2008 Ekim Anneleri

havga yazmışsın len kavga yazacadıııın herhall :roflol:

lem her haltı kavgaya yoruyom artık iyce tik olmuşum yaaaa, bu arada celen karısıyla gündüz konuştuk da şimdi ne halt karıştırıyo bbilmiom

Kavga degil hava yazacakti herhal

hay ağzını öpüüm anacım, hava yazcaktım yaaa, sinirden havayı bileme kavga der giibi yazmışım delikafadulden

karılar ben gidiyom canım sıkkın uyuycem, size iyi geceler hemi öptüm mmmmmmmmmmcks Şeniz

ii hadi bakalım herkesler dağıldıı klava: yeni ekim anaları geldiğinde kimse kalmıcak burda :1no2: hem bizden önceki ekim anaları nerde ki zaten... :çok üzgünüm:

ii hadi bakalım herkesler dağıldıı klava: yeni ekim anaları geldiğinde kimse kalmıcak burda :1no2: hem bizden önceki ekim anaları nerde ki zaten... :çok üzgünüm:

onlarda calismalara baslamislardir zaten ben en son 19 ocakta adet olmustum 1 sene oldu baksana ne cabuk gecti

benımde 5 ocaktıı 1 ay sonra dokulmeye baslarlar bu yenı ekım anaları..bızde tecrubelı analar olarak yardum ederük artıkın onlara:)

selam kızlar herkes yatmış bugün galiba.bende pek uğrayamadım bir bakayım ne kıllatmışlar dediydim.öğleden sonra komşum geldi yeni tanıştık çok şeker bir bayan onunla sohbet iyi oldu sizden iyi olmasın.akşamda gülbeşekerim hiç durmadı.eşimde yoktu o gelene kadar sabrımı tüketti eşim gelincede ona verdim biraz rahatladım.acayip ağlıyor ya altı temiz karnıda tok oynatıyorum hiç ilgilenmiyor gezdiriyorum iyice ağlıyor.sallıyorum bu seferde ben üzülüyorum kafası devamlı sallanıyor bişey olur Allah korusun.akşam hep salladım.az öncede uyudu bakalım.hepücüğünüzü çok özledim:)))görüşürüz...

günaydın ekim anaları ve bebeleri

dün 4den sonra çok fenaydım ateşim çıktı titreme aldısenağlama...7ye kadar idare ettim oğlanı baktım babamız geç kalıo çağırdım babaneyle dedeyi bakın çocuğa ben yatacam dedim sonra da babamız geldi baya bi ağladı sıpa uyyamadım da onun sesinden..bi ateş düşürücü içtim umarım süte zararı olmamıştır...
buarada dedesi salıncak tasarlamış onu yaptırmış demirden battaniyede sallamaya gerek yok artık az önce koydum uyudu hemen beşiğine yatırdım...ama oturma odasının ortasında bi salıncak görüntü pek hoş olmadı ama napalım
bu arada doğazgaz faturamız gelmiş 398.75ytl çüşşşşşşşşş dedik bizim ev 1.kat o yüzden zor ısınııo bidahaki kış burda olmıycaz dedi eşim bakalım inş taşınırız...
gece kaynattınız mı karılar msnden :dance:

canım geçmiş olsun.a.s.dikkat et kendine.ne güzel bebeğinin dedesiyle babaannesiyle yada anneannesiyle büyümesi.onların sevgileride bir başka oluyor.bende çok isterdim ama ikiside çok uzakta.gelinde kzımı sevin öyle uzaktan anlamıyor diyorum

benim annemler uzakta canım ist.dalar,eşimin ailesi yakın allahtan yakınlar sıkışınca çağırıom yardımcı oluolar birinden birinin yakın olması iyi...
bizimkiler özlüolar işte msnden falan gösterioz kameradan

günaydın kızlar...
hoşgeldin nihalcim ne güzel komşunda varmış 1 kişi olsun ama kafadengi olsun yetio insana...gülbeşekerin ne sorunu vardı bakalım kendi dertlerini anlatana kadar hep aceba ne sorunu var demekle geçecek zaman...sallamaktan bahsetmişsin eğer yavaş yavaş sallarsan bişe olmaz..sallamanın faydası bile varmış bebekler endorfin salgıladığı için daha huzurlu oluyormuş ama mümkünse anne kokusunu alarak hafif bi ritimle... :ecrin_bebek:

sanada çook geçmiş olsun özlemcim a.s. bazı ağrı kesiciler var onları kullanabiliyorsun...mi..set gibi...bu doğalgaz olayı iice manyadı haa Allah olmayanlara yardım etsin wallahii zor Çok üzgünüm çoook

sağol merancım yani nesrincim valla evde durduk yere hastalanıoz bugün daha iyim.duş aldım çıktım hatunlar sabah sohbetini yapmıştır bi bakıyım dedim ama kimsecikler yok hu hu nirdesiniz len kalkın fosur fosur uyyonuz :roflol:mirmirmirmir

Slm arkadaşlar
benim aklıma birşey takıldı biz 2008 ekim anneleriydik ya eee şimdi 2009 ekim anneleri olacak peki biz ne olacağız?
özlemcim valla bir doğalgaz faturazedesi de biziz 325.00 tl bize geldi yandık valla ve ısındığımızda söylenemez çünkü alt komşum yakmıyor ve ısınmada sorun yaşıyorum.kuzucuklarımız üşümesinde yeterki herşey onlar için çünkü:)

geçmiş olsun leynnnnnnn, bebeğiinin ateş düşürücüsünden içmende bi mahsur olmaz kanımca, harbiden çüüüüüüüüşş yani, ulen biz de kömürcüye dolandırıldık, abi herif paraları aldı kaçtı, şimcik de biz paramıızı bankadan aldık, ama apartmandaki bazı duyarsız öküzler yüzünden kalorifr kömürü yerine volkan kömürü alındı, volkan kömürüle kış mı çıkar lem, havalar çok soğuk olunca elektrikli soba yakıom vallaa, ne anladıysam kaloriferden, doknuyom kalorifere elimi bileme yakmıyo :mymeka:delikafadulden

yerim lem 22009ları, onlar da 2009 ekim anaları diye açsınlar, bu topici onlara bırakırmıyım lem, bana bu alemde kıskancık ibolya derler :mymeka:

tünaydınmirmirmirmir anam dün msn den cıkınca bir baş ağrısı of of of:1no2: mideme vurdu ne varsa cıkarttım.yemek yedim cıktı süt içtim cıktı 2 ağrı kesici içtim banamısın demedi.sankim bebişte etkilenio annelerin hasta olmasından.11 bucuğa kadar ağladı gece.normalde en gec 10 da uyurdu.durmadı.yırttı ortalığısenağlama cok ama cok zor bi gece gecirdik.senağlamakafamçokkarıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…