2008 Ekim Anneleri

aha işte benim gibi aynı benimkide 4 civarı doğduu...benimkide 4 saatte bir emip koca bi biberon mama götürüoo cokacimcoook seninki kaç ekim doğumlu kilosu boyu nasıl...
umarım rahat bi yolculuk geçirirsin oğluşla

Bizde konusmaya baslayinca bakip gorecez artik kendimizi suclayip suclamamiz o zaman belli olacak ama emin ol kibar konusmassa babasi yuzundendir

Gitmeden adrinarda hosgeldin canim ben seni eskilerden saniyodum bende cok olmadi geleli tam bilmedigim icin meran diyince anladim yeni oldugunu artik ilerleyen gunlerde sohbet ederiz simdilik by

benim kızım öznesiyle yüklemiyle hatta ve hatta dolaylı tümleci ve zarfıyla çok güzel konuşuyor... kaydirigubbakcemile3 ama süpürge diyemiyor...telekominikasyon diyor ama süpürge yok...e napabilirim ben şimdii... :uhm:
öcü olmadığınızı biliyoruz kazen lütfen söylermisiniz ben ne yapabilirim?
(ooff ne gerildim ya bu cümleyi kurarken sizli bizli olmak artık zor gelior bana burda kaydirigubbakcemile3 )

günaydınlar
akşam geçmişi okuyumm dedim başarılı olamadım yarım kaldı uykum geldi yattım ama oğlan gazlıydı kaç kere uyandı yavrum pırtladıktan sonra uyudu
sabah çeyrek yumurta sarısı ve muhallebimizi yedik çok mutlu oldum ya hihoyyyt

leylacım ne oldu neden moralin bozuk

özlem muz kabızlık yapmasınnnnn

çok az cam rendede rendeleyip sütlü pirinçli muhallebisine karıştırıorum canım öyle sevdi
kabız da olmadı hiç hergün mutlaka 1yada 2kez yapıoz

günaydınmirmirmirmir moralleeem çok bosuk:çok üzgünüm: dün kıuyamet koptu evde.adamın hayatındaa varsa yoksa abisi:sm_confused: vallaaa cıldırıcam artık

asıl curcuna dün akşam bizim evdeydiÇok üzgünüm çoook
bana da memeyi bırakır verme biberon dediler salak gibi vermedim keşke verseydim arada da unutmasaydı diliyle oynuo biberonla...ama kaşıkla yiyo çok şükür sabah sütlü pirinçli muhallebiye muz rendeledim yedi ::
öslem muhallebiyi senmi yapıon hazırmı?bide ben kendime pirinç unuyla yapıorum muhallebi.bebişe versem olurmu azcık:uhm:

kesinlikle cift yönlü al.bizimki chicco ama tek yönlü.bebek bizi görmek isteediği için oturmuo arabasında.ben çok pişmanm.
aynen cemrede sevmio suyu:1no2: rezeneyi cukcukluo syua ekşionaniknanik
dbestcim bizim zillide dr browns dan baskasını almıo ağzına.onun yedek ucu varmı acaba??
ben anlamadım :uhm:

:1hug:gunadınn kızlarr
kızım gece ıyı uyudu,burun tıkanıklığıda geşmişş,,keyfıde yerınde maşallhh
gülüp duruo bana..ağlamadan uyanıo zaten kuzum.benı gorunce yatağının basında başlıo gulmeyekaydirigubbakcemile3 hele babası almasın kucağınaa amann alahhımmm neler yapıo nelerrrkaydirigubbakcemile3
bende gdıklıom accıkksevıom onu nası guluoo,,yuzunu ortup acıom ce-eee dıyorum nası guluoo:ecrin_bebek:
hattaa hıcbısı yapmama gerek kalmıo,ona sadee gulumsediğimde bana gulumsuo canım benım:asigim: saf saf bakmıo ole suratımakaydirigubbakcemile3

leyla ve celen neolduuu anlatın bakımm..

gorende bız evımızde cocuklarımızla,eslerımızle boyle konusuyor sanır.Allahh allahhÇok üzgünüm çoook
hepımız yetıskın ınsanlarız kımsenın konsma tarzı burdakı sohbetle değişmeyeceğine gore..ekım anelerınden bırılerı bundan rahatsız olmadığına gore(varsa da dıle getırır di heralde) bu uyarı anlamsız geldı bana..Çok üzgünüm çoook

kızlar ben arada 3-4 dk fılan oturutuyorum iklimi.sadece sırtını yasladığımda oturabılıyor.böcük böcük bakkıyor etrafınadelikafaduldentabı beli ağrır eğrılır falan dıye uzatmıyorum sureyi.

Benim canim teyzemin oglusuna sikildi oda bizim gibi ekim 1 de dogum yapti bu 4 bebisi bundan onceki 3 bebiside yasamiyo suan ilki dogduktan 3gun sonra öldu ikincisi bi hafta yasadi ucuncusu bi ay yasayabildi teyzemin hayati karadi resmen 3 yavrusunu topraga verdi doktorlarda anlamadi umudunu yitirmedi mersinde oturuyolar adanada cok iyi bi dr duydular surekli gidip tedavi gordu 9 ay gobeginden kendine igne yapti iste 1ekim de oglu oldu saglikli diye cok sevindik gecen hast goturmusler kalbi delik cikmis icim yandi ya off allhim kimseye evlet acisi vermesin rabbim kimsenin kucagini bos koymasin 10 sene sonra gozyaslari dindi yuzu guldu derken

Doktorlar her bebekte olur bu kalp delikligi ama seninkindw boyutu biraz buyuk demis tek ilac anne sutu bol bol emzirip iyi besliceksin demis teyzeminde onceki bebisler ölunce gogusleri sut doldu tabi her defasinda pompa ile sagmaktan sut kanallari zedelenmis sutu cok az dogdugu gunden beri mama ile besliyo kizlar Hic boyle bi sey duydunuz mu yasama sansi ne kadar gerci rabbim bilir ama

............................................................................

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…