2008 Ekim Anneleri

31122008523lj0.jpg
Şeniz:nazar::nazar::

31122008524bh1.jpg
:asigim::nazar::

31122008528ex2.jpg
:nazar:a.s.

merhaba kızlarrr herkese mutlu yıllarrrr

dün gece benim kız saat başı uyandı beni uyutmadı mirmirmirmir aman gaz sancısı olsun napalım katlanıyoz hasta olmasın da.. neyse ki tahlilleri temiz çıktı..

celen kız senin bu cemre ne tatlı poz vermiş oyyyy yerim onun gıdışını totoş suratlıııııı :nazar: :nazar: :nazar:

beyazzambak senin kızın da maşallah çooook güzellll adı şevval di sanırım de mi :nazar: :nazar: :nazar:

yağmur bebeğin resmini de ticker dan gördüm maşallah ona pek güzel pek hanım çıkmışşş :nazar: :nazar: :nazar:

oyyyyyyyyyyyyyyyyyy oyyyyyyyyyyyyyyyyyy gurban olurum pek cici olmuş anam bende akşam giydircem benzer kıyafet bendede var celen kızını yüksek müsadenle ısırdım
dbestcim sağol canım benim

Nabersiniz ya ben dun gece zivanadan ciktim kizima biseyler oldu ya cok huysuzlandi susturamak imkansiz ya durup durup agliyo canimi skintisindan.burnum kanadi ne babasinda ne bende hal kaldi sabah doktora goturelim dedik.memede emmiyo emzigini emiyo memeyi almiyi emzigi yavasca cikarip memeyi sokuyom hemen bi iki cekiyo anliyo basliyo zirlamaya sutun tadini degistirecek bisey yemedim sut az geliyo desem degil emmedigi ici goguslerim oldu bi tas gece de akmis islanmis camasirim felan zor bele uyuttuk sbah oldu neseli guluyo dedim bunun biseyi yok bide sogukta cikarmayalim dr gidecez diye hasta ederiz simdide iturma gezdir beni diyo kucagimda oturunca agliyo sastim kaldim

geçmiş olsun canım yaa benimki de bikaç gündür huysuzdu neyse ki önemli bişeyi yokmuş içim rahatladı

bebişin ateşini ölçtün mü canım aman ihmal etme çünkü emmeme ve huzursuzluk önemli belirtiler olabilir ateş takibi yap bence.. çok geçmiş olsun

TEMMUZ ANNESİ OLARAK TÜM ANNELERİN YENİ YILI KUTLU OLSUN....YENİ YILDA SEVDİKLERİNİZLE VE BEBEĞİNİZLE SAĞLIKLI HUZURLU MUTLU BOL KAZANÇLI BİR YIL SİZLERİN OLSUN....SEVGİLER.....a.s.:1hug::asigim:

lülülülülülülülülülülülü

e bak celen sen şimdi beni tahrik ediyon ama :jeyyar:

korkmırım ulen korkmirim:mymeka:

korkma tabi olm öcümüm ben :mymeka:

üfffff yeni yıla pnömokok suz girmesin oğluşum diye sabah aşıya götürdümdü velet o yüzden huysuz bugün
daha şimdik uyuttuydum bugün de bi sürü hazırlık yapıcaktım akşam içincokacimcoook
siz neler yapıyonuz bakeem
ben şimdik fırından pastanın kekini çıkardım birazdan kremaya girişcem şu pasta yapma işine bayılıyomm en çok da tencerenin kremasını yalamaya:icecream:

edhak ne pastası yapin anam sen buyo bi tarif ed baam, ben ıstabanaklı kek etcem şimcik, üstünde de krema oluyo ya yaş pasta gibin cokacimcoook

aneeeeeemmmmm yirim ben onun gıdığını, gı gelin gibi etmişin nazar etcen delü, hemi şimdiden ne giydirdin olm ya üzerini kirletirse :mymeka:

len tepende ya gözüne gözüne girio fotolar:roflol:

:roflol::roflol::roflol::roflol:

oyyyyyyyyyyyyyyyyyy oyyyyyyyyyyyyyyyyyy gurban olurum pek cici olmuş anam bende akşam giydircem benzer kıyafet bendede var celen kızını yüksek müsadenle ısırdım
dbestcim sağol canım benim

karılara bak lem sapıklaştılar, :roflol: yav bu arada anam şimcik bu yaz bizim oğlanın düğünü var, küçük kardeşiimin yani, ben de dediydimkine anneme smokinli bi takım alem sıpaya, şöööle beyaz gömlek siyah takım, amanin artiz gibin, anam da olmaz nazarmı ettircen çocuğu normel giydir dedi, sizce ne yapem lem, çok da heves ediyom yaaa

dbest anam geçmiş olsun lem bu arada, bişey çıkmadığına sevindim, tek gaz sancısı olsun kuzucukların, yazık minnacıklar nasıl dayanırlar hastalığa, biz bileme dayanamıyoz büyük insankene dimi :nazar:

e bak celen sen şimdi beni tahrik ediyon ama :jeyyar:

aneeeeeemmmmm yirim ben onun gıdığını, gı gelin gibi etmişin nazar etcen delü, hemi şimdiden ne giydirdin olm ya üzerini kirletirse :mymeka:
giyiinsin manyak nolcek:dilcikar: kirletirse bi dene daha var:dilcikar: hem sankim üstüne bişimi dökcek ancak mok olarkaydirigubbakcemile3 okuyup üflüyorum allaha emanet ediyorum:onun koruduğuna bişicik olmaaazzz:Saruboceq:a.s

giyiinsin manyak nolcek:dilcikar: kirletirse bi dene daha var:dilcikar: hem sankim üstüne bişimi dökcek ancak mok olarkaydirigubbakcemile3 okuyup üflüyorum allaha emanet ediyorum:onun koruduğuna bişicik olmaaazzz:Saruboceq:a.s

lem delü şimcik giydirsensenden başka kim görüy ki, akşam üzeri giydirsene, hemi onların içinde rahat edebilcekmi baam yavrucak yav :mymeka:

bende erkek çocukta bayılırım smokine çok datlı oluyoo sıpacıklar ama aşağı tükürsen sakal yukarı tükürsen bıyık nazar olur ama nedcen içinde kalmasın bol bol okursunuz bişicik olmaz inşallah

:roflol::roflol::roflol::roflol:

karılara bak lem sapıklaştılar, :roflol: yav bu arada anam şimcik bu yaz bizim oğlanın düğünü var, küçük kardeşiimin yani, ben de dediydimkine anneme smokinli bi takım alem sıpaya, şöööle beyaz gömlek siyah takım, amanin artiz gibin, anam da olmaz nazarmı ettircen çocuğu normel giydir dedi, sizce ne yapem lem, çok da heves ediyom yaaa

dbest anam geçmiş olsun lem bu arada, bişey çıkmadığına sevindim, tek gaz sancısı olsun kuzucukların, yazık minnacıklar nasıl dayanırlar hastalığa, biz bileme dayanamıyoz büyük insankene dimi :nazar:

hayır giydirme ne o ööle:mymeka: daha bebiş o koca adam gibi heç sevmem:dilcikar: şööle cicili bicili bişi giydir kekomusun sen:mymeka::delphin:

Back
X