Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
korma kız yollasınn şakkıdı bizde bu kadar çene varken alttamı kalırızz demi kıslarr :lepi: ezdirmeyiz kimseyii leynn :mymeka: ah keşşke yazaydııda vereydik cuvabınıay kızlar az önce bi geldim kocam son yazdıklarımızı okuodelikafadulden tabi ben açık bırakmışım...delikafadulden
o da yazmış'' yarın hepiniz kocalarınızı çağırın bende onlarla konuşayım şu mesajları'' die
anam bi geldim yollıcam dio..:mymeka:
dedim sakın manyak mıdır nedir..
ne konuşacaksa..
dedim bak kork bendenklava:
olcaaaayy koş anam koşş kazan kaldırdık ekim anaları olaraktandelikafadulden bu deli karıda hamileyken taktıydı kocişine:roflol: şimdi nasılsınız lenCADIARZU
Selam kizlar naptiniz biz annemlere gittik ve geldik yarim saat oturduk bunada sukur kicimizi yokduk geri kalktik hoduk iste azicik otursak ölür giderkende tartistik iyice arabada agladim annemler kesin farketmistir
Selam kizlar naptiniz biz annemlere gittik ve geldik yarim saat oturduk bunada sukur kicimizi yokduk geri kalktik hoduk iste azicik otursak ölür giderkende tartistik iyice arabada agladim annemler kesin farketmistir
Kıs CELEN kociş yakınlarımda ne diyon ööle okur mokur başıma iş açma şimdiyerimsenibenBikerem ben her zaman bal börekim dermişimmmmmmmm ne zaman takmışmışım aaaaaaaadelikafaduldenHakketten he ne delirttiydi demiiiiiiii beni kıs hamileykene neyse kapatalım konuyu-tatlicadiarzu-Yarın engin fikirlerimle atış yaparım bende sizinle neyse soruna cvp vereyim nasılmıyız eh işte iç güveysinden hallice
waterlilycim bende Antalyadayım benimde burda tanıdığım pek kimse yok :çok üzgünüm: istersen birgün buluşup biryerlerde kahve neyim içebilirizAnacım bir bakıveriim dedim ooo kavga kıyamet. e havalar soğuk evde tıkıldık kaldık bebelerle kocaların tuzu kuru işin gücün peşinde ve hayatlarında bizimki kadar büyük bir değişiklik ya da daha doğrusu sorumluluk yok dolayısıyla bizim hassasiyetimizi anlamıyorlar. Allahtan annemler yanımda (kısa bir süreliğine de olsa) benim hödükcüğüm de rahat ediyor ona fazla bulaşmıyorum. Allah yardımcımız olsun
Meran bacim senin heruf ne iyiymis oyle aman nazar degmesinde surda iyi seyler duydugumuz kisilerde olsun senin heruf kayserilimi kiz
üzülme yavrum benimm :teselli: seninkide nie öyle yapıorki..kadir kıymet bilsin walla burda kaç kişi var kayınvalidesiyle oturan bi eylül var benim bildiğim bi senn....aaa kızıom walla haaaklava:
bi çocuk sevmeyen adam sevmem;cimri adam sevmem bide aileme gidip geldiğime konuştuğuma bişey diyen kocayıı hiçç çekemem wallaa ne o ölee kötükedihüso azcık tavır koy bakem devam etcek mi..mesela de ki ben senin annenlere ailene karşı böyle davransam olurmu de bakemm Çok üzgünüm çoook azcık anlar belkiiiklava:
dbest maşalah len bebişine.6800 ha.kız tam kaç aylık bu senin bebişin?bizimki 3 ay 3 günlük.ama kilosu 5900.sizce zayıf mı ya.bak kafam karıştı şimdi
leylacım arabayla 20 dk diosun ama 3 aydır görşmedik diosun:uhm: sen gidemiosan annenler gelsin be kuşumbenneyaptımki
Ayy neler demiyom ki kiz ben sanki herifin karsisinda konusamayan pisirik karimiyim hakkindan geliyom ama allem ediyo kallem ediyo gine kendi dedigi oluyo yaww onceden kendim gidemiyom ama istedigim zaman goturuyodu simdi cocuk hasta olur diye goturmuyo giitik madem az oturalim dimi kardeslerim opuyo ya onu istemiyo cocugu kucaktan kucaga oluyo diye hemen kalkti sanki benim cocugum degil onlarda cocuk canlari kayniyo amaan soyletme allhtan kavinvaldem var ya o olmasaydi halim harap kaynanami kocamdan cok seviyom o beni kocamdan cok dusunuyo ama yardimci olamiyo iste dukkani ikisi calistiriyolar hergun gitmek zorunda bi aksamdan aksama bulasikta felen bakiyo hacere sonra yine bana yoruluyo yatiyo amann boyle gelmis boyle gider