:roflol::roflol::roflol::roflol:
karılara bak lem sapıklaştılar, :roflol: yav bu arada anam şimcik bu yaz bizim oğlanın düğünü var, küçük kardeşiimin yani, ben de dediydimkine anneme smokinli bi takım alem sıpaya, şöööle beyaz gömlek siyah takım, amanin artiz gibin, anam da olmaz nazarmı ettircen çocuğu normel giydir dedi, sizce ne yapem lem, çok da heves ediyom yaaa
dbest anam geçmiş olsun lem bu arada, bişey çıkmadığına sevindim, tek gaz sancısı olsun kuzucukların, yazık minnacıklar nasıl dayanırlar hastalığa, biz bileme dayanamıyoz büyük insankene dimi
merhaba kızlarrr herkese mutlu yıllarrrr
dün gece benim kız saat başı uyandı beni uyutmadı mirmirmirmir aman gaz sancısı olsun napalım katlanıyoz hasta olmasın da.. neyse ki tahlilleri temiz çıktı..
celen kız senin bu cemre ne tatlı poz vermiş oyyyy yerim onun gıdışını totoş suratlıııııı
beyazzambak senin kızın da maşallah çooook güzellll adı şevval di sanırım de mi
yağmur bebeğin resmini de ticker dan gördüm maşallah ona pek güzel pek hanım çıkmışşş
lem delü şimcik giydirsensenden başka kim görüy ki, akşam üzeri giydirsene, hemi onların içinde rahat edebilcekmi baam yavrucak yav :mymeka:
durun ben bi ıspanaklı kek olayına girişim beni özleyin anacım baaaaaaaaaayyyyyyy:dance:
koydum bakıb bakalım..açtıktan sonra üzerine tıklayıp yakınlaştırın...çözünürlügü fazla oldugu için kaş göz kayık çıkıo
gördünüz mü leyn.................
meran ve öslem halilo yokken hemn resim koyun bakam görem sizi büyo
e bak celen sen şimdi beni tahrik ediyon ama :jeyyar:
edhak ne pastası yapin anam sen buyo bi tarif ed baam, ben ıstabanaklı kek etcem şimcik, üstünde de krema oluyo ya yaş pasta gibin cokacimcoook
:
ne deim leyn ben sana ne deim ha söylee :mymeka:görmediiiimmm:çok üzgünüm:
celen ben seni görmedim :1ninca:
özlemcim hüç bi değişiklik yok maşallah vallaoğluşu taşıyıcı anne mi doğurdu yoksam:roflol::roflol:
hayır giydirme ne o ööle daha bebiş o koca adam gibi heç sevmem şööle cicili bicili bişi giydir kekomusun sen
ulen kızım senin için fesat ne var ısırdıysak eakk kardeşliği adına yanim ekim aneleri kadınlar kardeşliği kulubü oluyy
dbest geçmiş olsun kuzucuğuna gaz sancısında son 1 ay kaldı
kaynanam mubarek
len gel burayakaydirigubbakcemile hem soruyon hem kacıyon menekşeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
evet ya cemrede şevvalde çok güzeller bütün bebişlerimiz gibi...nazarlardan uzakk tü tü tütüü
dbestim testler iyi çıkmış kuzunun gözün aydın...
benimde çok işim var...bir çocuk bi bebekle dışarıda çıkamayız evde daha rahat olur kuzularımı bırakıp gidemem aslında çok güzel partilerde var ama gitsemde zaten sarhoş olamıcama göre ne anladım ben yılbaşından celen dün sen soruodun bira içebilirmiyiz die canım azcık şarap yada şampanya içebilirliz len herhalde :içelim: hamileliktede haftada 1 kadeh içilebiliodu...hepücüğünüzü öptüm seneye görüşürüz geyiğine sinir oluorum :mymeka: sakın yapmayınn haa naniknanik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?