Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kız meran yoksa ibolya yokken kıllatalım da yetişemesin mi istiyon de hele kaydirigubbakcemile3
anam o ibolyanın hızına, hele ki çoklu alıntı hızına kimse yetişemez :dilcikar:
leylacım hoşafın faydası olmuştur belki ama sen yinede çok içme 2 günde bir falan iç iyice cırcır olmasın...
Hacerden ziyada bana biseyler olduu bee karnin gur gut ediyo bee bagirsaklarim faliyete gecti kiz meran bu acd3 den kullanalim mi yoksa devit3 iiyi mi
he ibolya yokken kıllatalımm kaydirigubbakcemile3
ibolyanın hızına yetişmek ne kelime geçerim olm ben onuuhe len ibolya karusu şu benim yarışma kanalı kapanmışş bi açılsun hele seninle orda yarışalım leyn hem hız hem genel kültür
![]()
he anacım acd3 yada multitabs tavsiye ederim...çünkü içinde a ve c vitaminleride var... CADIARZU
dbest sen ne kullanıon leyn yerimseniben
evet ya biberona alıştırmak lazım sen ile başlayacaksın nasıl olcak...gerçi 6 ay idare edersin... sonrada sen yine sağarsın kaşık mamalarını anne sütüyle yaparsın yine biberona ihtiyacı kalmaz yerimsenibenben multitabs kullanıyorum ama bazen vermeyi unutuyorum :mymeka: çünkü 2-8 derecearasında yani buzdolabında saklamak lazım, soğuk oluyo ağzına damlatamıyom.. e benim cadı biberon da almıyo.. ılık suyun içine damlatıyorum bazen biberonla sıkıyom ağzına bazen minik bardağı var onla içiriyom..
şu biberonu emse çatlayacak mı yaaaklava: cadı kızzz :asigim:
evet ya biberona alıştırmak lazım sen ile başlayacaksın nasıl olcak...gerçi 6 ay idare edersin... sonrada sen yine sağarsın kaşık mamalarını anne sütüyle yaparsın yine biberona ihtiyacı kalmaz yerimseniben
ay ben çıkıorum başladım bakalım kitaba...siz yazanaa kadar ben 10 sayfa okudum bilenemm yaaa :dilcikar: şimdi kocacımla film izleyecegüz :lepi: dbest kıskanma tmm mıı eninde sonundaa ne kaldı (taaaa) cumartesii günüü gelecekk seninkii sizde izlersünüz lülülülülülü
kız meran yoksa ibolya yokken kıllatalım da yetişemesin mi istiyon de hele kaydirigubbakcemile3
anam o ibolyanın hızına, hele ki çoklu alıntı hızına kimse yetişemez :dilcikar:
ben multitabs kullanıyorum ama bazen vermeyi unutuyorum :mymeka: çünkü 2-8 derecearasında yani buzdolabında saklamak lazım, soğuk oluyo ağzına damlatamıyom.. e benim cadı biberon da almıyo.. ılık suyun içine damlatıyorum bazen biberonla sıkıyom ağzına bazen minik bardağı var onla içiriyom..
şu biberonu emse çatlayacak mı yaaaklava: cadı kızzz :asigim: