bende dün fingirdeştim msnden kaydirigubbakcemile3 ama artık kızlarda özel bişe olursa ordan haberleşelim demişler yani millet yine burdayıız
ha leyla sana bişe daha sorcediim leyn senin eşin fçlisesi mezunu mu tanıdık geldüü baa :uhm:
he yok o zaman ben küçükken tanımış olamam bizde klçarslnda otuyorduk.ama ben fçlde okudum...orta okuluda 50.yıl dedemanda...hoş benim lise kadar uzun süren dershane olayım oldu o ayrıı kaydirigubbakcemile3Yok oda bende kayseri lisesi mezunuyuz ama eskiden fevzi cakmakta oturuyolarmis o zaman kucukmus tabi
ben de kızımda prima kullanıyorum çok memnunum. yeni doğduğunda yeni bebek'ini kullandık şimdi de aktif bebeke geçtik. 3 numara aktif bebek de varmış (pek aktif olmasak da) uyu oyna kullanıyor bazı arkadaşlar ben bulamadım ondan
Benim kizinda kakasi hep kenarlarindan oldugu gibi cikiyodu ibolyacim sogolsun kenarlarini duzelt parmaginla dedi oyle yapiyodum ogunden beri daha hic cikmamisti disinda dun babannesi banyodun sonra bezini o baglamisti oldugu gibi yine cikmis disina
hoşgeldin canm karılar uyumaya gitti gece zinde olmak için::
msn de kaynatcaklar gece
herkese merhabaaaa
ne msn i yahu..gelin çabuk buraya.Çok üzgünüm çoook siz ne zamandan beri msn de görüşüyonuz bakiim??niçin benim haberim yokklava: klava:hoş haberim olsada gircek zamanım olmuyokiburaya bile zor girip bakıyorum.oğluşu pek pc ye yakın tutmak istemiyorum.
bu arada herkesin yeni yılını kutluyoruma.s..biraz geç oldu ama benim akıllı kociş girip bütün internet ayarlarını değiştirmiş şifre koymaya çalışmış.ben de kaçgündür deniyorum.bi yeni yıl mesajı yazıyım diye..net açılmıyo bi türlü.neyse gece halletti sevgili eşim.özlemişim sizi beeedelikafadulden
prima hem çok emici.valla bazen 5 saat değiştirmediğim oluyo.özellikle geceleri.açtığımda hiç bi nem falan olmuyo.kupkuru valla.bu arada prima bize hedaye versin.o kadder övdük.demi ama.:roflol:
kızlar nerdesiniz yaw:
ibolya,celen,nihal,leyla,çıtırım,özlem,zambak,prenses,yağmur,.............nerdesiniz yahuuklava:
burda :roflol:
bunlar bizi bırakıp gitti yaff merancım küsek biz bu karılara
eğer msn de takılıp gelmiyolarsa bizde onların yüzüne bakmayalım en iyisi hıh :1closedeyes: :dilcikar:
uleynn sana yapmayak da kime yapak cilveyi
uleynn sana yapmayak da kime yapak cilveyi
Msn ye mi gittiler yine bunlar
Kiz ibolya ozledim seni bugun hic rastlasamadk gorusmeyeli nasilsin bocugun nasil
yok canımm yerlisi değilim...ailem sivasın bi ilçesinden kayseriyede çok yakın...ama biz kayseride doğup büyüdük...eşimde boşnak o da kayserili diilMeran canim niye yazmiyon gii sen kayserinin yirlisimisin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?