2008 Ekim Anneleri

puhaha kıskandınmı leyn lülülülülülü milupadan yaptım anam.adresini bulursam gönderem sieŞeniz

kıskandım ama bi sor hele niye kıskandım:roflol::roflol:
gönder anam yapımda benim herüf görsün
kızlar be ya şu sitelerden hiç numune isteyeniniz varmı ben bi ara baby stardan istediydim 3ün 1 geldi tövbe tövbe herobaby mama falan yolluyomuş yapanınız varmı

anam ne güzel valla hanım sahile inecekmiş.:dilcikar:ben mutfağa gitmeye vakit bulamıyorum sen nasıl vakit ayırıyorsun bacım bide hele:uhm:
iki çocukla canım demi...bak şimdi oğlum çok şükürler olsun ki ve 41 maşallah uslu kucak sevmior doyurup atcen o uyuyacak maşallah deyin haa kızımda zaten yanımda çoğu zaman resim yapıoz mesela geçen haftalarda büyük kız moduna girdi onuda yalnız yapmak istiyor herşeyini yalnız yapmak istiyor bana sonradan gösterior süpriz yapıyor aklınca.ama hep gözetimim altında...yani üzerimde yük hafifledi...en önemli canım eşim ona ne kadar teşekkür etsem az kalır çok ilgili bir baba...baba kelimesinin içini dolduran bi adam ben öyle diyorum yani... Şeniz
bugün yarın eşim evde mesela kızım suanda babasıyla koklaşıor oğluşumuda emzirdim yatırdım...sabahtan evimi toparladım düzenledim...planı bozcak bi durum yoksa işlerim planlı ilerliyor.herşeyimide yapabiliyorum.çocuklarımla ve eşimle ilgileniyorum internetimede giriyorum yemegimide yapıyorum temizlik zaten vazgeçilmezim

valla geriye sadece seni tebrik etmek kalıyora.s.Allah bozmasın canım

tütütü maaşallah kız leyla bende kayserinin kızları pek çirkin derdim hep seni görmemişim yollarda bellerde demekki hiç:)))

canım hemşom teşekkür ederim valla kalbimi kazandın hadi.yazın buluşakta sana bi dondurma ısmarlayım:icecream:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…