Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
he len çok küçüğüm ben daha 20 yaşımda kızım 24 yaşımda oğlum doğdu :1hug:ama sen daha küçüksüüüünnn kaç yasındasın len sen ve ilk cocuğunu kac yasında doğurduunn:teselli:
he len çok küçüğüm ben daha 20 yaşımda kızım 24 yaşımda oğlum doğdu :1hug:
öslemmm ordamın anacım koyiimmi
nası keydirim o zaman olm fikir ver mademe, hemi küçük adam gibi çok sevimli oluyolar bee sen nesini beğenmiyon
koy bacum burdayım mutfağı öylece bıraktım geldim seni görmeyedelikafadulden
Allah'ım bu ne güzellik böle.yaradan rabbim özene bözene mi yarattı len sizi
ibolya şimdi uçacak üstüneetamam seyrettiğin silmem gerek sonra ibolya bnm yüzümden depresyona girii puhahaaaa
leylaa gördün mü benii bak bakem belki tanışıoruzdur...
neyse canım sen kuzucuğunla ilgilen...ben gelince sana bizzat kendümü gösteririm :jeyyar: ...sen koy bakem azcık zaman varsa CADIARZUCanim valla cok kotu durumdayim aglamalar ardi arkasi kesilmiyo bas gelemiyom el kadar bebeye ozur dilerim goremedim yine sansima tukuruyim aglicam ya
ibolya şimdi uçacak üstüneedelüü karuu :roflol:
koydum bakıb bakalım..açtıktan sonra üzerine tıklayıp yakınlaştırın...çözünürlügü fazla oldugu için kaş göz kayık çıkıo
gördünüz mü leyn.................
geçen yılki halim
doğumdan 1.5ay sonraki halim
yemeğim yancak lo patlıcan kızraıo karnıyarık yapıomcokacimcoook
anam ne tarifi kakaolu kek hamuru yaptım şimdik kremasını da pişirdim içine muz dayadım en üste de dövülmüş antep fıstığı almıştım onu serpcem al sana muzlu fıstıklı pasta:))
bu arada ıspanaklı keke de bayılırumcokacimcoook hç yapmadam (yapamadım) o ayrı konukaydirigubbakcemile3
hazır oğluşu da uyutmuşken şu yemek olayına da dalıım akşam menüde tavuk dolması var
hadi bana kolay gele...
halil geldi ule çekin resimleriiiiiiii