2008 Ekim Anneleri

az önce show tvde gemlikte bi emzirme gününü gösterdiler gördünüz mü kızlar
bi sürü anne ve bebek toplanmışlar ay öyle tatlılardı ki keşke bizler de bi gün öyle toplanabilsek

selam canım.Allah hayırlı etsin inşaallah sonuna erdirsin.sen burayı çok okuma korkarsın sonradelikafadulden
şaka şaka tecrübe olur sana başına gelecek güzelliklerden önceden haberin oluryerimseniben

eveeet neler yaşadığınızı okumak keyifli oluyor......

bi sürü anne ve bebek toplanmışlar ay öyle tatlılardı ki keşke bizler de bi gün öyle toplanabilsek

bende izledim çok şekerlerdi demiiii.hele bitanesi ne şirin gülüyordu kameraya.kaydirigubbakcemile3

bende izledim çok şekerlerdi demiiii.hele bitanesi ne şirin gülüyordu kameraya.kaydirigubbakcemile3

ewet ya 7.5aylık mış demek bizimkiler de öle olcak biraz daha büyünce
ya kızlar bizim oğlan gece 11de uyudu çok güsel emmişti uyumadan sabah da 7.30da uyandı ilk gez böyle oldu ya bana da çok iyi geldi deliksiz uyku

nazyaz kullanıcısından alıntı
yani selaaaaam demek istemiştim :)))))))))))))))))))))))))))

hoşgeldin canım allah hayırlısıyla bebeğini kucağına almayı nasip etsin.. son adet tarihini ve beklenen doğum tarihini merak ettim :) ilk gebelik sanırım değil mi

kızlar sizlere de merhaba.. benim cadı da dünn gece güzel uyudu 2 kere emzirdim ama uyanmadı.. böyle çok güzel oluyo yaaa :asigim:

leylacım he valla çamaşır katlıcam diye gittim.. gidiş o gidiş kaydirigubbakcemile3 hacer napıyo bugün nasıl

diğer arkadaşlar napıyor bakiiimm herkes iyi miiiiii

selamlar nasılız bakalım ben daha iyiceyim kuzumu banyo yaptırdım yatırdım uyuyo ahanda ağlıyo emzirdim geldim şimdi daha kolay bence ilk zamanlar asla yalnız kalmıyodu artık çevreye bakıyo renkleri çok seviyo bakalım gün geçtikçe kolaylaşacak
kızlar benim kızım hala çok çıkartıyo yani kusuyo dr. 3. aydan sonra bitmesi lazımdı dedi gerçi çok emiyo ben ayırmasam asla memeyi bırakmıyo saat beşı emiyo eee süreyi uzatmaya çalışıyom artık işe başlayınca zor olur

yenı arkadasımız hos gelmiş hayırlısıyla evladını kucagına alırsın ınş. elifcim hacer de ıyı sabah uyannca cok neselı oluyo yaaa ben hiç konusmuyorum yuzune bakmam yeterlı nasıl guluyo zıllı dolu ısım varrr yaaa camasır yıkandı makınada beklıyo asacam kuruyanları toplayıo katla ilk zamanlarda hacerınkı lerı hep utuluyodum artık bas glemıyom bıraktım utuyu bu kusmukluya kıyafet yetişmiyo hayatım utu yapmakla gecerdi yoksa ev temızlıgi duruyo daha karnımı doyuracam offff sıkıldım yaaa hacer besıgıne attım anne beni kucagına al turkusu calıyo ben bi bakııım

nihalcım annen ıçın uzuldum gecmş olsun endelenme kayınvldem de odu o amelıyattan sorunu yok ıyı gayet

iyiyim celencim elhm.feyzada iyi düzene girdi gibi :ecrin_bebek:ama benim canım sıkkın ya :çok üzgünüm:annem bugün hastaneye yatıyor safra kesesi alınacak aklım hep onda gitmek istedim ama gidemedim feyzayı tekrar hasta ederim diye korktum kendimde:çok üzgünüm: tam toparlayamadım.şu gurbetlik ne zormuşsenağlama
cok gecmiş olsun.sağlıkla sıhhatle cıksın ameliyatdan.yapıcak bişi yok bol bol dua edip göndericena.s.
Seleeem bende ekim annesi olacağım ama 2009 ekim...yani seneye bende bunlardan bahsedeceğim çok heyecenlı:))))))))))))))))))))))))))hepinizin bebişlerine allah uzun sağlıklı mutlu ömür diliyorum:)

allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin.hoşgeldin:1hug:
hee ne gösel olurdu.ama bak istanbulda bileem kaç kişiyük heeeç hareket yok:mymeka:

ewet ya 7.5aylık mış demek bizimkiler de öle olcak biraz daha büyünce
ya kızlar bizim oğlan gece 11de uyudu çok güsel emmişti uyumadan sabah da 7.30da uyandı ilk gez böyle oldu ya bana da çok iyi geldi deliksiz uyku
ne göösel:dilcikar:
selamlar nasılız bakalım ben daha iyiceyim kuzumu banyo yaptırdım yatırdım uyuyo ahanda ağlıyo emzirdim geldim şimdi daha kolay bence ilk zamanlar asla yalnız kalmıyodu artık çevreye bakıyo renkleri çok seviyo bakalım gün geçtikçe kolaylaşacak
kızlar benim kızım hala çok çıkartıyo yani kusuyo dr. 3. aydan sonra bitmesi lazımdı dedi gerçi çok emiyo ben ayırmasam asla memeyi bırakmıyo saat beşı emiyo eee süreyi uzatmaya çalışıyom artık işe başlayınca zor olur

e bnmki hala yanlızkalmıo.aynı odadayken bile beni görmek zorunda coccukÇok üzgünüm çoook

hacere gecen ılk defa etek gıydırdım yaaa bunları herseyı ok tatlıoluyoooo
fotoraf0581bf1.jpg

w640.png

rota ishal aşısı canlar çocukluk çağındaki ishalden koruyor 2 doz 120ytl falan ilki 3 olmadan ikinciside 2 ay sonra biz yaptırdık ilkini

Back
X