2008 Ekim Anneleri

kızlar ya hala sinirim geçmiyo kafayı yadirtecek bu herif bana şimdi pazar günü temizlik yapalım dedim tamam dedi cumartesi gezmeye gitti. nese pazar sabah güya her zamanki şakalrını yapıyo benle uğraşıyo canımı acıttı küstüm bende kalktı bilgisayara oturdu ben de kızımı alıp uyuttum mutfağı indirdim heryeri ........ götürüyo bu napsa beğenirsiniz ben dışarı çıkıyom işim yok dimi dedi gitti ben biraz çocuğu gezdiriyom koyuyom işe devam taaaaaa akşam geldi ne dese beğenirsin bana inat diye mi temizlik yapıyon bilmem ne neyse ya sabır çektim sustum saat 7 oldu kalktı makarna koydu bende yemek yapmıştım ama azdı yanına yapıyo şimdi yeriz diye bekliyorum. sabahtan beri su bile içmmemiştim en çok da zoruma giden o oldu beyefendi bir tabak makarna ve bir çatalla geldi yedi götürdü hiç sormadı bile çok moralim bozuldu hem ben küsüm ama afra tafra yapan o bir saat sonra da geldi kavga etti neymiş açmısın diye sormamışım yemek getirmemişim ulan hödük sabahtan beri canım çıkmnış getirsen nolur bugün öğlende trip yapıyo 12-1 arası eve gelirdi 1e çeyrek kala geldi diğer odada namazını kıldı gitti odaya bile girmed....... siz düşünün artık psikolojimi anlattığımın bir fazlası yok yan, sanki ben küstürdüm ............... yı
of ya bu kocalar niye çocuk olunca böyle hödükleşiyolar ya kusura bakma canım kocana ködük demiş oldum ama benimki de öyle oldu hamile kalmadan öncesine kadar el bebek gül bebektim hamileliğimin ortasından sonra böle oldu üzme canını sütün falan gider mazalllah yapma iş miş bırak pislik götürsün heryeri ben de bugün kavga ettim ev temizleyecektim yapmıyorum yemekte yapmayacam banane şu çocuğa dua etsin yoksa alırdım ayağımın altına çocuğun önünde öyle şeyler yapmak istemiyırum boşver canım hanımlık bizde kalsın

He celen sor kii bugun banyo yaptirdik koluna lif felen surmeyin demisti baktim hic bisey yok ne kizarik ne kabarik tutmadimi diye endiselendim bizim dr kontr. 22 sinde ben unuturum o zamana kaa
unuttum:utangac:
günnaydın kızlarrrrrrrr bugün benim doğumgünüö ama kazanlık kocam şu dakkaya kadar hatırlamadı
ya avuç avuç ssaçım dökülüyo doğumgünü hediyesimidir ne
geçen sene bu zaman son adetimi gördüydüm hala tık yok yoksam bi haltmı olduuuuuuuuuuuuuuu
happy birthdayin kutlu olsuuunna.s.
hiç geriyi okuyacak halim de yok moralim de yok

benim kocam bir öküüüüüüüüüüüüüüüzzzzzzzzzzz

hatta daha ..................................
çok sinirliyim çok sinirim geçsin anlatırım ama şimdi moralim çok kötü ve anlatmak bile istemiyom
bende kavga ettim bugun hemde 2 kere:kızgın: cok yakında büyük bi pandomim kopucak bizim evde:kızgın:
selam kıslar napıyonuz ben çok yorgunum 2 gündür misafir ağırlıyorum birde oğlan huysuzluk edince kötü oldu benmi misafir ağırladım misafirmi beni ağırladı anlamadım valla eşek sıpası bugün huzurlu huzurlu uyuyo evde kalabalık istemiyo heralde mok konusuna gelincee sabahtan beri yine 3 defa yaptı akşama lkadar 7yi buluruz ya bizim oğan çok yapıyo ama bir tutam bir tutam az yani heralde gazla birlikte kaçırıyıor kaçak var dötünde mesela ibolyayla celeninki gibi hiçbi zaman saçına kadar yapmadı yani dengeliyoruz heralde aman ne biliyim bu arada bende kocayla kavga ettim bugünde kavga eden edene ya kızlar çocuk olduktan sonra benim evliliğim sallantıya girdi galiba yani bugün resmen ayrılmayı bile düşündüm
bende dşndüm:çok üzgünüm:

terken cim ne ayrılığı ya kız olur karı koca arasında şimdi bebiş de var saırlar son sınırında ama geçer bugünler bebiş biraz büyüsün ozaman herey yoluna girer inş
kızlar bu arada erken biliyorum ama çok beğendim ve oğluşuma yürüteç aldım valla link vericem konuiçi mi dışı mı olacek bilmem artıkın bi bakın güzel mi??
Kanz Sallanır Bebek Yürüteç KW-220 2008 Model
ya aslında bizim zilliyede istiyorum ben ama biraz daha beklemeye karar verdik.daha cok küçükler..

kızlar ya hala sinirim geçmiyo kafayı yadirtecek bu herif bana şimdi pazar günü temizlik yapalım dedim tamam dedi cumartesi gezmeye gitti. nese pazar sabah güya her zamanki şakalrını yapıyo benle uğraşıyo canımı acıttı küstüm bende kalktı bilgisayara oturdu ben de kızımı alıp uyuttum mutfağı indirdim heryeri ........ götürüyo bu napsa beğenirsiniz ben dışarı çıkıyom işim yok dimi dedi gitti ben biraz çocuğu gezdiriyom koyuyom işe devam taaaaaa akşam geldi ne dese beğenirsin bana inat diye mi temizlik yapıyon bilmem ne neyse ya sabır çektim sustum saat 7 oldu kalktı makarna koydu bende yemek yapmıştım ama azdı yanına yapıyo şimdi yeriz diye bekliyorum. sabahtan beri su bile içmmemiştim en çok da zoruma giden o oldu beyefendi bir tabak makarna ve bir çatalla geldi yedi götürdü hiç sormadı bile çok moralim bozuldu hem ben küsüm ama afra tafra yapan o bir saat sonra da geldi kavga etti neymiş açmısın diye sormamışım yemek getirmemişim ulan hödük sabahtan beri canım çıkmnış getirsen nolur bugün öğlende trip yapıyo 12-1 arası eve gelirdi 1e çeyrek kala geldi diğer odada namazını kıldı gitti odaya bile girmed....... siz düşünün artık psikolojimi anlattığımın bir fazlası yok yan, sanki ben küstürdüm ............... yı

ahan bi hödük de seninkisi, la bu herifleri geberdecüm ben yaa, benim herif de sözde cumartesi günü beni gezmeye götürcekti, saat 11de konuştuk ben geleyim öyle çıkalım dedi, saat 1de geldi ben hastayım dedi yattı, hayde ses etmedim naparsa yapsın dedim, akşama kadar yattı, ben zaten uykusuzluktan geberiyom, çocuk mızmızlandıkça kalkıyom, yarım saat ya uyudum ya uyumadım yeniden uyanıyom, kalkıveriyim de bakıveriyim demio, neyse hadi herif hasta diye ses etmedim, normalde ilgilenir çünkü, akşam üzeri ıhlamur kaynattım içirdim elma portakal yedirdim vitamin olsun diye, pazar günü iyileşti bu, hava da güneşlik sözde dışarı çıkcaktık kılını kıpırdatmıyo ki herif, saat olmuş 2, bu saatten sonra nereye gidelim hava kararcak dedi hade evde kaldık, akşam üzeri de aynı binada arkadaşım var hadi onlara gidelim dedi, dün akşam oraya gittik, bugün sabah da bi surat bi surat herifte, kahvaltıyı yaptık gene yattı, halbusem doktora gitcez, ben de kaktım pcyi açtım, bu saat 9 gibi randevu aldı, saat 2,5a randevu verdiler, hava da güneşlik biraz erken çıkalım hemi dolaşa dolaşa gideriz hastaneye dedim, 12 gibi çıkcaz artık evden hazırlandık bi güzel, bebek arabasını da asansörün yanına götürüp aççak orda, bende pusetiyle birilk bebeyi getircem, geldi bana arabayı nereye götüreyim diye soruyo, nereye götürebilirsin her zaman nereye götürüyoruz diorum e soruyorum diyo, ya herşeyi bana sormasana kendi kendine bişey yapamıyomusun sen diyorum ne kızıyomuşum, ya en ufak bişeyi bile bana soruyo, yakında vcye bile izin alcak adam yaa, ben istiyorum ki kendisi de birşeyler katsın bu evliliğe, herşeyi benden beklemesin, ama yok illaki bana sorcak, sonra da diyo efem sormaya korkuyomuş o sorarsa ben tersliyomuşum, dedim sorulcak şey var sorulmucak şey var, her zaman nereye koyuoruz oraya götürürsün bunu niye bana sorma gereği duuyosun ki diyorum, e ben aşağıya indirmeyi düşünmüştüm diyo, e o zaman bana ben aşağıya indircem çocuğu aşağıya getir desene diiyorum, e sormuşmuş işte fenamıymış, sabahtan beri hastayım diye surat beş karış, bişey söylüyorum tafralı tafralı cevap veriyo, ya dedim herkes hasta oluyo yatak döşek mi hastasın diyorum hayır, e ozaman niye böyle tavırlanıyosun diyorum, ben 3 aydır uykusuzum sana uykusuzum diye tavırlanıyomuyum sen kesintisiz 10 saat uyuyosun her gün ben ses ediyomuyum diyorum öyle dinliyo, hiçbişey söylemiyo, boğazına sarılasım geldi sinirden yine ses etmedim, sadece güzelce anlatmaya çalışıyorum, ama hiç tepki yok, dedim lanet olsun sen burda uyuz uyuz oturmaya devam et ben götürürüm çocuğumu doktora dedim, koydum pusetine dışarı çıktım ayakkabılarımı giydim bu sefer de arkamdan tintin tin geliyo, yav dedim gelme ben giderim , annemi ararım o gelir biz hallederiz diyorum, e geliyorum ya diyo, yav gelme diyorum geliourum ya deiyo, apartmanın içinde sinirden bağırdım gelme diorum sana ben giderim kendim dedim çıktımg ittim, arkamdan gelmiş, yav e be hödük madem geldin bebek arabasını niye getirmiyosun, ben yanlız taşıyamıycam diye koymuyorum bebek a rabasına, madem geliyon getirsen de onunla götürsek ya, durakta da bi güzel tartıştık biz bununla, bu evlilikte hiçbi katkın yok herşeyi ben organize ediorum yoruldum neden sen de bişeyler katmıyosun diyorum öyle dinliyo, sonra da durup durup eeee soruyorum fena mı diyo, yav allahın aşkına bu da sorulcak şeymi dellencem, neyse efem bindik otobüse tık yok, yine ben organize ediyorum, şurda inelim düğmeye bas diyorum tamam diyo, orda indik bebek arabasını o sürüyo, yollar bozuk kazmışlar hereyri oralardan ben tutuyum birlikte geçirelim diye bebek arabasının önüne geçiyom herif tangır tungur arabayı o yoldan geçiriyo geberdecüm olmucek, hade dedim boşver uyma şuna, teee hastaneye yaklaştık eee arabayı nereye koycaz dio, allahım delircem, yav dedim bak bi sürü dükkan neyin var burda birisine rica edersin oraya koyarız diorum tamam diyo, ya en ufak bişeyi bile bana soruyo, 35 yaşında adam çocuk gibi yönetilmeyi istiyo, azcık da ben düşünüyüm bişeyleri demiyo, zaten anasını satim hastaneye vardık baktıramadan geldik, sevkli gelcekmişiz, mıçıym, yılbaşında yürürlüğe girmiş, emekli sandığı için böyle bişiy yoktu önceden, direkt gidiyoduk, orayı burayı aradım böyle böyleymiş hiç yaptırdınızmı nasıl yapılıyo dedim, insanlar da bilmiyo, kadın sevk getircen diyo, bi ablaya sordum en son o da yılbaşından itibaren yürürlüğe girdi sağlık ocağından sevk ettirecen diyo, bizim aile hekimi de mıymıntının teki, adam hiçbi halttan anlamıyo, sevk de etmez bizi, allahım geberdecem, gittiğimizle geldiğimiz bir oldu boşu boşuna gittik, herif de sözde geberesiye hastaydı ama o çarşıda kaldı, işler vardı da yapılcek onların peşine düştü, e madem hastasın herif yat evde ben anamlea gidiym dimi, yok olmaz illa karıya eziyet lazım, valla çıldırcem bende artık, tek başıma bu evliliği götürmek çok yoruyo, hiç elini taşın altın asokmuyo, herşey hazır olcak herşeyi sorcak hüfffffffffffffffff

temizlik için kadın alsan , parasını ödeyince anlar belki ...

temizlik için kadın alsam benim kadınlığım nerde kalıyomuş üstelik çalışan bi kadınım yaff söyletmeyin beni
yaff normalde bu kadar öküz ve de hödük olmuyo arada bir tutuyo hödüklüğü hala zoruma gidiyo yaaa ne kadar küs olsakda yemeği hazırlar getirirdim be allahın kulu sadece kendine yemek hazırlarken bu kadın emziriryo aç o da yesin diye düşünmüyon mu dellendim yine

ahan bi hödük de seninkisi, la bu herifleri geberdecüm ben yaa, benim herif de sözde cumartesi günü beni gezmeye götürcekti, saat 11de konuştuk ben geleyim öyle çıkalım dedi, saat 1de geldi ben hastayım dedi yattı, hayde ses etmedim naparsa yapsın dedim, akşama kadar yattı, ben zaten uykusuzluktan geberiyom, çocuk mızmızlandıkça kalkıyom, yarım saat ya uyudum ya uyumadım yeniden uyanıyom, kalkıveriyim de bakıveriyim demio, neyse hadi herif hasta diye ses etmedim, normalde ilgilenir çünkü, akşam üzeri ıhlamur kaynattım içirdim elma portakal yedirdim vitamin olsun diye, pazar günü iyileşti bu, hava da güneşlik sözde dışarı çıkcaktık kılını kıpırdatmıyo ki herif, saat olmuş 2, bu saatten sonra nereye gidelim hava kararcak dedi hade evde kaldık, akşam üzeri de aynı binada arkadaşım var hadi onlara gidelim dedi, dün akşam oraya gittik, bugün sabah da bi surat bi surat herifte, kahvaltıyı yaptık gene yattı, halbusem doktora gitcez, ben de kaktım pcyi açtım, bu saat 9 gibi randevu aldı, saat 2,5a randevu verdiler, hava da güneşlik biraz erken çıkalım hemi dolaşa dolaşa gideriz hastaneye dedim, 12 gibi çıkcaz artık evden hazırlandık bi güzel, bebek arabasını da asansörün yanına götürüp aççak orda, bende pusetiyle birilk bebeyi getircem, geldi bana arabayı nereye götüreyim diye soruyo, nereye götürebilirsin her zaman nereye götürüyoruz diorum e soruyorum diyo, ya herşeyi bana sormasana kendi kendine bişey yapamıyomusun sen diyorum ne kızıyomuşum, ya en ufak bişeyi bile bana soruyo, yakında vcye bile izin alcak adam yaa, ben istiyorum ki kendisi de birşeyler katsın bu evliliğe, herşeyi benden beklemesin, ama yok illaki bana sorcak, sonra da diyo efem sormaya korkuyomuş o sorarsa ben tersliyomuşum, dedim sorulcak şey var sorulmucak şey var, her zaman nereye koyuoruz oraya götürürsün bunu niye bana sorma gereği duuyosun ki diyorum, e ben aşağıya indirmeyi düşünmüştüm diyo, e o zaman bana ben aşağıya indircem çocuğu aşağıya getir desene diiyorum, e sormuşmuş işte fenamıymış, sabahtan beri hastayım diye surat beş karış, bişey söylüyorum tafralı tafralı cevap veriyo, ya dedim herkes hasta oluyo yatak döşek mi hastasın diyorum hayır, e ozaman niye böyle tavırlanıyosun diyorum, ben 3 aydır uykusuzum sana uykusuzum diye tavırlanıyomuyum sen kesintisiz 10 saat uyuyosun her gün ben ses ediyomuyum diyorum öyle dinliyo, hiçbişey söylemiyo, boğazına sarılasım geldi sinirden yine ses etmedim, sadece güzelce anlatmaya çalışıyorum, ama hiç tepki yok, dedim lanet olsun sen burda uyuz uyuz oturmaya devam et ben götürürüm çocuğumu doktora dedim, koydum pusetine dışarı çıktım ayakkabılarımı giydim bu sefer de arkamdan tintin tin geliyo, yav dedim gelme ben giderim , annemi ararım o gelir biz hallederiz diyorum, e geliyorum ya diyo, yav gelme diyorum geliourum ya deiyo, apartmanın içinde sinirden bağırdım gelme diorum sana ben giderim kendim dedim çıktımg ittim, arkamdan gelmiş, yav e be hödük madem geldin bebek arabasını niye getirmiyosun, ben yanlız taşıyamıycam diye koymuyorum bebek a rabasına, madem geliyon getirsen de onunla götürsek ya, durakta da bi güzel tartıştık biz bununla, bu evlilikte hiçbi katkın yok herşeyi ben organize ediorum yoruldum neden sen de bişeyler katmıyosun diyorum öyle dinliyo, sonra da durup durup eeee soruyorum fena mı diyo, yav allahın aşkına bu da sorulcak şeymi dellencem, neyse efem bindik otobüse tık yok, yine ben organize ediyorum, şurda inelim düğmeye bas diyorum tamam diyo, orda indik bebek arabasını o sürüyo, yollar bozuk kazmışlar hereyri oralardan ben tutuyum birlikte geçirelim diye bebek arabasının önüne geçiyom herif tangır tungur arabayı o yoldan geçiriyo geberdecüm olmucek, hade dedim boşver uyma şuna, teee hastaneye yaklaştık eee arabayı nereye koycaz dio, allahım delircem, yav dedim bak bi sürü dükkan neyin var burda birisine rica edersin oraya koyarız diorum tamam diyo, ya en ufak bişeyi bile bana soruyo, 35 yaşında adam çocuk gibi yönetilmeyi istiyo, azcık da ben düşünüyüm bişeyleri demiyo, zaten anasını satim hastaneye vardık baktıramadan geldik, sevkli gelcekmişiz, mıçıym, yılbaşında yürürlüğe girmiş, emekli sandığı için böyle bişiy yoktu önceden, direkt gidiyoduk, orayı burayı aradım böyle böyleymiş hiç yaptırdınızmı nasıl yapılıyo dedim, insanlar da bilmiyo, kadın sevk getircen diyo, bi ablaya sordum en son o da yılbaşından itibaren yürürlüğe girdi sağlık ocağından sevk ettirecen diyo, bizim aile hekimi de mıymıntının teki, adam hiçbi halttan anlamıyo, sevk de etmez bizi, allahım geberdecem, gittiğimizle geldiğimiz bir oldu boşu boşuna gittik, herif de sözde geberesiye hastaydı ama o çarşıda kaldı, işler vardı da yapılcek onların peşine düştü, e madem hastasın herif yat evde ben anamlea gidiym dimi, yok olmaz illa karıya eziyet lazım, valla çıldırcem bende artık, tek başıma bu evliliği götürmek çok yoruyo, hiç elini taşın altın asokmuyo, herşey hazır olcak herşeyi sorcak hüfffffffffffffffff
,
peki bacım doktora gösteremeyince kocan kızmadımı bak mesela benimki böyle görsen kuzu sanırsın ben mesela evlenmeden önce öyle sanıyodum yani ama böyle durumlarda aman Allahım çok öfkeli ve etrafını dağıtacak kadar sinirleniyo buda beni çok korkutuyo herkeste farklı şeylerden şikayet ediyo bak mesela bizimkide bana diyo sen herşeyi hazır istiyosun diye bende aynı şeyi onun için düşünüyorum ama bunlar beni düşündürmüyo bizim daha büyük sorunlarımız var bacım benim eşi dersaneci fizik öğrtm bide özel ders veriyo ve y18 yaşından beri ailesinden uazk kalmış dolayısıyla para kazanmaya adapte olmuş p.tesi birtek boşgünü diğer günlerde dersaneden çıkınca özel derse gidiyo ve 11 de geliyo bak bugün evde olması lazım kahvaltı bilem yapamadık derse gitti kimbilir ne zaman gelir ben çalışmasına kızmıyom ama hani para nerde 6 aydır evdeyim cüzdanım para yüzü görmüyo daha önce çalışıyodum bu durumun farkında olmuyodum bana çocuk gibi 10-20 ytl verir aklına eserse ya bende kocaman bir insanım 25 yaşına gelmişim çocuğum olmuş bugün pantalonunu asarken cebinden paralarda düştü dedimki şurdan biraz alayım param yok diye sen dışarı çıkmıyosunki napacaksın parayı diyor ya alışmış sadece kendi kendie kazanıp yemeye bunu 3yıldan sonra farkettim ne yazıkki o yüzden hemen iş bulmam lazım adam beni çocuk yerine koyuyo ya hadi neyse bunuda geçtim insan azıcık ailesiyle vakit geçirmek ister dimi bu her boşluğa ders koyuyo akarken dolduralım der bu işin garantisi yok diyor bahanesi bu sözde bizi çok düşünen bir baba ve koca ailesine sorsan ben yatıp kalkıp şükretmeliymişim böyle biriyle evlendiğim için sanki ben 7 çocuklu duldum tövbe yarabbim ya

İbolyammmmmmm amma doluymuşsun anacım yaaa.nasıl yazmışsın valla okurken gözlerim bi tuhaf oldu.boşverrrrrr bunların modeli böyle takma kafana hepsi kıskanıyolar bizi aslında yaptıkları kıskançlıktan başka bişey değil.benimkide dün gece bana söyleniyo laptopu şarja takmış elli kere mutfağa geçmişim salondaki şarjı görmüyomuymuşum ,herşeyi o mu yapacakmış.eeee yetti dedim bende işimin arasında bide şarjamı bakıcam deyince pıssssssssss sustu.bunların karşısında çok fazla susunca tepene çıkıyolar hepsi.

unuttum:utangac:

happy birthdayin kutlu olsuuunna.s.

bende kavga ettim bugun hemde 2 kere:kızgın: cok yakında büyük bi pandomim kopucak bizim evde:kızgın:

bende dşndüm:çok üzgünüm:

ya aslında bizim zilliyede istiyorum ben ama biraz daha beklemeye karar verdik.daha cok küçükler..

Celencim naber nasıl çıktı kuzucuğun sağlığı?bulabildinmi deterjanı ve Altıyolu:uhm:

Celencim naber nasıl çıktı kuzucuğun sağlığı?bulabildinmi deterjanı ve Altıyolu:uhm:

ne deterjanı ne altıyolu anam benm hödük kafada akılmı bırakıo:kızgın: ha gidelim dedim.ama kendimi evde buldum:kızgın: cocuğun gelişimide iiymiş şkür:Saruboceq:

terkeeenn yeşil kokulu smksü kakayı sordum anacım.yediklerindendir dedi??

terkeeenn yeşil kokulu smksü kakayı sordum anacım.yediklerindendir dedi??

kızz benim doktorumda yediklerindendir diyor anlamadımki bence soğuk yediğimizde falan oluyor ben suyu azcık ketılda ısıtıyom öyle içiyom bide kahvaltıya koyduğum salatalık ve domates soğuksa o bile etkiliyo bizi ben başka şeye yoramıyorum

ibolyaaaaa anam biz bu herifleri öldürsek kaç yıl yerizki
amaaa değmez gerçi çocukcağızıma yazık

olm geç kaldık yaaa o işi lohusayken halletmemiz lazımdı hüffffffffffffff :delphin:

,
peki bacım doktora gösteremeyince kocan kızmadımı bak mesela benimki böyle görsen kuzu sanırsın ben mesela evlenmeden önce öyle sanıyodum yani ama böyle durumlarda aman Allahım çok öfkeli ve etrafını dağıtacak kadar sinirleniyo buda beni çok korkutuyo herkeste farklı şeylerden şikayet ediyo bak mesela bizimkide bana diyo sen herşeyi hazır istiyosun diye bende aynı şeyi onun için düşünüyorum ama bunlar beni düşündürmüyo bizim daha büyük sorunlarımız var bacım benim eşi dersaneci fizik öğrtm bide özel ders veriyo ve y18 yaşından beri ailesinden uazk kalmış dolayısıyla para kazanmaya adapte olmuş p.tesi birtek boşgünü diğer günlerde dersaneden çıkınca özel derse gidiyo ve 11 de geliyo bak bugün evde olması lazım kahvaltı bilem yapamadık derse gitti kimbilir ne zaman gelir ben çalışmasına kızmıyom ama hani para nerde 6 aydır evdeyim cüzdanım para yüzü görmüyo daha önce çalışıyodum bu durumun farkında olmuyodum bana çocuk gibi 10-20 ytl verir aklına eserse ya bende kocaman bir insanım 25 yaşına gelmişim çocuğum olmuş bugün pantalonunu asarken cebinden paralarda düştü dedimki şurdan biraz alayım param yok diye sen dışarı çıkmıyosunki napacaksın parayı diyor ya alışmış sadece kendi kendie kazanıp yemeye bunu 3yıldan sonra farkettim ne yazıkki o yüzden hemen iş bulmam lazım adam beni çocuk yerine koyuyo ya hadi neyse bunuda geçtim insan azıcık ailesiyle vakit geçirmek ister dimi bu her boşluğa ders koyuyo akarken dolduralım der bu işin garantisi yok diyor bahanesi bu sözde bizi çok düşünen bir baba ve koca ailesine sorsan ben yatıp kalkıp şükretmeliymişim böyle biriyle evlendiğim için sanki ben 7 çocuklu duldum tövbe yarabbim ya
len olm ne kızcak, arabayla hastanenni içine girdik, sevk getircen deyince dedim çocuğun başnıı bekle ben bi soruyum geliyim, çıktım soğukta dışarı telefon görüşmesi yaptım geldim, girdim içeri böle böleymiş dedim, tık yok, ya desene kendi paramızla baktıralım diye, ama yok ses ederse ben kızarım ya ondan korkuo, herif pısırığın teki yaa, nie böle bilmiorum, yav ben olcam çocuğmdan kıymetlimi anasını satim kaç paraysa yürü baktıralım derdim yaa, ben de acil bişi diil br iki gün sonra gideriz diye ses etmedim, ne dersem onu yapıyo hadi gidelim dedim tin tin tin geldi peşimden, hiç yorum yapmıyo bi konu üzerinde, robot gibi, ruh yok, ya evlilik adamı deil bu yaa, hadi onu geçtim baba olacak kapasitede değil, ara ara güzellikle alıştırmaya çalışıyorum, kocacım bak artık sen bi babasın şöyle yap byle yap bizi koru aslan kesil tamammı kocacım diorum böle sırnaşa sırnaşa, tamam dio o zaman, ahan böle lazım olunca da ortada yok herif, mıçıym böle evliliğin içine, hem analık hem babalık yapıyom çocğa yaa, akşam gelince sevip öpmeyle babalık yapılcak sanıyo, 24 saat ben başbaşayım çocukla demiyo ki bu karı herbi huyunu biliyo çocuğun, en ufak bişeyde hemen eleştiiryo, geliyo karnı mı acıktı kaç saat oldu emzirmeyeli, e hapşurdu hastamı öksürdü hastamı, heeee a... diye küfredecem kavga olcak, yok anam ne güzellikten anlıyo ne küfürden, salıverecen yakasını, adam edemicem ben buunu naparsa yapsın, ahan yine benim başıma kaldı, yarın annemle gidersiniz diyo, e be hödük madem iişime yaramayacan sen ne halt etmeye peişimden geliyon o zaman, dışarılarda bile hep ben organize ettim, ya çocuğun yağmurluğu açılıyo bi bakıyım örtüyüm demiyo, öyle gövdesini gezdiriyo boş boş, ben 2 dkada bi kontrol ediyom çocuğu, duruveriym de bi baksın da demiyo, arabanın önüne gçip öyle bakıyom, bakmıyo bile naptığıma hala arabayı sürmeye devam edio, karı çocuğu kontrol ediyo bi duruym demiyo döfecem :mymeka:

şindük sıra bende ben anlatiim.anam bizimki dün geceden başladı.bulasık makinesini calıstırmıs ama yanlıs calıstırmıs.gecende aynısnı yaptıydı ses etmedim unutmustur die.dün de ööle görünce sööledim.abooooww sen misin sööleyen.her yaptığına bişi söölüyomusum mutlu olmuomusum bişeyden.len alık yıkamaz yıkamaz yazık deilmi suya elektiriğe.nese sabah gittik hastaneye.o bni cocuk bölümüne gitti kendide sevk almıstı kendi doktoruna girdi.anam cemre duruomu arabasında.sürekli kucakta dolandık.güya randevulu özel gittik.1 bucuk saat bekledik.son yarım saati hödkle bekledim.neyse cıkısta acıktık.hastanenin yakınında orduevi var öölen yemeğine gidelim dedik.ama cemre yine durmuo.orduevinin otoparkına girdik.acık bahcede otopark.etrafda bir sürü asker.emziriim ben kızı ööle ineli rahat vermez dedim.tamam dedi.gitti tam meydanlığa park etti.e dedim nasıl emziricem.sonra arabayı geri cıkartarak aynı yere park etti.bu seferde olduğu gibi güneş cemrenin kafasında.ya dedim sunu kuytuya koysana.o bana bağırdı ben ona.neyse gectim ben arkaya.arka siyah cam.ama yanına yaklasındca içi gözkür.be n cıkartım emziriom.herif dısarda dolanıo.yan tarafa araba geldi.adamlan dipdibeyiz.inmio o da arabadan tel le konusuo.benm ki hyiç geliimde önünde durayım rahatsız olmasın karım demek yok.gecmiş ileriye bakınıo etrafa alık alık.ama ben ne söölenmek arabada..sülalesine saydım.
sonra ki kavgamıza geciorum: gecen ctesi cemreye bi magazadan pantolon almıstım küçük gelmişti onu deiştirmeye gidicez.ama cemre yine durmuo arabada.ben yine cıkardım emziriyorum.neyse geldik mağazanın otoparkına.hani alt katta otoparklar varya ööle.karanlık.bu park etti.aynı anda yanımıza bi adamda park etti.şimdi karanlık ve arkada olduğum için adam beni göremez.tamda cemre memeyi bıraktı benm hödük kapıyı actı e tabi arabanın ışıkları yandı.ben bağırdım o bağırdı.şimdide yorulmuş uyuyıo.lan ben telef oldum bebişten.beynim zonkluo..cemre arabasında keyifle yatıosa bu rüo arabasını.ağlamaya baslayınca al annesi.tamam alırım basımın üstünde yeri var prensesimin.ama be adam müsaade et de birazcık dinleneyim be:mymeka:

İbolyammmmmmm amma doluymuşsun anacım yaaa.nasıl yazmışsın valla okurken gözlerim bi tuhaf oldu.boşverrrrrr bunların modeli böyle takma kafana hepsi kıskanıyolar bizi aslında yaptıkları kıskançlıktan başka bişey değil.benimkide dün gece bana söyleniyo laptopu şarja takmış elli kere mutfağa geçmişim salondaki şarjı görmüyomuymuşum ,herşeyi o mu yapacakmış.eeee yetti dedim bende işimin arasında bide şarjamı bakıcam deyince pıssssssssss sustu.bunların karşısında çok fazla susunca tepene çıkıyolar hepsi.

len anacım söyleyince de beni hep eleştiriyon hep türtüklüyon dio, söylemeyince böyle, aşşa tükürsem sakal yukarı tükürsem bıyık şaştım yaaa, kavga edince de beni pısırık bi ada m ettin diyo, sankim ben buna bişi yapıyom, olma kardeşim pısıık, savun doğrularını, susma, haklıysan haklyım de vur yumruğunu masaya yaaa, anam ne anlatsam boş vallahi çıldırcam, yemek yapar bırakır giderim herif kahvaltı yapar, bugün çarşıda acıktık, dedim ben acıktım bi yere oturalım, neyse efem her zaman gittiğimi z yere gittik, herif bi çorba içti kuru kuru, canı istemiomuş, yine güzellikle davranmaya çalışıyom, dedimki bak hastasın hadi azcık ekmekten de ye birazcık zorla, yok ses etmiyo, çorbanın yanında limon vardı, hadi bunu tuzla da ye iyi gelir dedim herif öyle aldı, yoksa aklına gelmiyo yaa, uyuz uyuz her hareketi, şimdi eve gelcek yatcak bak gör, ahan da bi elma portakal yiyim ıhlamır iiçiym demicek, yutcak ilacı yatcak, hüfffffffffff sinirim oynuyo bu herife, nefret ettirdi artıkın yaaa

bu ne yaw kavgga eden edene sakin olun kızlar...
bebişinizi düşünün....:emir_bebek:
bu günlerde geçecek..
tamam hödükler nasıl dawraanacaklarını bilmiolar....
ama bebişler biraz büyüğünce onlarda kendilerine gelir..
gelmezseler :oklava: yerimseniben

bu ne yaw kavgga eden edene sakin olun kızlar...
bebişinizi düşünün....:emir_bebek:
bu günlerde geçecek..
tamam hödükler nasıl dawraanacaklarını bilmiolar....
ama bebişler biraz büyüğünce onlarda kendilerine gelir..
gelmezseler :oklava: yerimseniben

he anam ben bekleyemeyecem vallaha, düzelcekse düzelsin düzelmicekse s...trsin gitsin yetti beeeeeeeeeeeeee kötükedihüso:mymeka:

Back
X