2008 Ekim Anneleri

ogrettim walla.. turkce kursuna gonderdim :) buyrun gelin. derslere baslamak icin sizin tesrif etmenizi bekliyoruz..kursu basariyla bitirenlere sertifika da vericem :hooray:

adamada o günden sonra artık hödükk değil salça deyoon :roflol:

:roflol::roflol:

çok konuşmasın onu da ezerim, zate pavarotti gibi karıyım :roflol::roflol:

bak sen eceline susuyon haa söleyim :roflol::roflol:

evvet kıslar size doyum olmaz oğluşum uyandı onunla ilgileneyim şimdik öptüm hepiciğinizi yarın görüşürüz inşallahŞeniziyi geceler

hadi kizlar ben de yatiyorum.. benimki miziklamaya basladi.. biraz ona bakayim. sonra yaticam. optum hepinizi. yarin gorusuruz..

gülü gülü anam gülü gülü yavrum gocana selam et benden ayrıcana hödük olmadığı için tebrik et, bu alamancada hödük ne demek oluy, benim adama söyleyecem de anlamasıını da istemiyom :roflol:

He kiz celen fantazii yapii kesin sekzu karuu

MERAN İBOLYA krkmuyom işte CELEN den kendisi çıkarttı napalım bak nasıl herkesin aklına kazımış görüyonusmu herkes hatırlıyo ehi ehi :roflol:CELENNNNNNNlülülülülülü:mymeka:lülülülülülü

yavrum iste ben sana her dilde bulayım doya doya hödük de kocanaa alll kaydirigubbakcemile3

Türkçe » İngilizce İlişkili Sonuçlar Yukarı
Bu kelimenin bu dilde diğer kelimeler ile kazanmış olduğu anlamları görmek için tıklayın!
hödük {A} boorish, clumsy
{N} boor, bumpkin, country bumpkin, churl, clodhopper, clown, hayseed, hick, lubber, oaf, roughneck, rube, ruffian, rustic, stick, stick: dry stick, stick: dull stick, yob, yokel

hödük
1. boor, lout.
2. boorish, loutish (person).
hödük * boor, lout. * boorish, loutish (person).
hödük clodhopper
hödük bumpkin

Türkçe » Fransızca İlişkili Sonuçlar Yukarı
Bu kelimenin bu dilde diğer kelimeler ile kazanmış olduğu anlamları görmek için tıklayın!
hödük balourd/e, rustre [le], ours mal léché, croquant/e [le][la]

Türkçe » Almanca İlişkili Sonuçlar Yukarı
hödük {A} fläzig, stieselig
{N} Fläz (M), Stiesel (M), Stoffel (M)

hödük plebejisch, flegelhaft; Grobian [der], Lümmel [der], Rüpel [der], Plebejer [der]
hödük Flegel pl m
hödük Lümmel pl m

Türkçe » İspanyolca İlişkili Sonuçlar Yukarı
hödük gamberro

Türkçe » İtalyanca İlişkili Sonuçlar Yukarı
hödük zotico

Türkçe » Türkçe İlişkili Sonuçlar Yukarı
hödük Görgüsüz, kaba, anlayışı kıt (kimse) * Korkak, ürkek

Bende kacanz kimse kalmayanz karilarin uykusu gelenz

ii leri unutuyon :mymeka:

kızım etme bak eceline susuyon diyom anlamıyonmu :roflol:

bu ne lennnnnnn :roflol:

hadi bende didiyom iyi geceler datlu rüyalar rüyanızda hödüklerinizi görün emme yaramazlık yoktamammı :roflol:

senin hödüğün değişik dillerdeki karşılığıı..
mesela hep alamanca demzsin kaydirigubbakcemile3 birgün italyanca dersin birgün fransızca birgün ispanyolca mesela gamborraa arkasındadan tıııısss yaparsın azcık kedi gibi sokulupp adamın belki hoşuna bile gider lenn :jeyyar:

:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol: allah cezanı vermesin mülayimmmmmmmmm gidiyom len ben hadi iyi geceler :roflol:

günaydınlar güsel anneler

kahvaltı yapmadan bi bakıım netmişler gece dedim ama aferin fazla kıllatmamışsınız :dance:
oğlanı emzirdim yatağında oynuor bişeyler atıştırıyım altını alcam...buarada gece babası altını değiştirdi idrari normalmiş bakalım şimdi nasıl

gel kız hazır pc ye gecmişken koyyum be seni görmüştum kıloluyum diyon ama masallahın var

hadi koy bacım bekliom valla benim boy 165 kilo 77şuan gerçi dijital 1kilo fazla tartıo diolar ama hadi olsun 76....65e düşmem lazım eskiden de ince biri değildim yani 60-65arası oynardım...dün eşim canımı sıktı zaten artık sen böleeee devam veremezsin boşuna uğraşma dedi sanki şimdi uğraştım mı ki emziriom die ye ye diyen kendisiydi klava:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…