2008 Ekim Anneleri

Konuyu Toplam 5 Kullanıcı okuyor. (5 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)
celen35, edhak, ibolya, leyla21, meran07
hani nerdeee:kızgın:Çok üzgünüm çoook

tamam seyrettiğin silmem gerek sonra ibolya bnm yüzümden depresyona girii puhahaaaa

aman maşallah cemre de aynı sana benzio celen nazar değmesin pek güselsiniz

ibolya gördün mü beni kaldıram mı 2.resmi de malum yatak odasına çekilmiş bi resim:jeyyar:

Canim valla cok kotu durumdayim aglamalar ardi arkasi kesilmiyo bas gelemiyom el kadar bebeye ozur dilerim goremedim yine sansima tukuruyim aglicam ya
neyse canım sen kuzucuğunla ilgilen...ben gelince sana bizzat kendümü gösteririm :jeyyar: ...sen koy bakem azcık zaman varsa CADIARZU

koydum bakıb bakalım..açtıktan sonra üzerine tıklayıp yakınlaştırın...çözünürlügü fazla oldugu için kaş göz kayık çıkıo
gördünüz mü leyn.................

artizzzzzzz çözünürlğü fazlaymış, sen şinci bizim makinemiz kaliteli mi demek istiyon yani :mymeka:

geçen yılki halim

doğumdan 1.5ay sonraki halim

yemeğim yancak lo patlıcan kızraıo karnıyarık yapıomcokacimcoook

artüzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz :jeyyar: yirim seni sosis :roflol:

anam ne tarifi kakaolu kek hamuru yaptım şimdik kremasını da pişirdim içine muz dayadım en üste de dövülmüş antep fıstığı almıştım onu serpcem al sana muzlu fıstıklı pasta:))
bu arada ıspanaklı keke de bayılırumcokacimcoook hç yapmadam (yapamadım) o ayrı konukaydirigubbakcemile3
hazır oğluşu da uyutmuşken şu yemek olayına da dalıım akşam menüde tavuk dolması var
hadi bana kolay gele...

haaa öle bişi yani, anam hani iki üç gün önce kek yaptım ağzı bi yere burnu bi yerie gitti dediydimya işte o ıspanaklı kekti :çok üzgünüm: şimci hırs yaptım bi daha deniyom, anam normelde kekim mantar gibin kabarır ıspanaklı kek olmadı anlamadım bu işi, şimci aynen eski yaptığım kekler gibiin yapıp içine sadece ıspanak ekledim, bakam görcez, eğer beceremezsem akşama kadar hepsini yiyip bitirmem lazım, çünküm herif birincisinin olmadığınğı gördü ikincsiini de olmamış görürse bi daha etttirtmez :roflol:

halil geldi ule çekin resimleriiiiiiii

valla bu mesajları okuyan misafir şahsiyet kesin bize katıla katıla gülüyodur, hatta başka bi yeriylen de gülüyo olabilir, karşıdan bakınca çok komik duruyoz yav :roflol:

biara hepimiz birbirimize msnleri verelim ordan konusalım.orda toplu konusma acaruk.böölecen ikide bi bu kıllı sayfayı yenilemekten kurtuluruz..

Back
X