Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kız şımartma şu halili tepemize çıkcak ha.... :mymeka:halil bana senin aşkın yeeter isterse vursunlarrrrrrrrrrr delin oldum ben gecem günüm sensin yaaaaaaaaarrrrr haliloooooooooşşşşşşşşşşş :roflol:
nezaman verek???.*****
kıskancık karı :mymeka::mymeka::mymeka::mymeka:
marifetli karuusun leylacım...tam kayseri gelinisin eferim sana öpüyorum alnındann... ŞenizIspanakli kekten bende yaptim cok guzel oluyo yuvarlak kalipta pisirdim keki ortadan kesip arasina krema ustune krem santi surdum kekin ortasindan biraz aldim robotta cektim antepfistgi gibi oluyo onuda ustune serpince goruntu super oldu
kız şımartma şu halili tepemize çıkcak ha.... :mymeka:
len halil olm anlıon mu işte bak en değerli erkek sessiz erkektir :içelim: sakin bi köşede mö mööö bakan erkekmiş leyn :1shok: ...ne iltifatlar edio sana bu delü karu -tatlicadiarzu-
kim ben mi:dilcikar:
ben özel mesajdan yolladım geldimi?
Ispanakli kekten bende yaptim cok guzel oluyo yuvarlak kalipta pisirdim keki ortadan kesip arasina krema ustune krem santi surdum kekin ortasindan biraz aldim robotta cektim antepfistgi gibi oluyo onuda ustune serpince goruntu super oldu
marifetli karuusun leylacım...tam kayseri gelinisin eferim sana öpüyorum alnındann... Şeniz
ben lafımı ortaya koydum isteyen alsın :dilcikar: (ibolyakarusumesela) kaydirigubbakcemile3
ibooooş kaçırdın gı halili boşuna uğraşama sevmiyo seni halil hiç sırnaşma
heyyy ben kime diyorum yaaakötükedihüso-tatlicadiarzu-
küsmedim leeennn ben saa heç küsermiyim celenin ibolyasııııŞenizah canımmmmm bak yine küstü, dayanamam, gel öpem de barışak Şeniz
hee bacım senn nie küsisen:sm_confused:ben ekledim anam seni
yaş pasta kimin heeee, arasına bi de muz koysak amaninnnnnnnnnnn bi de çikilota parçaları, olm pastaneye niye para verek bieeee
haydaaaaaaa olm ben celenle dalaşıyom sen niye küsüyon şinci ne dedim lem ben :uhm:
celeenimmmmmmm bana senin aşkın yeter isterse vursunlarrrrrrrrrrrrrrrr delin oldum ben gecem günüm sensin yarrrrrrrrrrrrrrr celenimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm mmmmmmmm mmmmmmmmmm mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm :roflol:
yok yavrus ben sana nie küseyim...sen yanlış anladın olayı..ben ekledim anam seni
yaş pasta kimin heeee, arasına bi de muz koysak amaninnnnnnnnnnn bi de çikilota parçaları, olm pastaneye niye para verek bieeee
haydaaaaaaa olm ben celenle dalaşıyom sen niye küsüyon şinci ne dedim lem ben :uhm:
celeenimmmmmmm bana senin aşkın yeter isterse vursunlarrrrrrrrrrrrrrrr delin oldum ben gecem günüm sensin yarrrrrrrrrrrrrrr celenimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm mmmmmmmm mmmmmmmmmm mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm :roflol:
heyyy ben kime diyorum yaaakötükedihüso-tatlicadiarzu-