2008 Ekim Anneleri

benimkinin de boyu var diye kilosu cok belli olmuyo ama yine de uc haneli rakama yaklasiyo.. onun icin morali cok bozuluyo arada.. ben de cok bisi demiyorum yazik uzulmesin.. aman o kadar gobekli de olmasinlar canim bu yasta.. yaslaninca zati atletiklik falan kalmiyo..

Ben burda oldugum halde alinti yapacam diye iki sayfa geriden geldim celen ne yapsin ne cenesek karilarsiniz len anaa bitti sonunda yetistim size

İBOLYAAAAAA denedim anacım meğer ben parmak tanıtmışım bu laptopa herhal parmak soruyo şerrefsiz parmaktan sonra otomatik açıyor bilgisayar parmağımı taniyir neysem sorunu çözdüm sanırı m yinede sağolŞeniz

Bu arada neden sebep kilo veremiyonuz ki kıslar ben valla söylemesi ayıptır hamile kalmadan önceki kilomun altına bilem indim ama buna rağmen göbek varya sezeryanla doğurunca böyle oluyo ya beli düşük pantolonlarda iyice fırlıyoooooo onada hareket mekik felan lazım yapamıyorum valla emiyo diye kilo verdiğimi söylüyorlar benide bir korkudur almaya başladı emmeyi bırakırsa kilo alırmıyım diye böyle övünüp duruyom kendimle ama kıskanmayım deyin bakem bide inşallah emzirme bitince kilo almazsın korkma deyin bakem aaaaaaaa ne kızıyonuz leynnnnnnn gelmesenize üstüme:mymeka:kıskanmayın leynnnn etmeyin ne olur çalışın sizinde olur:roflol::mymeka:lülülülülülüşutarafagittia.s.

ÖZLEMMMMMMMMM anacım ne tatlı olmuş buuuuuuuu

olm aşığız dedikte tmmda hiç mi kızmıcez len... :mymeka:

ne bilim yaf allah allahhhhhhhh kaydirigubbakcemile3

ben olsam domatis gibi çiğnerim :roflol:

adrianarda seninki alaman değülmüü seninkindede varmı hödüklük(afedersin) :jeyyar:
hani seninkindede varsa kızlar sevinsinler avrupa standartlarında kocaları var deyii :dance:

:roflol::roflol::roflol: he valla sevinek doru sölüyon

Mekik ise yariyomu gercekten ya benimde gobegim az kalmisti simdi geri gobelendim niyeyse valla utaniyom haa 5 aylik hamileyken gobegim simdiki kadardi goren yemin hamile zanneder geri gobek yaptim tek umudum adet olunca iner mi ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…