Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
gördüm canım teşşekkürler içim kaynadı sana nedense pek bi sevdim
hı:uhm: anlamadım:uhm:
1 bucukta yatttım.hatta kızımda o saatte yattı.telef etti bizi.uyumadı.yemek yedirtmedi.oturtmadı.öölesine bi geceydi:dilcikar:
ben light bira içdim.su gibi bişeydi zaten.heralde etkilemedi sütü.
sıkıntıdan patliiiim patllim patliiim patliim:çok üzgünüm:
alakasız ama bişi sorcem bizim mynet 1 haftadır açılıyo ama email sayfası açılmıyo sizinkilerde bozuk mu yosam bi bizde mi bu cinslik bir hal çaresine bakalım yani hele bi deyin bozuk olmayan varmı
kıskandım ama bi sor hele niye kıskandım:roflol::roflol:
gönder anam yapımda benim herüf görsün
kızlar be ya şu sitelerden hiç numune isteyeniniz varmı ben bi ara baby stardan istediydim 3ün 1 geldi tövbe tövbe herobaby mama falan yolluyomuş yapanınız varmı
canımın içi yaprak dökümü çarşamba günü bugün perşembe bu hafta yılbaşından dolayı kaynadı şevketi diziden şutlamışlar bu arada hadisenin erevizyon şakısını dinlenizmi süper kesin 1.yizhihoyyytlen bu kanal d hafta içi her akşam 8 de arka sokakları verii.e yaprak dökümü ne zaman peki??bu konuda hiç bişi duydunuz mu acep:uhm:
canımın içi yaprak dökümü çarşamba günü bugün perşembe bu hafta yılbaşından dolayı kaynadı şevketi diziden şutlamışlar bu arada hadisenin erevizyon şakısını dinlenizmi süper kesin 1.yizhihoyyyt
halııılll fena dadndıııı burayaaa ibolya kov sevgilunu anam namahrem vardırr
hu huu ben geldimm
merak eden var mıu benü acep
şimdik sasyfaları okumak gibi mAnyakca bi işe gırışemıyciimmÇok üzgünüm çoook
önemlli detayları sölersenızz sevınırmm:dilcikar:
MUTLU YILLAR DİLİYORUM BU ARADA HERKEŞŞŞLEREyerimsenibenyerimsenibenyerimseniben
takvımıme ne olmuuşşş yaavv:uhm:
anam sen nerdesin be kaç gündür bende niye gelmiyo bu diyodm, acep bana kızğınlığından kkdan mı soğudu ki diye suçlandıydım hatta :çok üzgünüm: yavrum en son sen bıraktığında resim koyuodukya bu karılar hala resim koyuyolar delikafadulden ekstra bi denişiklik yok, celen karısı gece bira içmiş, geçen gün bütün ekim bebekleri kudurdu , dün gece de bütün ekim karılarının başına ağrı girmiş işte öle yani, benim aklıma gelen başka bişiy yok![]()