puhaha kıskandınmı leyn lülülülülülü milupadan yaptım anam.adresini bulursam gönderem sieŞeniz
iki çocukla canım demi...bak şimdi oğlum çok şükürler olsun ki ve 41 maşallah uslu kucak sevmior doyurup atcen o uyuyacak maşallah deyin haaanam ne güzel valla hanım sahile inecekmiş.:dilcikar:ben mutfağa gitmeye vakit bulamıyorum sen nasıl vakit ayırıyorsun bacım bide hele:uhm:
iki çocukla canım demi...bak şimdi oğlum çok şükürler olsun ki ve 41 maşallah uslu kucak sevmior doyurup atcen o uyuyacak maşallah deyin haakızımda zaten yanımda çoğu zaman resim yapıoz mesela geçen haftalarda büyük kız moduna girdi onuda yalnız yapmak istiyor herşeyini yalnız yapmak istiyor bana sonradan gösterior süpriz yapıyor aklınca.ama hep gözetimim altında...yani üzerimde yük hafifledi...en önemli canım eşim ona ne kadar teşekkür etsem az kalır çok ilgili bir baba...baba kelimesinin içini dolduran bi adam ben öyle diyorum yani... Şeniz
bugün yarın eşim evde mesela kızım suanda babasıyla koklaşıor oğluşumuda emzirdim yatırdım...sabahtan evimi toparladım düzenledim...planı bozcak bi durum yoksa işlerim planlı ilerliyor.herşeyimide yapabiliyorum.çocuklarımla ve eşimle ilgileniyorum internetimede giriyorum yemegimide yapıyorum temizlik zaten vazgeçilmezim
aneyy ne çirkini :mymeka: kız ahanda gelioom bak bakemm koycem bekleyinntütütü maaşallah kız leyla bende kayserinin kızları pek çirkin derdim hep seni görmemişim yollarda bellerde demekki hiç:)))
aneyy ne çirkini :mymeka: kız ahanda gelioom bak bakemm koycem bekleyinn
doumdan sonraki haliiiimmanam bi ıslıkta merana gitsin benden sakın doğumdan sonraki halim deme bayılırım heeeeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?