2008 Ekim Anneleri

leylacım hoşafın faydası olmuştur belki ama sen yinede çok içme 2 günde bir falan iç iyice cırcır olmasın...

kız meran yoksa ibolya yokken kıllatalım da yetişemesin mi istiyon de hele kaydirigubbakcemile3
anam o ibolyanın hızına, hele ki çoklu alıntı hızına kimse yetişemez :dilcikar:

kız meran yoksa ibolya yokken kıllatalım da yetişemesin mi istiyon de hele kaydirigubbakcemile3

he ibolya yokken kıllatalımm kaydirigubbakcemile3
ibolyanın hızına yetişmek ne kelime geçerim olm ben onuu kaydirigubbakcemile4he len ibolya karusu şu benim yarışma kanalı kapanmışş bi açılsun hele seninle orda yarışalım leyn hem hız hem genel kültür :delphin:

leylacım hoşafın faydası olmuştur belki ama sen yinede çok içme 2 günde bir falan iç iyice cırcır olmasın...

Hacerden ziyada bana biseyler olduu bee karnin gur gut ediyo bee bagirsaklarim faliyete gecti kiz meran bu acd3 den kullanalim mi yoksa devit3 iiyi mi

Hacerden ziyada bana biseyler olduu bee karnin gur gut ediyo bee bagirsaklarim faliyete gecti kiz meran bu acd3 den kullanalim mi yoksa devit3 iiyi mi

he anacım acd3 yada multitabs tavsiye ederim...çünkü içinde a ve c vitaminleride var... CADIARZU
dbest sen ne kullanıon leyn yerimseniben

he ibolya yokken kıllatalımm kaydirigubbakcemile3
ibolyanın hızına yetişmek ne kelime geçerim olm ben onuu kaydirigubbakcemile4he len ibolya karusu şu benim yarışma kanalı kapanmışş bi açılsun hele seninle orda yarışalım leyn hem hız hem genel kültür :delphin:

Ibolya cene yonunden seni gecer ben bunu bilir bunu derim ibolya okula giderken veli toplantilarinda annesini ogretmenleri haa sen su cok konusan tombul kizin annesimisn diye taniyolarmis ken di dediya

haklısın yavruss ben hiç çok konuşan tombull kızz olmadıımm :roflol: geçemem o konudaa şakkıdı

sağlık ocağında kıyafetle tartıyolar benim oğlanda 300 gram fazla çıkıyor doktorumzun tartısı dijital ve çıplak tartıyor oğlumu yıkayacaz gidiyomm beennnn

he anacım acd3 yada multitabs tavsiye ederim...çünkü içinde a ve c vitaminleride var... CADIARZU
dbest sen ne kullanıon leyn yerimseniben

ben multitabs kullanıyorum ama bazen vermeyi unutuyorum :mymeka: çünkü 2-8 derecearasında yani buzdolabında saklamak lazım, soğuk oluyo ağzına damlatamıyom.. e benim cadı biberon da almıyo.. ılık suyun içine damlatıyorum bazen biberonla sıkıyom ağzına bazen minik bardağı var onla içiriyom..
şu biberonu emse çatlayacak mı yaaa :oklava: cadı kızzz :asigim:

ben multitabs kullanıyorum ama bazen vermeyi unutuyorum :mymeka: çünkü 2-8 derecearasında yani buzdolabında saklamak lazım, soğuk oluyo ağzına damlatamıyom.. e benim cadı biberon da almıyo.. ılık suyun içine damlatıyorum bazen biberonla sıkıyom ağzına bazen minik bardağı var onla içiriyom..
evet ya biberona alıştırmak lazım sen ile başlayacaksın nasıl olcak...gerçi 6 ay idare edersin... sonrada sen yine sağarsın kaşık mamalarını anne sütüyle yaparsın yine biberona ihtiyacı kalmaz yerimseniben

ay ben çıkıorum başladım bakalım kitaba...siz yazanaa kadar ben 10 sayfa okudum bilenemm yaaa :dilcikar: şimdi kocacımla film izleyecegüz :lepi: dbest kıskanma tmm mıı eninde sonundaa ne kaldı (taaaa) cumartesii günüü gelecekk seninkii sizde izlersünüz lülülülülülü

Sen demistin ya meran suyun tadini sevmiyosa almaz diye bende su minik biberondan aldim silikon damakli verdim istemedi gecen dedimki meran boyle demisti acaba biberonmu istemiyo suyun tadinimi sevmiyo diye sutumu sagdim verdim cuk cuk icti suyu sevmiyo buda ilik ve acken verince gonulsuz iciyo biraz bisey sorcam ben gunluk ne kadar su veriyim simdi ne kadar versem yeterli

evet ya biberona alıştırmak lazım sen ile başlayacaksın nasıl olcak...gerçi 6 ay idare edersin... sonrada sen yine sağarsın kaşık mamalarını anne sütüyle yaparsın yine biberona ihtiyacı kalmaz yerimseniben

ya benim üzüldüğüm şey bu kız biberon emiyodu.. 2 aylık olana kadar hergün biberonla gaz için çay verdim.. arada sütümü sağıp veriyodum.. 2 aydan sonra gazı azaldı diye bıraktım çay vermeyi.. anneme kızıyom yaaa insan bi uyarır bebek bu arada ver biberonu unutmasın der.. hadi ben tecrübesizim.. :oklava:

1 hafta oluyo nerdeyse biberon savaşı devam ediyo ve bugün resmen dalgınlığına denk geldi 30 cc mama içti kaydirigubbakcemile3

ama benim cadı öyle inat kiiii.. tepesindeki saçlar dik dik görsennn boşuna mı dikilmiş o saçlar tepesinde :asigim: uykuda bile kanmıyo biberona cadıııı

ay ben çıkıorum başladım bakalım kitaba...siz yazanaa kadar ben 10 sayfa okudum bilenemm yaaa :dilcikar: şimdi kocacımla film izleyecegüz :lepi: dbest kıskanma tmm mıı eninde sonundaa ne kaldı (taaaa) cumartesii günüü gelecekk seninkii sizde izlersünüz lülülülülülü

:dilcikar: :dilcikar: :dilcikar:

:roflol::roflol: he bu hız olayında yetişemicikler de bi de tam alıntıyı yapıp bitirmişken çarpıya basıp çkmasam çok süper olacak :roflol::roflol::roflol:

kız ibolya israili boykot ediyoz ya
primamız bitmişti dün gittim molfix aldım.. ehhh prima kadar iyi değil tabi ama beklediğim kadar kötü de değilmiş..

diğer muhtelif ürünlerde de türk malı almaya özen gösteriyom ama malesef en iyisi bile kalitede bi adım geride.. neden böyle oluyo ki parası neyse veririz şunun aynısını yapsalar yaaaa :uhm:

Slm DBEST ya bende multıtabs veriyorum benim buzdolabım balkonda balkonumuz kapalı panjur var ben ilaç şişesini buzdolabının üstüne koyuyorum akşamdan damlayı çekip kaşığına koyuyorum oda sıcaklığında sabaha kadar kalıyor onu veriyorum sabahleyin soğuk olmasındiye ama yanlışmı yapıyorum acaba şimdi aklım karıştı yarın verem aşısı olacak sağlık ocağında ordanda dr.götüreceğim diğer aşısınıda o yapacak yarın dr.sorarım ama aklım karıştı ya sence yanlış mı yaptım acaba şimdiye kadar hiç aklıma getirmemiştim soğuk vermeyeyim diye böyle bi yol bulmuştum kendimce acaba yanlış mı yaptım sence eğer doğru yoldaysam yazarım sende öyle yaprsın kaşıkla alıyorlar gerçi hiç sevmiyo tadını multitabs' ın zor içiyo yani suratını buruştura buruştura bi hal oluyo bende peşinden sab simplex gaz damlasını veriyorum onu pek bi seviyo kandırıyom ama

Back
X