2008 Ekim Anneleri

bu arada yemek falan veriyosuz herhalde daha erken değilmiki yarın kontrole gitcez bakalım ben de bi soram
ya destina nerde

anaaa nisanurrr gelmişşşşşşş hoşgelmişşşşş
napıonn kzucummm nasılsın.bebişimiz nasıı:teytey:

sıkıntısı yoksa bişey olmaz canım merak etme...1 haftaya kadar bile normal...fitil falan kullanma bencede...eğer kabızlık gibi bişe olsa ateşi çıkar huzursuz olur sen öyle birşey yok diyorsun..biraz bekle bakalım nasıl olsa yapar...bir yerde okumuştum anne sütünden geriye nerdeyse atık kalmazmış...ne kadar doğru bilmiyorum...çişini takip et yapıyorsa 4-5 bez ıslatıyorsa sorun yok... yerimseniben

merancım ya doktorun solediği baa cok mantıklı geldı...
bende vermek ıstıyorum cevız fılan..
sımdı cevizi neyle karıştırıp verım ben ??
bıde baska neler vereblırz?
su an verebıleceklerımızi anlatıver bi zahmet bız cahüllere

bende oyle dusundum vermedim fitil zaten huzsuz degil çünkü bezini 4 5 keredegiltırıyorum ıslatıyo

bu arada......eşimin yılbaşı sürpriziii...kızımın 2009 takvimi..nası teyzelerii???

yavrus şimdi olmass ceviz toz olacağı için tehlikeli...ama ek gıdaya geçince toz halinde verirsin daha iyi olur..birazcık daha beklemek lazım...ama şimdi sen ye annesiii sütünden ona geçer günde 3-4 tane ceviz iyidir... cokacimcoook
cahüllük ne demek leynn :mymeka: hepimiz birbirimizden birşeyler öğreneceğiz işte :1hug:

takvimi çok güzel iklimcimin her günü mutlu huzurlu güzel hatırlayacağınız günler olarak geçirirsiniz umarım.. a.s.
kızımında anaokulunda yapmışlar...bakalım bende sabırsızlıkla bekliyorum.... hihoyyyt

takvim harika çıtır...işte düşünceli bir ekim babası tebrikler:hooray:

tesekuurrrlerr

tabı merancım oyle ama tecrubelısın sonucta dimi ama,oyuzden bu tarz konularda bıze daha fazla yardımın dokunacak emınım..Şeniz

amin inşallahh canım benım..nısanımızında emınım ck guzel olmuştur.:CüvCüv:

bi soru sordum ama kimse cvp vermedi.leyla yorum yaptı teşekkür ederim.ama benim cidden yarrdıma ihtiyacım var.neyse sanırım uyku konusunda özellikle bişey yapan yok.:sm_confused:
takvim fikri süper sanırım ekim babalarına yanlışlıkla karışmış çünkü genelde hödükler de..

canım nisacım hoşgeldin ama ben görmedim sorunu bazen arada kaybolup gidior bizimde yazdıklarımız....kendi adıma afedersin diyorum :çok üzgünüm:
canım akşam 6 dan sonra uyutmazsan eğer gece 11 gibi artık uykusu gelir o zaman yatırıp sabah 5-6 gibi uyandırabilirsin...ama kesinlikle uyutma 6 dan sonra...altını aç mesela masaj yap bu uyanık olması gereken saate...birde böyle dene bakalımm...
mesela bunları yaptın 11 de emzirip yatırdın uyumadı demi...o zamanda bu rahatlatıcı çaylardan ver bence... sinirleri çok yıpratan bişe uykusuzluk umarım sorunun en kısa çözülür Şeniz

canm zor olucak sana tabı calışmaya başlayınca..gunduz bol uyarıcıyla yapabıliğin kadar uyanık tutmaya calış.renlı seylr gostr,müzüik ac,sonraa cıngırakla falan oynattır evı gezdır ,bol bol konuss,,falan bişiler yapıp tutabıkldğın kadar tut.. gecede karanlık olsun odası ve sessızlık olsun.gece konusup cok ılgı gosterme,sadece emzır.benımkı boyle yaparak oturdu duzenı.bıraz sabır gerek ..2. doneme 3 hafta var daha alıştırırsın merk etme.:teselli:

Erkek bebis anneleri az once biyerde bisey okudum erkek bebislerin pipisinin sunnet derisinin temizlenmesi gerekiyomus sonrda sislege felan yol acabiliyomus gibi biseyler yaziyodu doktorunuza bi sorun bence

evet leylacım doğru söylüyorsun a.s sünnet derisini geriye doğru hafifçe sıvayıp temizlemek gerekiyormuş diye bende okumuştum ve etrafımdakilerde söylemişti...ordaki ihtihabı yada ona benzer bişeyi dağırmak için hem sünneti de kolay olurmuş..ama bazı doktorlar kesinlikle ellenmemesi gerekiyor diyor sonuçta hassas yer...kiminin doktoru yapıyormuş bu işlemi...bende bu ay gidince sorcam doktorumuza.... CADIARZU
bende arada bi bakıyorum sünnet derisi geriye doğru gidiyor ucu baya açık hatta sünnetli doğdu sanmıştı annemler...

bıde nısacım 6 dan sonra uyutmucaksın ya,saat 10:30 kadr oyala,10:30 da bano yaptır emzır...her gun aynı rutıni uygula.duzene gırer.bılırsın banyodan sonra rahatlayıp baya bı uyuyorlarçç:teselli:

biss geldiikkhihoyyyt dısarı cıktık bugun kızımlan:sm_cool: istanbul gözmü ööle bi korkutmus ki gezerken tırstım resmenÇok üzgünüm çoook arkamdan gelen herkes şpheliydi benm için:1ninca: yanlız kanguru belimi kopardı ikiye ayrıldı sırtım.acaba yanlısmı tasıyorum cocuğu.belime kadar su olmusum:sm_confused:
buarada istanbulda oturan varmı şimdi aramızda bişi sorucam:mymeka:

hee takvimi bende beğendim:lepi: bu nasıl bi ekim babası o ayrı bi konu tabi:uhm:

''''''Doğumdan sonraki ilk 4 ayda yalnızca anne sütüyle beslenen bebekler ishal ve zatürre gibi bulaşıcı hastalıklara, alerjik rahatsızlıklara daha az yakalanırlar, daha sağlıklı büyürler. Bu nedenle;

İlk 4 ay bebeğinizi tek başına anne sütüyle besleyiniz. Bu aylarda anne sütüyle birlikte verilen ek besinler bebeğin anne sütünden yeterince yararlanmasını engeller'''''''''''''''

bır sıteden alıntı bu arkadaslar..ben onumuzdekı ayı beklıcektım zaten ama tattırmka aybı etkıyı yapmıodur heralde yaa..

hee takvimi bende beğendim:lepi: bu nasıl bi ekim babası o ayrı bi konu tabi:uhm:

:asigim::asigim::asigim:baskadır benım kocişim bambaşkaa..sevıorum olumm ben b u adamı sevırummm:asigim::asigim::asigim:

maşalhh dıyın olmm bu aradaa,,nazar değdireceğğnizzzz ehhehehehe

bende saha bişi sorcam..kanguruya neyle koydun cocugu,ne gıydırdın?üsütüne battanıye ile falan mı kapatın??bana sankım üşür gibin gelıor cesaret edemıorum..:CüvCüv:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…