Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bizde 3 aylık olduk ama , doğumdan sonra aşı fln demediler bize, ne aşısı olacaksın biliyor musun?
Olcay atesini kontrol et canim ara o verem cok kotu bisey ya 2. Asimizi oldugumuzda ben sik sik olctum 37 bucuk oldu hemen ustundekileri incelttim ates dusurucu verdim ates cok tehlika allah korusun
Ölçtüm cnm 1 saat önce 35.8 di aklımd imdi güzel uyuyor biraz sıcak gb msj okuyunca baktım şimdi az sonra uyanır zaten yine bakacağım yatmadan önce uyandırmayayım diye ellemedim ama baksammı acaba ya ay bunlar delirtecek bizi ya zaten pipirikli bi kadındım iyice paranoyak oldum ya demişsin şubata randevu verdiler diye aşı için ne garip ya mesela veremide size geçen ay yapmışlar bize yeni yaptılar dediğin gb hepsi farklımı davranıyo ya bunların
olaycım ben anlamadım ya sizden yeni topuk kanı mı aldılarr yaww :uhm:
olaycım ben anlamadım ya sizden yeni topuk kanı mı aldılarr yaww :uhm:
Canim sen ne zaman dogum yaptin 3. Asiyi olmaya baslamis millet ya daha bizimkine 1ay var ama bana tetenoz asisi vuracaklar galiba
her nednese alıntı yapamıyorum, kusura bakma, kopyala yapıştır yaptım.ben 12 ekimde doğum yaptım, hamileyken iki doz tetanoz yapıldı ama doğum sonrası için bişiy söylemediler. zaten bizim sağlık ocağı da bi garip,
yok canım aslında sağlık ocağının işgüzarlığı değilde bir geçkalınmışlık var..bizde hem 2 günlkken aldılar doğru sonuç vermiyormuş ama olsun yinede aldılar birde 1 haftalıkkken aldılar bişe çıkmadı...inşallah biişe çıkmaz sizinkinden de ama daha erken alınması gerekirdi..mesela 1 hafta 10 günlükken falanYok anacım hastaneden çokmadan önce aldılar verem aşısı özel hastaneler tarafından yapılmıyormuş doktoru oğlanın geçen ay verem aşısını sağlık ocağında yaptır aynı gün bana getir dedi pnomokok aşısı için saplık ocağına ilk defa gittik bugün efendim 2 günlükken alınmışmış topuk kanı bazen kesin sonuç vermiyomuş öyle dedi sağlık ocağındaki bizde alalım dedi oysa ACIBADEM hastanesinde yani doğum yaptığım yerde hastaneden çıkmadan önce yapıldı ve elimde raporları var çok şükür bişeyi yok ama tartışmak istemedim bi daha canını yaktılar oğluşumun sağlık ocağının işgüzarlığı bence ama ufakta olsa pipiriklendim şimdi inşallah bişey çıkmaz:çok üzgünüm::Saruboceq:
bütün sağlık ocaklarında aşılar pazartesi çarşamba cuma günleri yapılıyor diye biliiyorum ben..mesela 3 aylık olunca gel diorlar ama salı yada perşembeye denk gelirse o günler aşı yapmıyorlar...
bizim sağlık ocağı çok iyi ya kızımda güvenemedim hiç aşı yaptırmadım hepsini özelde yaptırmıştım.o zaman ateş yapıyor diyorlardı sağlık ocağındaki aşılar..
şimdi doktorumuz sağlık ocağında yaptırabilirsiniz dedi bizde gittik aşılarını orda yaptırdık (rotavirüs hariç ) ateşide çıkmadı şükür...ocaktakilerde çok ilgili telefonla arıyorlar o gün ve gidince ilgileniyorlar...
Valla olcayin isini bende anlamdim kafam karisti simdi 3 asi olmuslar verem yapmislar ve yeni yapmislar siz 2 asinizda hangi asilari oldunuz -ide onu de hele ihmal etmem canin bu hafta ici bende olacam asimi
yok canım aslında sağlık ocağının işgüzarlığı değilde bir geçkalınmışlık var..bizde hem 2 günlkken aldılar doğru sonuç vermiyormuş ama olsun yinede aldılar birde 1 haftalıkkken aldılar bişe çıkmadı...inşallah biişe çıkmaz sizinkinden de ama daha erken alınması gerekirdi..mesela 1 hafta 10 günlükken falan