Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Celen cemrenin fotosunu koydu mu yinemi kacirdim
len tepende ya gözüne gözüne girio fotolar:roflol:
Nabersiniz ya ben dun gece zivanadan ciktim kizima biseyler oldu ya cok huysuzlandi susturamak imkansiz ya durup durup agliyo canimi skintisindan.burnum kanadi ne babasinda ne bende hal kaldi sabah doktora goturelim dedik.memede emmiyo emzigini emiyo memeyi almiyi emzigi yavasca cikarip memeyi sokuyom hemen bi iki cekiyo anliyo basliyo zirlamaya sutun tadini degistirecek bisey yemedim sut az geliyo desem degil emmedigi ici goguslerim oldu bi tas gece de akmis islanmis camasirim felan zor bele uyuttuk sbah oldu neseli guluyo dedim bunun biseyi yok bide sogukta cikarmayalim dr gidecez diye hasta ederiz simdide iturma gezdir beni diyo kucagimda oturunca agliyo sastim kaldim
lülülülülülülülülülülülü
korkmırım ulen korkmirim:mymeka:
üfffff yeni yıla pnömokok suz girmesin oğluşum diye sabah aşıya götürdümdü velet o yüzden huysuz bugün
daha şimdik uyuttuydum bugün de bi sürü hazırlık yapıcaktım akşam içincokacimcoook
siz neler yapıyonuz bakeem
ben şimdik fırından pastanın kekini çıkardım birazdan kremaya girişcem şu pasta yapma işine bayılıyomm en çok da tencerenin kremasını yalamaya:icecream:
aneeeeeemmmmm yirim ben onun gıdığını, gı gelin gibi etmişin nazar etcen delü, hemi şimdiden ne giydirdin olm ya üzerini kirletirse :mymeka:
len tepende ya gözüne gözüne girio fotolar:roflol:
oyyyyyyyyyyyyyyyyyy oyyyyyyyyyyyyyyyyyy gurban olurum pek cici olmuş anam bende akşam giydircem benzer kıyafet bendede var celen kızını yüksek müsadenle ısırdım
dbestcim sağol canım benim
yeni yılınız kutluu olsunn Şeniz
hihoyyyt
giyiinsin manyak nolcek:dilcikar: kirletirse bi dene daha var:dilcikar: hem sankim üstüne bişimi dökcek ancak mok olarkaydirigubbakcemile3 okuyup üflüyorum allaha emanet ediyorume bak celen sen şimdi beni tahrik ediyon ama :jeyyar:
aneeeeeemmmmm yirim ben onun gıdığını, gı gelin gibi etmişin nazar etcen delü, hemi şimdiden ne giydirdin olm ya üzerini kirletirse :mymeka:
giyiinsin manyak nolcek:dilcikar: kirletirse bi dene daha var:dilcikar: hem sankim üstüne bişimi dökcek ancak mok olarkaydirigubbakcemile3 okuyup üflüyorum allaha emanet ediyorumnun koruduğuna bişicik olmaaazzz:Saruboceq:a.s
:roflol::roflol::roflol::roflol:
karılara bak lem sapıklaştılar, :roflol: yav bu arada anam şimcik bu yaz bizim oğlanın düğünü var, küçük kardeşiimin yani, ben de dediydimkine anneme smokinli bi takım alem sıpaya, şöööle beyaz gömlek siyah takım, amanin artiz gibin, anam da olmaz nazarmı ettircen çocuğu normel giydir dedi, sizce ne yapem lem, çok da heves ediyom yaaa
dbest anam geçmiş olsun lem bu arada, bişey çıkmadığına sevindim, tek gaz sancısı olsun kuzucukların, yazık minnacıklar nasıl dayanırlar hastalığa, biz bileme dayanamıyoz büyük insankene dimi![]()