2008 Ekim Anneleri

Benim kzimda kac kilo olduysa merak ediyorum 2 aylikken 6 kiloydu bu ayin22 sinde 3 aylik olacak bu bebe bu kadar kusmayla kilo aliyo emdigini kusmasa obez olurdu her halde

bizim misafirlerin misafirleri gelmiş:roflol:ohhhhhhhhh pek güzel oldu canıma değsin.kız dbest ne vuruyon len kafama kafama.anladık işte.sen de pek asabisin bugün haa:roflol:

hepinize çok teşekkür ederim canlarım.feyza iyi elhm.ama bu seferde ben iyi değilim sabahtan beri göğsüm ağrıyor öksürürken boğazımda ağrıyor,o koşuşturmacada fena üşütmüşüm.ne yapacağım bu gün doktorada gidemem yarında hafta sonu.ıhlamur içiyorum içtikçede terliyorum.gitgidede daha kötü oluyorum.laç alsam belki ilerlemez ne alsam acaba

bizim misafirlerin misafirleri gelmiş:roflol:ohhhhhhhhh pek güzel oldu canıma değsin.kız dbest ne vuruyon len kafama kafama.anladık işte.sen de pek asabisin bugün haa:roflol:

heee o eylülden bi tane de bende var canıma okuyo vallah :emir_bebek: ayyy bi de dudağı düşüyo bööle gücenerek ağlamıyo muuu naniknanik delü ediyo beniii çok nazlı yaaa ne edecem bu sıpayı bilmem ama çoookk datluuuu :asigim:

sen onların gazına gelme celencim.kıskanıyo bu karılar seni.anlat bakem nası gördün beniiiiiii
anacım biriylen kavga ediodun burda.kimse bişicik diyemiodu sana cok kızgındın.ööle.:delphin:
ilk diamond sonra çakıltaşım 10 gün sonra benimki themis ve fatoş;bunlardan 10 gün sonra sonra celen...celenden sonrasını hatırlamıyorum herkes pıtır pıtır dökülmüştüüü kaydirigubbakcemile3 şafak doğan güneş deyip gitmiştikk way be şimdi kucağımızda :içelim:
hee dün gibi..ama sankim benden öncede var.zambakcım vaar baska kim vardı be:uhm:

Benim kzimda kac kilo olduysa merak ediyorum 2 aylikken 6 kiloydu bu ayin22 sinde 3 aylik olacak bu bebe bu kadar kusmayla kilo aliyo emdigini kusmasa obez olurdu her halde
maşallah len bebişlere:1shok: sağlıklı olsunlar tabide arada baya kilo oynuo haa.baksana 2 aylıkken 6 diosun bizim 3 ay 1 hafta daha yeni6 olduk:uhm:
hoşbulduk bu arada kaydirigubbakcemile3

elledinmi len kemik varmış dimikaydirigubbakcemile3

hepinize çok teşekkür ederim canlarım.feyza iyi elhm.ama bu seferde ben iyi değilim sabahtan beri göğsüm ağrıyor öksürürken boğazımda ağrıyor,o koşuşturmacada fena üşütmüşüm.ne yapacağım bu gün doktorada gidemem yarında hafta sonu.ıhlamur içiyorum içtikçede terliyorum.gitgidede daha kötü oluyorum.laç alsam belki ilerlemez ne alsam acaba

geçmiş olsun canım ya keşke bugün dr a gidebilsen olmazsa yarın gidersin ya ilaç alma öyle kafana göre

ya bana niye kimse cevap vermedi:(((zaten hastayım.bu sağlık ocakları kaça kadar açık.4 buçuk gibi eşim gelir gitsem bakarlarmı

kızlar size bişi soracam.siz sütyen takıyomusunuz?ben 3 aydır takmıyorum da:roflol:

bu emzirme sütyenlerinin ben varyaaakötükedihüso göbeğime değio artık o kadar desteksiz o kadar adi.nereye baktıysam hepsi ööle.en desteklenmesi gerek dönemde dümdüz penyeyi giydirolar bize bide dnya para:kızgın:

ya bana niye kimse cevap vermedi:(((zaten hastayım.bu sağlık ocakları kaça kadar açık.4 buçuk gibi eşim gelir gitsem bakarlarmı

canım biz ası günü gittik 4 bucukta kimsecikler yoktu hemşirelerde hazırlanıodu ama işimiz gördü.cokta ii oldu.hem bombostu hemde hiç beklemedik.ama ssennki ayrı doktorla alakalı.doktorda kalmaz o saate:kızgın:

Back
X