mahvoldum ya yorgunluktan

sabah benımkını burnu yıne tıkandı...bıde emdıken sonra kustu ve kusmuğunda bıraz balgam vardı sankım.
ya dedım hava iyi gotureyım sunu doktor nıye duruyorum kı..
goturmusken tum hastane işlerını halldeyım dedım..
once kalca usg cekttırdım.
onun sonucunu beklerken diş bölümüne goturdum.hanı diş etlerınde beyzlık var demiştim ya iolabılır dedıydı sağlık ocağndakı dktor.neysem kadın baktı...evett pimpirikli bı anneyle daha karsı karsıyayızz dıyokaydirigubbakcemile3
ne pimpiriği yav dedim,gozgore gore ıhmal mı edeyım yavrumu..
neysekı bişi yokmuş..normal o dedi.diş cıkınca atarmış onu..ama bır ay sonra kontrole gel yıne bakalım ıcın rahat eder dedi.bıde buyume fılan olursa getır dedi.
neysem ordan cıkıp kalca usg sonucunu aldım ve ortopedistın yanına gittim.
normal doğum mu dedi..hee dedim en normalindennkaydirigubbakcemile3
cocuğun kalcası yerınde annesi dedi..
emmeeeeeeee
ayına gore bıraz kalca gelişimi gerıde kalmış dedi.:çok üzgünüm:
d wit 3 ü 5 damla vericen artık dedi..
ama dedım bızım bıgıldak erken kapanacak gıbı 5 damla verırsem daha erken kapanır???CADIARZU
1 ay boyle ver sen dedi 1 ay sonra kontrole getır dediiii....örümcek miş yürütecmiş sakın bındırme dedi.
neyse
işte ordan su buru tıkanıklığı için poliklinik bolumune gectım.
ciğerlerını dınledı maşalaahh bişi yokmuş,üşütmemiş.arada kuckkucuk ksurugu oluo dedım,bıde sabah kusmuğunda balgam vardı bıraz dedim. as..t surup verdi.öksugu artarsa verırsın dedi.
burnu tıkanmıs sadece dedi,burun damlasına devam et dedi.şakkıdı
sonra bızım kafa ölçümü takıpte ya hanı bıngıldagı erken kapanacak gıbı olduğu için her ay olçüturecektım.ölçtü 40 cm. olmuş.bas cevresi.gecen ay 38.1 mı neydi..hemen onu not aldı,gelişme var dedi..guzel dedi.
sonra dedım kı boyle boyle 5 damla verıcekmısım dwit 3 ü 1 ay dedim.ver dedi korkma bişi olmaz dedi.gunes gormuo cocuklar kış bebeği bnlar dedi.mecbur vercen dedi.
eyvallah dedim cıktım geldım..
bu arada tabı bı oraya bı buraya cektiim rezaletı anlatmıyorum bıle.hava cok guzeldi cıkıtğmda bırden soğudu,yağmur bılem bastırdı:mymeka:taksıye atlaıp geldım artkın.
hastane ısı yalnız cok ama coook zor oluo:çok üzgünüm:
kanguruyla cıktım ılk defa bu arada...
sız neler yaptınız sabahtan beri??
sımdı okuyamıcam gecmişi.camasır var serılcek.banyo ve wc yi ilaçlamıştım ciflenip yıkanacak..
gecen baya bi yufka almıştık.dondurucudaki sıgara boregı stoğu tükenmiş.onları sarıp atıyım bayatlamadanşakkıdı
esımde 1 saate gelır zati .yıyecek bişiler hazırlıyım.bi ara uğrarımm.işlerımı halledeyım önce.
gece de buradayım buyuk ıhtımal:kac gundur kaynatamıozz