Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    188
Kizlar kontroller hangi haftadan itibaren iki haftaya dusuyor birde nst ye hangi haftada bağliyorlar 😋🌸
Kontrolleri bilmiyorum canım benim hep haftada bir kontrollerim, nst 32 de başlıyormuş sorun yoksa riskli durum varsa daha erken

Kontrolleri bilmiyorum canım benim hep haftada bir kontrollerim, nst 32 de başlıyormuş sorun yoksa riskli durum varsa daha erken
Anladim kuzum ben 31.haftada gidicem sonraki randevuya bir ay sonra çağırırsa 35.haftada oluyorum bu gittigimde nst cekerlermi diye merak ettim 😇

Anladim kuzum ben 31.haftada gidicem sonraki randevuya bir ay sonra çağırırsa 35.haftada oluyorum bu gittigimde nst cekerlermi diye merak ettim 😇
Ben sanmıyorum ki 1 ay sonra çağırsın istersen direkt doğuma git öyle şey olmaz ❤️ bu sefer çeker bence sonra artık konuşur randevuları düşürürsünüz bence

Kizlar kontroller hangi haftadan itibaren iki haftaya dusuyor birde nst ye hangi haftada bağliyorlar 😋🌸

Bana doktorum randevuların 28-32 arası 2 haftada 1, 32'den sonra haftada 1 olacağını söyledi canım, nst'yi sormadım ama 32'den sonra nst'ye de başlıyorlar diye biliyorum ☺️

Bana doktorum randevuların 28-32 arası 2 haftada 1, 32'den sonra haftada 1 olacağını söyledi canım, nst'yi sormadım ama 32'den sonra nst'ye de başlıyorlar diye biliyorum ☺️
Benimkine kalsa doğuma kadar ayda bir çağiracak🤣ki gebelik şekeri olduğu halde bir ay sonra gel dedi ben yine 10gün erken gidicem bir ayin dolmasini beklemiycem çünkü şekerimi dengelemiyorum bi türlü ..😶

Benimkine kalsa doğuma kadar ayda bir çağiracak🤣ki gebelik şekeri olduğu halde bir ay sonra gel dedi ben yine 10gün erken gidicem bir ayin dolmasini beklemiycem çünkü şekerimi dengelemiyorum bi türlü ..😶

😄 Bence de git canım gittiğinde de sorarsın tekrar ne zaman geliyim randevu sıklıkları nasıl olacak bundan sonra diye, bazı doktorlar öyle oluyor 😄 şeker için endokrine de bi görünebilirsin belki

1 saattir agustos annelerini okuyorum pıtır pıtır hepsi doğuruyor . İnsan nasıl heyecanlanıyor bi ara kese gözükecekmi kalp atışı olacakmı diyşp duruyorduk🥹
Nst içinmi canim ben gittigimde 31 haftalik oluyorum ondan merak ettim 😋
Orasını inan bende anlamadım 32 . Haftada 2 haftaya bir gelirsin dedi

Oyy maşallh miniğine ❤️ne var sanki güzel pozlar verseler anacıklarına biraz merakımızı azaltsalar 😀geçen ultrasonda gözükmüyor diye söyleniyordum eşimde diyor şunun şurasında ne kaldı 2 aya canlı canlı görecen boş ver göstermesin diyor bi sinir oldum 😀😀
Dimi yaa alt tarafı bir poz insan merak ediyor 😄

Canım ben 2 tane valiz götürcem valla biri orta biri kabin boy. Yarış mı yapıyoruz anlamadım en küçük çantayı götüren kazanacak diye bir şey var galiba herkes şuna gerek yok bunu koyma yok valiz götürme el çantası yeter bilmem ne diyor 😂 İhtiyacım olabileceğini düşündüğüm her şeyi koyarım, olmayanı eve geldiğimde geri yerleştiririm ne var bunda 🙄 Al koca bi valiz için rahat olsun ya

Benim fıstıkım birkaç gündür gündüzleri hareketsiz ama ben çok aktifim işe gidip geliyorum ona bağlıyorum, normaldir canım hareket etsinler yeter ki ☺️
Ya daha kafamda ne planlar yapmıştım valiz içi organizerlerden birine eşim için deodorant çorap tişört vs koyarım dedim kendi şerbetimi kendim yaparım dedim dolaba 5 lt şerbet yaptım kolonyalar çikolatalar 😂😂 aklımdaki plana uyabilseydim sadece valizle emzirme yastığını bide puseti alıp evden çıkıyorduk ahsjajd yani poşet poşet götürmektense bir büyük valiz almak daha mantıklı sanırım

Back
X