2008 Ekim Anneleri

ben çıkıyorum...leylacım sonunda gördük birbirimizi...herkes çok güzel wallahii ama önemli olan kalp güzelliği deip bugünkü msjımızı verdikten sonra işimize gücümüze koyuluyoruz..öptüm sizi görüşürüz

hı:uhm: anlamadım:uhm:

1 bucukta yatttım.hatta kızımda o saatte yattı.telef etti bizi.uyumadı.yemek yedirtmedi.oturtmadı.öölesine bi geceydi:dilcikar:

ben light bira içdim.su gibi bişeydi zaten.heralde etkilemedi sütü.

sıkıntıdan patliiiim patllim patliiim patliim:çok üzgünüm:

lem bira neyin iççem dediydinya onu diyom

alakasız ama bişi sorcem bizim mynet 1 haftadır açılıyo ama email sayfası açılmıyo sizinkilerde bozuk mu yosam bi bizde mi bu cinslik bir hal çaresine bakalım yani hele bi deyin bozuk olmayan varmı

anam ben mynetin msnsini kullanmıyom emme mailim açılıyo her daim, hatta dün gece yine açtım belki senden kaynaklanabilir yada hatlardan bilemiyorum

kıskandım ama bi sor hele niye kıskandım:roflol::roflol:
gönder anam yapımda benim herüf görsün
kızlar be ya şu sitelerden hiç numune isteyeniniz varmı ben bi ara baby stardan istediydim 3ün 1 geldi tövbe tövbe herobaby mama falan yolluyomuş yapanınız varmı

anacım bana babystardan 2 dene geldiydi, bi keresinde de hero babye mail atmıştım ondan da katalogla bi tane yeni doğan maması geldi, ama milleltere ıslak mendiline varana kadar gelmiş, bi de bioxinden geldi o kadar, aslında devam edcem de evi taşıycam yeni adrese gelsin diye şimdilik bu işlerin yakasını bıraktım :roflol:

len bu kanal d hafta içi her akşam 8 de arka sokakları verii.e yaprak dökümü ne zaman peki??bu konuda hiç bişi duydunuz mu acep:uhm:

len bu kanal d hafta içi her akşam 8 de arka sokakları verii.e yaprak dökümü ne zaman peki??bu konuda hiç bişi duydunuz mu acep:uhm:
canımın içi yaprak dökümü çarşamba günü bugün perşembe bu hafta yılbaşından dolayı kaynadı şevketi diziden şutlamışlar bu arada hadisenin erevizyon şakısını dinlenizmi süper kesin 1.yizhihoyyyt

canımın içi yaprak dökümü çarşamba günü bugün perşembe bu hafta yılbaşından dolayı kaynadı şevketi diziden şutlamışlar bu arada hadisenin erevizyon şakısını dinlenizmi süper kesin 1.yizhihoyyyt

yok önümüzdeki hafta içi ööle olcakmış?

:emir_bebek:hu huu ben geldimm:emir_bebek:
merak eden var mıu benü acep:1closedeyes::1closedeyes::uhm:
şimdik sasyfaları okumak gibi mAnyakca bi işe gırışemıyciimmÇok üzgünüm çoook
önemlli detayları sölersenızz sevınırmm:dilcikar:

MUTLU YILLAR DİLİYORUM BU ARADA HERKEŞŞŞLEREyerimsenibenyerimsenibenyerimseniben

:emir_bebek:hu huu ben geldimm:emir_bebek:
merak eden var mıu benü acep
şimdik sasyfaları okumak gibi mAnyakca bi işe gırışemıyciimmÇok üzgünüm çoook
önemlli detayları sölersenızz sevınırmm:dilcikar:

MUTLU YILLAR DİLİYORUM BU ARADA HERKEŞŞŞLEREyerimsenibenyerimsenibenyerimseniben

anam sen nerdesin be kaç gündür bende niye gelmiyo bu diyodm, acep bana kızğınlığından kkdan mı soğudu ki diye suçlandıydım hatta :çok üzgünüm: yavrum en son sen bıraktığında resim koyuodukya bu karılar hala resim koyuyolar delikafadulden ekstra bi denişiklik yok, celen karısı gece bira içmiş, geçen gün bütün ekim bebekleri kudurdu , dün gece de bütün ekim karılarının başına ağrı girmiş işte öle yani, benim aklıma gelen başka bişiy yok :kahve:

anam sen nerdesin be kaç gündür bende niye gelmiyo bu diyodm, acep bana kızğınlığından kkdan mı soğudu ki diye suçlandıydım hatta :çok üzgünüm: yavrum en son sen bıraktığında resim koyuodukya bu karılar hala resim koyuyolar delikafadulden ekstra bi denişiklik yok, celen karısı gece bira içmiş, geçen gün bütün ekim bebekleri kudurdu , dün gece de bütün ekim karılarının başına ağrı girmiş işte öle yani, benim aklıma gelen başka bişiy yok :kahve:

:1shok::1shok::1shok:
işte gırmememın sebebi buuuuuu
basımda kac gundur bır agrı ınanılamaz..iklime bıle zor baktım.kafamı kaldıramadım..senağlama

Back
X