ahan bi hödük de seninkisi, la bu herifleri geberdecüm ben yaa, benim herif de sözde cumartesi günü beni gezmeye götürcekti, saat 11de konuştuk ben geleyim öyle çıkalım dedi, saat 1de geldi ben hastayım dedi yattı, hayde ses etmedim naparsa yapsın dedim, akşama kadar yattı, ben zaten uykusuzluktan geberiyom, çocuk mızmızlandıkça kalkıyom, yarım saat ya uyudum ya uyumadım yeniden uyanıyom, kalkıveriyim de bakıveriyim demio, neyse hadi herif hasta diye ses etmedim, normalde ilgilenir çünkü, akşam üzeri ıhlamur kaynattım içirdim elma portakal yedirdim vitamin olsun diye, pazar günü iyileşti bu, hava da güneşlik sözde dışarı çıkcaktık kılını kıpırdatmıyo ki herif, saat olmuş 2, bu saatten sonra nereye gidelim hava kararcak dedi hade evde kaldık, akşam üzeri de aynı binada arkadaşım var hadi onlara gidelim dedi, dün akşam oraya gittik, bugün sabah da bi surat bi surat herifte, kahvaltıyı yaptık gene yattı, halbusem doktora gitcez, ben de kaktım pcyi açtım, bu saat 9 gibi randevu aldı, saat 2,5a randevu verdiler, hava da güneşlik biraz erken çıkalım hemi dolaşa dolaşa gideriz hastaneye dedim, 12 gibi çıkcaz artık evden hazırlandık bi güzel, bebek arabasını da asansörün yanına götürüp aççak orda, bende pusetiyle birilk bebeyi getircem, geldi bana arabayı nereye götüreyim diye soruyo, nereye götürebilirsin her zaman nereye götürüyoruz diorum e soruyorum diyo, ya herşeyi bana sormasana kendi kendine bişey yapamıyomusun sen diyorum ne kızıyomuşum, ya en ufak bişeyi bile bana soruyo, yakında vcye bile izin alcak adam yaa, ben istiyorum ki kendisi de birşeyler katsın bu evliliğe, herşeyi benden beklemesin, ama yok illaki bana sorcak, sonra da diyo efem sormaya korkuyomuş o sorarsa ben tersliyomuşum, dedim sorulcak şey var sorulmucak şey var, her zaman nereye koyuoruz oraya götürürsün bunu niye bana sorma gereği duuyosun ki diyorum, e ben aşağıya indirmeyi düşünmüştüm diyo, e o zaman bana ben aşağıya indircem çocuğu aşağıya getir desene diiyorum, e sormuşmuş işte fenamıymış, sabahtan beri hastayım diye surat beş karış, bişey söylüyorum tafralı tafralı cevap veriyo, ya dedim herkes hasta oluyo yatak döşek mi hastasın diyorum hayır, e ozaman niye böyle tavırlanıyosun diyorum, ben 3 aydır uykusuzum sana uykusuzum diye tavırlanıyomuyum sen kesintisiz 10 saat uyuyosun her gün ben ses ediyomuyum diyorum öyle dinliyo, hiçbişey söylemiyo, boğazına sarılasım geldi sinirden yine ses etmedim, sadece güzelce anlatmaya çalışıyorum, ama hiç tepki yok, dedim lanet olsun sen burda uyuz uyuz oturmaya devam et ben götürürüm çocuğumu doktora dedim, koydum pusetine dışarı çıktım ayakkabılarımı giydim bu sefer de arkamdan tintin tin geliyo, yav dedim gelme ben giderim , annemi ararım o gelir biz hallederiz diyorum, e geliyorum ya diyo, yav gelme diyorum geliourum ya deiyo, apartmanın içinde sinirden bağırdım gelme diorum sana ben giderim kendim dedim çıktımg ittim, arkamdan gelmiş, yav e be hödük madem geldin bebek arabasını niye getirmiyosun, ben yanlız taşıyamıycam diye koymuyorum bebek a rabasına, madem geliyon getirsen de onunla götürsek ya, durakta da bi güzel tartıştık biz bununla, bu evlilikte hiçbi katkın yok herşeyi ben organize ediorum yoruldum neden sen de bişeyler katmıyosun diyorum öyle dinliyo, sonra da durup durup eeee soruyorum fena mı diyo, yav allahın aşkına bu da sorulcak şeymi dellencem, neyse efem bindik otobüse tık yok, yine ben organize ediyorum, şurda inelim düğmeye bas diyorum tamam diyo, orda indik bebek arabasını o sürüyo, yollar bozuk kazmışlar hereyri oralardan ben tutuyum birlikte geçirelim diye bebek arabasının önüne geçiyom herif tangır tungur arabayı o yoldan geçiriyo geberdecüm olmucek, hade dedim boşver uyma şuna, teee hastaneye yaklaştık eee arabayı nereye koycaz dio, allahım delircem, yav dedim bak bi sürü dükkan neyin var burda birisine rica edersin oraya koyarız diorum tamam diyo, ya en ufak bişeyi bile bana soruyo, 35 yaşında adam çocuk gibi yönetilmeyi istiyo, azcık da ben düşünüyüm bişeyleri demiyo, zaten anasını satim hastaneye vardık baktıramadan geldik, sevkli gelcekmişiz, mıçıym, yılbaşında yürürlüğe girmiş, emekli sandığı için böyle bişiy yoktu önceden, direkt gidiyoduk, orayı burayı aradım böyle böyleymiş hiç yaptırdınızmı nasıl yapılıyo dedim, insanlar da bilmiyo, kadın sevk getircen diyo, bi ablaya sordum en son o da yılbaşından itibaren yürürlüğe girdi sağlık ocağından sevk ettirecen diyo, bizim aile hekimi de mıymıntının teki, adam hiçbi halttan anlamıyo, sevk de etmez bizi, allahım geberdecem, gittiğimizle geldiğimiz bir oldu boşu boşuna gittik, herif de sözde geberesiye hastaydı ama o çarşıda kaldı, işler vardı da yapılcek onların peşine düştü, e madem hastasın herif yat evde ben anamlea gidiym dimi, yok olmaz illa karıya eziyet lazım, valla çıldırcem bende artık, tek başıma bu evliliği götürmek çok yoruyo, hiç elini taşın altın asokmuyo, herşey hazır olcak herşeyi sorcak hüfffffffffffffffff