2008 Ekim Anneleri

Yok oda bende kayseri lisesi mezunuyuz ama eskiden fevzi cakmakta oturuyolarmis o zaman kucukmus tabi

Yok oda bende kayseri lisesi mezunuyuz ama eskiden fevzi cakmakta oturuyolarmis o zaman kucukmus tabi
he yok o zaman ben küçükken tanımış olamam bizde klçarslnda otuyorduk.ama ben fçlde okudum...orta okuluda 50.yıl dedemanda...hoş benim lise kadar uzun süren dershane olayım oldu o ayrıı kaydirigubbakcemile3

anam bu primanın aktif bebeği nasıl iyimi, kenarlarında esnek bantları var mı, uyu oyna iyi de yan bantlar esnek diil ya benim canım esnek bantlı olanlardan kullanmak istiyo, bi de parfimli mi, biz öyle parfimsiz beze mıçmayız da kaydirigubbakcemile3

Benim kizinda kakasi hep kenarlarindan oldugu gibi cikiyodu ibolyacim sogolsun kenarlarini duzelt parmaginla dedi oyle yapiyodum ogunden beri daha hic cikmamisti disinda dun babannesi banyodun sonra bezini o baglamisti oldugu gibi yine cikmis disina

işe yarıyo dimi öle, ben hep öle ypıyom vala, hoş bu aralar benim sıpanın kendi gibi moku da büyüdü herhal napsam fayda etmiyo yine de azcık yanlardan çıkıyo, çıtçıtlı badisini kirletiyo :roflol: uyu oyna kullanabilirsin, ben memnunum, ama onun yan bantları esnek diil sölüyüm, aktif bebeki de iyi diyolar ben de onu mu denesem diyom :uhm:

hoşgeldin canm karılar uyumaya gitti gece zinde olmak için::
msn de kaynatcaklar gece

anammmmmm ilk defa bu kadar güzel uyumuşum beeee 3 saaat, gece ne geyik yaparım ben artıkın ister teeker teker ister hep birlikte gelin uleynnnnnnn :dance:

kocan nereye şifre koymuş yaa:uhm:

prima hem çok emici.valla bazen 5 saat değiştirmediğim oluyo.özellikle geceleri.açtığımda hiç bi nem falan olmuyo.kupkuru valla.bu arada prima bize hedaye versin.o kadder övdük.demi ama.:roflol:

anacım vlla aynen yani, ben gece saat 8-9 gibi bi deiştiryiom bezini ondan sonra bi daha bez deiştirmiyom, zaten bizim kaka saatlerimiz belli, kakasını yaptıktan sonra değiştiriyom akşam ondan sonra teeee sabaha kadar yapmıyo kakasını, sadece çişini yapıyo, onu da dediğin gibi prima anında emiyo hiç daha dışarılara taştığını görmedim, sabah kalktığımızda anne beni moktan kurtar şarkısı çlmaya başlayınca öyle gidiyom deiştirmeye, ne popomuzda pişik oldu ne bez dışarı akıttı, gayetiyi yani, hemi sen hediye olayını filen unut, kendini kanıtlamış bi firma, ister al ister alma, bak babystar numuna gönderiyo ama prima göndermiyo neden çünküm adam isim yapmış da ondan, bu arada aynı anda buraya da bakıyoz olm, mesela yağmur ankara geldi gündüz şak msnyi verdik özelden, burdakileri ekmiyoz yani, hoş bu msn olayı pekde eğlenceli gelmedi ama bakcez artık

kızlar nerdesiniz yaw:
ibolya,celen,nihal,leyla,çıtırım,özlem,zambak,prenses,yağmur,.............nerdesiniz yahuu klava:

ben uyuyodum anacım, şimci uyandım, geceye uyku depoladım anlarsınya :jeyyar:

burda :roflol:
bunlar bizi bırakıp gitti yaff merancım küsek biz bu karılara

eğer msn de takılıp gelmiyolarsa bizde onların yüzüne bakmayalım en iyisi hıh :1closedeyes: :dilcikar:

yok lem bırakır gidermiyiz ben zaten uyuuyodum diyom duymuyonuzmu lem
şimdi gelirsem oraya saçınızı başınızı yolcem haaaa, ne cilve yapıyonuz lem :mymeka:

Ya bura daha guzel msn de cok hizli ilerler iki kelime yazan gonderir ard ardina okuyacanmi yazacan mi hem alintida yapamazsin giremedigin gun gecmisi okuyamayip bazi seyleri kacirmis oluyosun msnde isminin yaninda bebisleron resmide yok ulen en onemlisi halil yok beee giren var giremeyen var daha ne diyim ya

Aman ayni hergumuz hic bi farki yok cok sikiliyorum bizim herife bizi sabah ise giderken annmgile birak geri donustede al desem mirin kirin eder annemlerin ev sobali yok soguk olur bebe usur yok kardeslerin kizi oper yok komsular gelir nazar deger biseyler biseyler o yuzden susup oturuyorum sikintidan patlicam yani ibolyacim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…