2008 Ekim Anneleri

anam bizde de tam tersi olduydu bu hap neyim bi işe yaramıcak biran evvel tüp yapalım dedim kaç kere ama dr a dinletemedim napıyım ilk aylar hapla bilem yumurtlamayınca birden yıkılmıştım
allahtan dr paragöz deilmiş de sözümü dinlemedi

oyyy arkamdan ağlarmış kıyamam ben sanaaaaa:1hug:

uleeeeeeee delimin sen yaaaaa, tüp bebekten trsıyodum ben, seni uyuutuyolar yumurtalarını topluolar sonra uyanıon acı çekiyon, sona iki gü n sona yine yatırıp bu sefer embriyoyu transfer ediyolar, amaninnnnn, allah yüzümüze bakmış vallaha, şimcik doğurduk onun acısınıı çektik ama bak kucağımızda tosssssun giibi bebelerimiz var, allah yokluklarını göstertmesin, aminnnnnn:Saruboceq:

benim pamuğum işte bu hareketleri yapıyo

Eklentiler

• $IMG_0032.webp
    $IMG_0032.webp
    46,6 KB · Görüntüleme: 19
Dogru soyluyon ibolya haklisin dedin sutunu sag dolaba loy diye anam benim sutun anca doguruyodu hani hep emiyo bitiriyo acikana kadar tekrar doluyo boyle devem ediyo hep bende gerek gorup al demedim o kaplardan delu ne olur ne olmaz koy bi kenera dimi du bi daha oyle yapacam

neye izin ver diiii, aktivex denetimi mi diyiiii
hee ya onda sorun yokta maile eklediğimizde asağıda acılıo ya resim işte o hareketsiz.ancak ac dersen acılınca hareketlenio

kız aynı sen yaaa:1shok: dün de diicedimde unuttum.tıpkı sen:lepi: bu ayakta durmayı bnm zillide yapıo.yattığı yerde ellerini tutuna kafayı ve ayakaları kaldırıo.elinden tutup cektiğinde kendi kalkıo ve ayakta dineliokaydirigubbakcemile3:nazar:
ama koşmuyo:kızgın:

aneeee, maşşallah, kız bu aynı sana benziyo leennnn, benim sıpa da yapıyo onları, yanlız anamgilin orda emekli bi hemşire var, demişkine anama, çocuklar ayaklanana kaar ayaklarının üstüne bastırtmayın, boyları kısa olurmuş o zaman, ben ayaklarının üstüne bastırtmıyom, sadece deneme amaçlı bi iki defa ayakta durabiliyomu diye görmek için yaptım sonra hiç yapmıyom, bilgilerinize yane

Dogru soyluyon ibolya haklisin dedin sutunu sag dolaba loy diye anam benim sutun anca doguruyodu hani hep emiyo bitiriyo acikana kadar tekrar doluyo boyle devem ediyo hep bende gerek gorup al demedim o kaplardan delu ne olur ne olmaz koy bi kenera dimi du bi daha oyle yapacam

sakalımız yok ki sözümüz dinlensin :mymeka: bak günde 2/3 bardak süt iç anam o zaman deliler gibi sütün oluo, bak içmiom bikaç gündür sütüm azaldı, dolaba koycek kaadar yok anca böcüğüme yetiyo, bugün yine iççem valla, olmuyo böle, süt içtiğim zamanlarda gece kalkıp emzirdim mi bakıyom göğüslerim doluysa boşaltıp öyle yatıyom, boşu boşuna akıtma olm sütleri yazık günah :oklava:

gördük bacım allah bağışlasın kıyafeti aynı ilk resimdeki öptüm gıdığından yavrunu
kız bakın buda benimki alta bakın diğerini beceremedim

hee ya onda sorun yokta maile eklediğimizde asağıda acılıo ya resim işte o hareketsiz.ancak ac dersen acılınca hareketlenio

kız aynı sen yaaa:1shok: dün de diicedimde unuttum.tıpkı sen:lepi: bu ayakta durmayı bnm zillide yapıo.yattığı yerde ellerini tutuna kafayı ve ayakaları kaldırıo.elinden tutup cektiğinde kendi kalkıo ve ayakta dineliokaydirigubbakcemile3:nazar:
ama koşmuyo:kızgın:

olm aç deyversinler mademe, ya mailin içine kopyalamayı dene baam bi, hani yazı yazdığn yer var ya, oraya kopyalanıyo olabilir, eğer kopyalanıyosa aç demeden kendisinin açılması lazım

Banyo yaptirirken bizimkide korkuyo gobegi dustu ilk yikadigimiz zaman 8 gunluktu filenin kenarindan bi tuttu birakmadi banyo bitene kadar her banyoda mutlaka fileden tutar

Banyo yaptirirken bizimkide korkuyo gobegi dustu ilk yikadigimiz zaman 8 gunluktu filenin kenarindan bi tuttu birakmadi banyo bitene kadar her banyoda mutlaka fileden tutar

len biz elimizle destek oluyoz, parmalarımızı tutup da destek alıyo bizden, geeçen gün eşim elinden tutmayı unutmuş, ıh ıh diye kendini bi kastı, ellerini iki yana açtı, surat mosmor olmuş, bi anda neye uğradığımı şaşırdım, ben koşu p kapana kadar çocuk ıh ıh deyip bi bağırdı amanin neye uğradığımı şaştım , o gün bgün daha çok tırsyıo banyodan, hemen ellerini sıkı sıkı tutuoz hiç bırakmıyz, şu yaz bi gelseydi azcık daa akıllansaydı o zaman bıcı bıcı yapardı suyun içinde :delphin:

huhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhuuuuuuuuu gördünüzmü kızçemiiiiiiii

hankını diyon anam sen ticerindekini mi :uhm:

kızımı akşam için hazırladım:asigim: e malum ilk yılbasısı.birazdan babişte gelicek süprüz olucak benm hödüğe.ekleyemde görün:delphin:

üfffff yeni yıla pnömokok suz girmesin oğluşum diye sabah aşıya götürdümdü velet o yüzden huysuz bugün
daha şimdik uyuttuydum bugün de bi sürü hazırlık yapıcaktım akşam içincokacimcoook
siz neler yapıyonuz bakeem
ben şimdik fırından pastanın kekini çıkardım birazdan kremaya girişcem şu pasta yapma işine bayılıyomm en çok da tencerenin kremasını yalamaya:icecream:

Back
X