anca bi tanesini becerebildim ne acar karısın lem :roflol:

giydirme dedşysem giydirme sen kkeko seniiiiklava:

ne giydirim o zaman olm fiikir versene cek cek ötcene :mymeka:

tamam seyrettiğin silmem gerek sonra ibolya bnm yüzümden depresyona girii puhahaaaa

ne depresona gircem lem senin yüzünden karıya bak yav aaaaaaa kötükedihüso

aman maşallah cemre de aynı sana benzio celen nazar değmesin pek güselsiniz

ibolya gördün mü beni kaldıram mı 2.resmi de malum yatak odasına çekilmiş bi resim:jeyyar:

heee anam farkettim, yatak odası ço k seksii, hani sölemiş gibi olmuyum da :jeyyar:

ibolya şimdi uçacak üstünee delüü karuu :roflol:

lem çatmiiim diyom kaşınıyo, şimcik ağır tahrik var, ben bu karının üstüne uçsam kaç yıl yerim delikafadulden:roflol:

artizzzzzzz çözünürlğü fazlaymış, sen şinci bizim makinemiz kaliteli mi demek istiyon yani
yok yavruss çözünürlüğünün en az hali bu demek istiom düşün artık ne kadar kalitelüü
şaka bi yana anacım yok öle hafif bi foto özellikle uyarıom ki kaşım gözüm bi ayrı çıkıo deyi :mymeka:

celen nasıl siliniyo resim sonra ben bilmiyorum.koyarım ama benim kızımla çekilmiş fotom yok.şimdi kendimi koyayım.zati kızımı biliyosunuz.sonrada kızımla kendimi bizzat çekip koyarım oldumu.ama sonra nasıl siliniyo onu bilemiyorum

biara hepimiz birbirimize msnleri verelim ordan konusalım.orda toplu konusma acaruk.böölecen ikide bi bu kıllı sayfayı yenilemekten kurtuluruz..

he valla ya kaç gündür sölüyüm diyom diyom unutuom, lem her lafı da ağzımdan almasan olmazmı kıskancık karı :mymeka:

bazen ben bile katıla katıla gülüorum halil napmasın:roflol:

zaten farkındaysan bu halil bize en fazla 10 dakka dayanıyo, sonra gümmmmmmm :roflol:

meran07 kullanıcısından alıntı
ibolya şimdi uçacak üstünee delüü karuu

lem çatmiiim diyom kaşınıyo, şimcik ağır tahrik var, ben bu karının üstüne uçsam kaç yıl yerim

ne yılı yicen olm tahrik edio seni...sen bilion mu eğer lohusayken (40gün yani)eşini öldürsen bile sertbest kalıonn haa...bunu nie bu kadar geç söyledin demeee naniknanik

bunu niye bu kadar geç söledin lem :mymeka::mymeka::mymeka:kötükedihüsokötükedihüsokötükedihüsoklava:klava:klava:

bunu niye bu kadar geç söledin lem :mymeka::mymeka::mymeka:kötükedihüsokötükedihüsokötükedihüsoklava:
herüfün hayatını bana borçluu çok selam söylee lülülülülülü
delüüü bu sana söylenirmi leyn adamı çiğ çiğ yerdin leyn sen cokacimcoook

edit yapıcan eylülcüm

hadi hadi yeme şimdi biizi, kaç megapiksel
anacım mesaca resmini koyduktan sonra silmek istersen edit yazan yere tıklıyon, resmin urlsini siliyon, sonra kaydet diyon resim silinmiş oluyo hemi

Her gelen misafir artik halil sayiliyo bu muhabbete bayiliyom varya belki her gelen farkli kisidir ne biliyoz ki ama kim olursa olsun onun adi halil

valla burda biraz daha kaynatırsak akşama heç bişey hazırlayameyacuk be şöyle süslenek püslenerek herüflerin gözü bayram etsin dimi ama romantik bi akşam olsun üle evde patlıcan koktu ne romantik olur ya böle
msn olayı ewet daha ii olur be burdan yok en son ne yazıldı yok yeni msj zor oluo hay aklını öpem celenkaydirigubbakcemile2

herüfün hayatını bana borçluu çok selam söylee lülülülülülü
delüüü bu sana söylenirmi leyn adamı çiğ çiğ yerdin leyn sen cokacimcoook

olm ben kanunlarla neyin ilgili bi işte çalışıyom, hiç duymadım böle bişi, edhak avukatmı acep, profilde öle yaziy, edhak lem varmı öle bişi

selam kızlar bakıyorum iyice cozuttunuz hehihoyyytkoya koya bitiremediniz resimlerinizi.anacım birinizide görsem bari.küstük oda işe yaramadı kimse umuruna almadı:1closedeyes:.birde ben varken koyun yahu

onun aklını diil benim aklımı öp, önce ben düşünmüştüm olm :mymeka:

Her gelen misafir artik halil sayiliyo bu muhabbete bayiliyom varya belki her gelen farkli kisidir ne biliyoz ki ama kim olursa olsun onun adi halil

halil bana senin aşkın yeeter isterse vursunlarrrrrrrrrrr delin oldum ben gecem günüm sensin yaaaaaaaaarrrrr haliloooooooooşşşşşşşşşşş :roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…