sanirim turkiyedeki mamalar turkiyede uretiliyor. nestlenin uretimi var diye biliyorum ben. burdakiler de burda uretiliyor tabi. gerci ayni olmasi lazim ama. evet maalesef baya bi mama getirmem gerekiyor. cunku bizimki canavar gibi iciyor. ben 4 saatte bir emziriyorum. ustune bi de koca biberon mama goturuyor :) yok anam premature degil. 4 kilo dogdu tombis :) biz direk ankaraya geliyoruz. biraz orada kalicam. anneannem de bebisi gorecek. akrabalar ilk defa gorecekler oglusumu. ordan da kdz.eregliye gecicez. oraliyim ben. annemler hala orda yasiyor..
şahsen benim böyle bir sıkıntım yok..kızım 5 yaşında ama güzel ve anlaşılır şekilde türkçe konuşuyor...
tek bir kelimeyi söyleyemiyor o da süpürge...süpürge yerine sükürbe kaydirigubbakcemile3 diyor bunun içinde kendimi suçlamalımıyım aceba... CADIARZU
özlem muz kabızlık yapmasınnnnn
len karıya sormadınmı netmiş de çocuğu o kadar gürültünün arasında uyuyomuş, bi formülü neyin varmıymış, benimkisi tilki uykusuna yatıyo mübarek, bitek gece uykusu ağır, gündüz tık de uyanıyo yav
bizimkiler kadarken onunki de öyleymiş her sese uyanırmış ama şimdi gündüz güsel uyyo diyo...
len kaşıkla içirirsiniz siz de, benim oğlan da almıyo biberon, ahan geçenlerde meran kavuçuk damaklı al dedi, kavuçuğunu bulamadım bebedorun silikon damaklısını aldım geldim, emer gibi yapıyo ama pek ilgilenmiyo, ağzında öyle onyuyo, oynarkende yine öğürüyo, sttiret yaa, en güzeli kaşıkla verin, hemi sen ne zaman işe başlıyon bakim
biraz uğraşınca tutuolar canım ya ben 2haftadır uğraşıom tutuo gibi ama tam alışmış değil.günde 1kez de devam maması veriorum hem demir ihtiyacını karşılıo mamalar
Yaprak dokumune mi bakiyonuz ne oldu ben bakamiyom sonra anlatin bana
aman şevketin yerine şu gıcık adamı getirmişer hiç haz etmedim doğrusu:1closedeyes:
başka adam mı bulamamışlar ya geçen yıl halille menekşedeki uyuz adam :1ninca:
diziden de bişey anlamadım keremin zırıltısı ikide bir reklam çıkıo bi yemekteyizi açıom bi avrupa yakası...dizi keyifleri de hayal oldu artık
asıl curcuna dün akşam bizim evdeydiÇok üzgünüm çoookçüüüüüüşşş bu ne len patlama yapmışız bu gün, celen karısı curcunayı kaçırıyo yazıkkkkkk
Konuyu Toplam 10 Kullanıcı okuyor. (9 Kayıtlı kullanıcı ve 1 Misafir)
ibolya, adrianarda, çıtır-pıtır+, dbest+, eFFeKaaN, leyla21, nisa77, yağmur ankara+, zeynepözdil
öslem muhallebiyi senmi yapıon hazırmı?bide ben kendime pirinç unuyla yapıorum muhallebi.bebişe versem olurmu azcık:uhm:bana da memeyi bırakır verme biberon dediler salak gibi vermedim keşke verseydim arada da unutmasaydı diliyle oynuo biberonla...ama kaşıkla yiyo çok şükür sabah sütlü pirinçli muhallebiye muz rendeledim yedi ::
kızlar bana bebek arabası önerirmisiniz... nasıl bişi almalıyım kararsız kaldım..fisfisfis
çift yönlümü..:uhm:.üç tekerlimi... :uhm:ne önerirsiniz..siz ne kullanıonuz...tavsiye etceniz bi marka warmı?? :uhm: bebişime araba almam lazım..
ben artık azım dışarı çıkmak istiooommmm
aynen cemrede sevmio suyu:1no2: rezeneyi cukcukluo syua ekşionaniknanikleyn benim oğlan hiiç sevmio suyu resmen püskürtüo yüzümüze kaşıklada verdim beberonlada küçük suluklada sevmior...ılık su veriyorum ama azcık soukta sıcakta denedim sevmior suyuuu :
içinde mama yoksa içmem deyoo
dbestcim bizim zillide dr browns dan baskasını almıo ağzına.onun yedek ucu varmı acaba??dr.browns marka olanı aldı akşam 5 cc kadar içti bilmiyorum iyi bi gelişme sanırım :uhm: bi de bambinonun minik alıştırma biberonunu almıştım onla da iyigeceler çayı vermeye çalıştım ama bi türlü almadı tam 1 saat uğraştımm ama almadı zilli :mymeka:
ben anlamadım :uhm:Eşsiz hitaplarınız, tarzınız ilginç...
Sonra çocuklarımız neden Türkçe konuşup yazarken hatalar yapıyor diye düşünüyoruz ? Biraz nerede hata yapıyoruz diye düşünsekmi ki ? Acaba sorun onlarda mı yoksa biz anne babalarda mı ?
günaydınmirmirmirmir moralleeem çok bosuk:çok üzgünüm: dün kıuyamet koptu evde.adamın hayatındaa varsa yoksa abisi:sm_confused: vallaaa cıldırıcam artık
ne oldu ya celen bugünlerde var bişey herkes eşlerle bozukkkk
öslem muhallebiyi senmi yapıon hazırmı?bide ben kendime pirinç unuyla yapıorum muhallebi.bebişe versem olurmu azcık:uhm:
milupanın sütlü pirinçli muhallebisni sevdi bizimki içinde devam sütü de varmış bunun içinde daha besleyici normal pirnç ununa göre.azıcık tattır sevcek mi alışsın cemrecik
aynen cemrede sevmio suyu:1no2: rezeneyi cukcukluo syua ekşionaniknanik
kerem suyu çok sevio şapurdata şapurdata içio ama kaşıkla
günaydınmirmirmirmir moralleeem çok bosuk:çok üzgünüm: dün kıuyamet koptu evde.adamın hayatındaa varsa yoksa abisi:sm_confused: vallaaa cıldırıcam artık
ne oldu ya celen bugünlerde var bişey herkes eşlerle bozukkkk
öslem muhallebiyi senmi yapıon hazırmı?bide ben kendime pirinç unuyla yapıorum muhallebi.bebişe versem olurmu azcık:uhm:
milupanın sütlü pirinçli muhallebisni sevdi bizimki içinde devam sütü de varmış bunun içinde daha besleyici normal pirnç ununa göre.azıcık tattır sevcek mi alışsın cemrecik
aynen cemrede sevmio suyu:1no2: rezeneyi cukcukluo syua ekşionaniknanik
kerem suyu çok sevio şapurdata şapurdata içio ama kaşıkla
saol öslemcim.bide sen patates brokoli püreside vermiştin dimi kereme?ona nasıl tepki verdi?bide bu püreyi evde hazırlasak olarmı ki?
saol öslemcim.bide sen patates brokoli püreside vermiştin dimi kereme?ona nasıl tepki verdi?bide bu püreyi evde hazırlasak olarmı ki?
hazırını ilk verdiğimde güsel yedi evde de yaptım havç patates brokoli az yedi 4-5 kaşık anca alışıo heralde...en çok muhallebiye muz rendeliom onu sevio
ben keremi uyutup gelem saçımı yoluo kucağmdaklava:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?