2008 Ekim Anneleri

maaşallah sizin kilolar iyi.biz iyi doğduk ama yavaş kilo alıyoz.sütümdenmi bilmem.mama takviyesi gerekcek galiba.doktor kontrolünü bekliyom.geçen komşular gelmişti böyle dedim.bütün köye çoçuğu gelişmiyomuş hastaymış diye yaymışlar :oklava:yeni duydum nasıl moralim bozuldu.dertleşende kabahat.

selam kızlar. ben bikaç gündür giremiyorum.. malum haftasonu babamız evde. gelen giden eksik olmuyo bir de. ama buraya girmemek büyük eksiklik oluyor valla.ben gelince kimse olmuyor, siz kaynatırken ben olmuyorum. bir takladır gidiyor. neyse sizlerin yazdıklarını okumak da güzel oluyor .

ben ipledimya olm :
haa iplemişmiş:dilcikar: ben sana soru sordum sen bana evy nin reklamını yaptın:mymeka:
ben bugün evy baby aldırttım herüfüme, primanın uyu oynasıyla hiçbi farkı yok, o da ince o da kremli, hemi onun kremi daha güzel kokuyo, ötükü papatya kokuyodu, ben evy baby kullancam vallaha, 80 tanesini 17 yetaleye almış benim herüf

kız ne dicem, benim sıpa da 2 seferdir saçına kadar moka bulanıo, ne ediyom biliyonmu, hemence gidip sıcak suyla elde mokunu neyin aldırıyom, azcık da elimde çitiliyom, sonra makineye atıyom, mokuyla birlik atarsan diğerlerine de bulaştırrır, sen de bundan sona kocana güvenme kendin et, zaten kocaya iş buyur ardından sen git, heiçbi yararını göremiyom zarardan başka, şimdi sölesem kavga ederük, ben de ses etimyom

:
az önce yine kafasına kadar mıctı.dediğin gibi sıcak suda elimde citiledim.sonra kurutmadan üstüne deterjanından döküp doorucana makineye.anaa bi çıkardım aynı:1shok::kızgın: sonra bizim ace deterjandan koydum bulasık deterjanı özellikliymiş.40da tekrar yıkadım bi cıkardım sakız gibi
yok olm pişik falan yapmıo, benim kullanmadığım bez kalmadı, hiçbirinde de pişik olmadık, bence ciltle alakalı bi durum, bi de ben zeytinyağı kullanıyorum ondan da olabilir, bi de şansıma hep yenice kaka yaptığı zamanlarda altını aldım, moklu bezi hiç poposunda beklemedi yani, bu roxy bende bi deniym bakim, bizim de bitti hiç kalmadı yarın alcez, ondan alsam memnun kalarım dimi

ayyyyy hatırlıyorum o günleri, evin içi pis pis bez kokardı, bi güzel klorakla neyin kaynatırlardı onu, kış günü evin içine serince heryer iğrenç kokardı öğğğk

aaaaaa nisanur hoşgeldin gıııı, anam eskiler patır patır dökülmeye başladı heaa, nasıl oldun iyimisin, bi ara bunalımm takılıyodun kız, keyfin iyidir inşallah

oh oh maşallah, len ben de istiyom böle, gece uykusunu unuttum doğurdum doğuralı yaaa delikafadulden bu arada anacım o kucak muhabbeti herkesi n çocuğunda var, hele benimki son zamanlarda sinirlenince memeyle kavga ediyo, sankim meme ona bişi yapmış gibi almıyo sıpa, kanlı bıçaklı oluyolar sankim

:
aaa benümksde:1shok: sanki memede bişi var nasıl ağlıo geciktirdiğimde:roflol:
buranın asıl müdavimleri celen ve leyla geldiniz demek arkadaslarım. ne yapıyorsunuz yaa niye bişeyler yazmıyorsunnuz,

anam kıllı sayfaları okumaktan anca yaziim:delphin: napisen bacım?demek gelen giden olayları haCADIARZU offf gene ağlii yaaaaaaaa:bbo: cıldıreceeeeemmm

kızlar dün çok kötü bir olay yasadım. ne mi oldu. çok sevdiğim bir arkadasım vardı dün akşam. onun dünya tatlısı da bir kzı. bebişi uyuttum mutfakta eşim ve arkadasım sigara içiyorlardı. birden bir ağlama sesi hemen koştuk arkadasımın kızı delfin bebeğimin beşiğine çıkmış nasıl çıktıysa bilmiyorum çocuğu almış ve de yanımıza gelirken yere düşürmüş.mahvoldum o an. bişey olmadığını düşündüm ama yine de içime bir kurt düştü. gecenin o saatinde 3 hastane gezdik hepsinin acili dolu. inşallah bebeğime bişey olmamıştır diye. doktor muayene etti 24 saat gözlemle dedi %99 bişeyi yok dedi. ama ben hala şaşkınım o küçük kız bebeği nasıl beşikten aldı ben bile alırken zorlanıyorum. ona da kızamadım sonuçta o da çocuk. aman siz siz olun sakın bir çocukla yalnız bırakmayın. delfinin söylediği şey şu oldu: sevecektim ben bebişi...
şimdi bunları yazrken bile o anı yaşadım. ya bir hasar görseydi bebişim. tamamen Allah korudu diyorum ben ya.

kızlar dün çok kötü bir olay yasadım. ne mi oldu. çok sevdiğim bir arkadasım vardı dün akşam. onun dünya tatlısı da bir kzı. bebişi uyuttum mutfakta eşim ve arkadasım sigara içiyorlardı. birden bir ağlama sesi hemen koştuk arkadasımın kızı delfin bebeğimin beşiğine çıkmış nasıl çıktıysa bilmiyorum çocuğu almış ve de yanımıza gelirken yere düşürmüş.mahvoldum o an. bişey olmadığını düşündüm ama yine de içime bir kurt düştü. gecenin o saatinde 3 hastane gezdik hepsinin acili dolu. inşallah bebeğime bişey olmamıştır diye. doktor muayene etti 24 saat gözlemle dedi %99 bişeyi yok dedi. ama ben hala şaşkınım o küçük kız bebeği nasıl beşikten aldı ben bile alırken zorlanıyorum. ona da kızamadım sonuçta o da çocuk. aman siz siz olun sakın bir çocukla yalnız bırakmayın. delfinin söylediği şey şu oldu: sevecektim ben bebişi...
şimdi bunları yazrken bile o anı yaşadım. ya bir hasar görseydi bebişim. tamamen Allah korudu diyorum ben ya.

of of oooofff:1shok: allaha emanet yaaabenneyaptımki cok gecmiş olsun canım..melekler tutarmış bööle düşmede düşürmelerde:Saruboceq:

kız ibolya ibo show da seninki cıkmış onu mu izlisen puhahaaaaa:roflol::teytey:

geçmiş olsun prenses....
walla hayret bişe bişey yapmaz deyip bırakmamak lazıım...işte benim kızım inanın o kadar seviyor zarar vermez ama asla yalnız bırakmıyorum...ne olur ne olmaz ikisinden biri mutlaka yanımda...çocuklara dikkat etmek lazım...hiç beklenmedik bir zamanda vurabilirler..kaşla göz arasında derler ya aynen öyle....helede bıngıldakları var kemikleri çok yumuşak çok dikkat etmek lazım...

NİSANURcum hoşgeldin canım...bebişte toparlanmış baya ii bakalım...fotoğraflarını koy en kısa zamanda...saçları baya vardı senin cimcimenin iyice uzamıştır herhalde şimdii

yaw birisi siyah kakayı sormuş ibolyada bana yönlerndirmiş ahanda cevap :kahve:
Kakası siyah renkse…
Bebeğinize demir takviyesi veriyorsanız, bebeğinizin bezinde siyah dışkıyla karşılaşmanız çok normal. Bebeklerde, bazen, sindirim sisteminde normal olarak bulunan bakterilerle demir sülfat arasındaki reaksiyon, dışkıda siyah renge yol açabilir. Bu durumda demir takviyesini kesmenize gerek yok; demir, sindirim problemlerine yol açmaz. Eğer bebeğiniz demir ilaçları almadığı ya da hazır mamalarla beslenmediği halde, siyah kaka yapıyorsa doktorunuza danışabilirsiniz.(alıntıdır)

Ben geldim misaffir gelecek diye sabh ne zorluklarla pasta felen yaptim gelmediler ya sinirler insan bi haber verir gelemiyoruz diye cocukliu kadina eziyet edilirmi hic isin kotusu onlar gelmedi diye herif yaptilarimi yedi yarin gelirlerlerse ben yanmiseem

Benim bocugu banyo yaptirdik keske yaz bebegi olsaydi cok kustugu icin hemen boynu felen kokuyo gunde banyo yatirmrk istiyorum ama usuturum diye korkumdan 2gun siliyorum 3 gun yaptiriyoruz

ben saat 8 den beri oğlumu uyutmaya çalışıorum kafamçokkarıştı
uykusu war ama yanında eşantiyon bide sancısı war..
kollarım belim her bi yanım koptu..kafamçokkarıştı
yinede tam dalmış deil...
artık napcamı şaşırdım :çok üzgünüm:

gaz ilacı ne kullanıonuz bacılar
ben zinko ve sab simlx kullandım başta ikiside işe yarıodu ama şimdi faydasız...
ne önerirsiniz...:uhm:

Kizlar bisey sorcam bu 2. Asilari vurdurduk ya verem olani icin hemsire demistiki kolunda sisme kabuklanma olacaktir bu seni endiselendirmesin normaldir asi tuttugu icindir demisti bizde hic oyle sisme kizarik kabuklanma felen olmadi sadece bi nokta seklinde simdi bizim asi tutmamis mi oluyo

uykum kaçtı gene ay annemlerde kafayı koyduğum an uyurdum yok şimdi gene gözümü kapatır kapatmaz abuksabuk şeyler görüyrum uyku pırr kızımı uyuturken ne güzel dalmıştım eşim uyandırdı yemekti ütüydü derken iyiceaçıldık neyse uyuruz herhalde fazla kafaya takmiyim gene kafayı yemek istemiyorum
ben kızımın saçlarını kestirdim ablama makineyle kestik dipteki sarılar ortaya çıktı çok uzuyodu bakımsız görünüyodu baya kısa oldu şimdik babamız epey laf etti ama artık çook geç:)) resimlri fırsat bulunca yollarım hadi uyumayı deneyelim tekrar iyi geceler

ben saat 8 den beri oğlumu uyutmaya çalışıorum kafamçokkarıştı
uykusu war ama yanında eşantiyon bide sancısı war..
kollarım belim her bi yanım koptu..kafamçokkarıştı
yinede tam dalmış deil...
artık napcamı şaşırdım :çok üzgünüm:

gaz ilacı ne kullanıonuz bacılar
ben zinko ve sab simlx kullandım başta ikiside işe yarıodu ama şimdi faydasız...
ne önerirsiniz...:uhm:

Bize doktor metsil verdi ama bizi pek fazla gaz sancimiz olmadigi icin fazla kullanmadik rezene cayi ver 3 4 cay kasigi sende ic cok faydasi oluyo

Kizlar bisey sorcam bu 2. Asilari vurdurduk ya verem olani icin hemsire demistiki kolunda sisme kabuklanma olacaktir bu seni endiselendirmesin normaldir asi tuttugu icindir demisti bizde hic oyle sisme kizarik kabuklanma felen olmadi sadece bi nokta seklinde simdi bizim asi tutmamis mi oluyo

benimkindede yok..
ama aşının tutmadığını sanmam..ben bunu yinede bi sorayım..
ay ama tutmadıysa bidahamı canını yakcaklar bebişimin:çok üzgünüm:

Back
X