2008 Ekim Anneleri

Ispanakli kekten bende yaptim cok guzel oluyo yuvarlak kalipta pisirdim keki ortadan kesip arasina krema ustune krem santi surdum kekin ortasindan biraz aldim robotta cektim antepfistgi gibi oluyo onuda ustune serpince goruntu super oldu

halil bana senin aşkın yeeter isterse vursunlarrrrrrrrrrr delin oldum ben gecem günüm sensin yaaaaaaaaarrrrr haliloooooooooşşşşşşşşşşş :roflol:
kız şımartma şu halili tepemize çıkcak ha.... :mymeka:
len halil olm anlıon mu işte bak en değerli erkek sessiz erkektir :içelim: sakin bi köşede mö mööö bakan erkekmiş leyn :1shok: ...ne iltifatlar edio sana bu delü karu -tatlicadiarzu-

Ispanakli kekten bende yaptim cok guzel oluyo yuvarlak kalipta pisirdim keki ortadan kesip arasina krema ustune krem santi surdum kekin ortasindan biraz aldim robotta cektim antepfistgi gibi oluyo onuda ustune serpince goruntu super oldu
marifetli karuusun leylacım...tam kayseri gelinisin eferim sana öpüyorum alnındann... Şeniz
ben lafımı ortaya koydum isteyen alsın :dilcikar: (ibolyakarusumesela) kaydirigubbakcemile3

kız şımartma şu halili tepemize çıkcak ha.... :mymeka:
len halil olm anlıon mu işte bak en değerli erkek sessiz erkektir :içelim: sakin bi köşede mö mööö bakan erkekmiş leyn :1shok: ...ne iltifatlar edio sana bu delü karu -tatlicadiarzu-

şşşşşşşş çaktırma belkim kimliğini açıklar diye ayak yapıyom :1ninca:

kim ben mi:dilcikar:

ah canımmmmm bak yine küstü, dayanamam, gel öpem de barışak Şeniz

ben özel mesajdan yolladım geldimi?

ben ekledim anam seni

yaş pasta kimin heeee, arasına bi de muz koysak amaninnnnnnnnnnn bi de çikilota parçaları, olm pastaneye niye para verek bieeee

marifetli karuusun leylacım...tam kayseri gelinisin eferim sana öpüyorum alnındann... Şeniz
ben lafımı ortaya koydum isteyen alsın :dilcikar: (ibolyakarusumesela) kaydirigubbakcemile3

haydaaaaaaa olm ben celenle dalaşıyom sen niye küsüyon şinci ne dedim lem ben :uhm:

celeenimmmmmmm bana senin aşkın yeter isterse vursunlarrrrrrrrrrrrrrrr delin oldum ben gecem günüm sensin yarrrrrrrrrrrrrrr celenimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm mmmmmmmm mmmmmmmmmm mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm :roflol:

ah canımmmmm bak yine küstü, dayanamam, gel öpem de barışak Şeniz
küsmedim leeennn ben saa heç küsermiyim celenin ibolyasııııŞeniz
ben ekledim anam seni

yaş pasta kimin heeee, arasına bi de muz koysak amaninnnnnnnnnnn bi de çikilota parçaları, olm pastaneye niye para verek bieeee

haydaaaaaaa olm ben celenle dalaşıyom sen niye küsüyon şinci ne dedim lem ben :uhm:
hee bacım senn nie küsisen:sm_confused:
banada gönder len msn i angutyo

celeenimmmmmmm bana senin aşkın yeter isterse vursunlarrrrrrrrrrrrrrrr delin oldum ben gecem günüm sensin yarrrrrrrrrrrrrrr celenimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm mmmmmmmm mmmmmmmmmm mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm :roflol:

yağcı seniiiiiiiii laelaelaelaelae

ben ekledim anam seni

yok yavrus ben sana nie küseyim...sen yanlış anladın olayı..
şinci senin yaptığın kek olmadıya leylacımda güzelce yapmışyaa bende leylaya marifetli karusun dediim hani alttan altta sana mesaj gönderdimm..isteyen üzerine alınsın dedim parantez içindede ibolyaya yazdıım...celene yazdığın bişeyi ben nie üstüme alınayım delüü karuuu

aa benm şarkım latif babadan yar gelecek ondan baskasını tanımam:teytey: yazın hamileyken az kafalarını şişrmedim bu karıların.yazık yaa karınları burnunda kahrımı cektiler haaaa.s.
yar gelecek yar gelecek
dünya bana dar gelecek
ısmarladım bey dağından
tane tane kar gelecek kar gelecek :teytey: hade bakem tey tey tey:teytey::içelim:

ya kızlar şimdi bu imageshack hata veriyo gönderemedim kafam bozuldu.neyse bi yolunu buluruz elbet.kızz iş bitiren ibolya cadısı hadi bi akıl ver bakem de aklını gorek:roflol:

lan msnleri gönderin bakam bekliim haa.kocacım gelii.birazdan mutfağa girecem zor gelürüm artuk

Back
X