2008 Ekim Anneleri

kızlarr benim oğlumun salyası akıyo neden acaba diş çıkarıyor olabilirmiyizkiii:1shok:kafamçokkarıştı birde kakamız bazen tanecikli bazende taneciksiz oluyor sizinkiler nasıl bazende böyle yapışkan şeyler oluyor doktora göstermelimiyim sizce?:uhm:

:1shok::1shok::1shok:
işte gırmememın sebebi buuuuuu
basımda kac gundur bır agrı ınanılamaz..iklime bıle zor baktım.kafamı kaldıramadım..senağlama

cook gecmiş olsun bacım.bende annenlerdesiniz sandıydım girmeyince:sm_confused: yavrum bu türkiye haritası senn mailindenmi gelio??benm msn adresinde yok eğer seninse o adres:uhm:

Son düzenleme:
kızlarr benim oğlumun salyası akıyo neden acaba diş çıkarıyor olabilirmiyizkiii:1shok:kafamçokkarıştı birde kakamız bazen tanecikli bazende taneciksiz oluyor sizinkiler nasıl bazende böyle yapışkan şeyler oluyor doktora göstermelimiyim sizce?:uhm:

anam bizimkide salyalı.akıo hatta arada uzun uzuuun..bende ilk dedim ulen dişmi cıkarıo bu ayda die.ama normalmiş cicim.ben doktora sordum.kakamız hep sulu.artık kafasına kadar cıkıo moku.komple soymak zorunda kalıorum.ensesine kadar siliorumkafamçokkarıştı deneli olmadı heç.yapışkan lı bazen bizimde oluo.gecen sağlık ocağına gittiğimde sordum doktora.kendi doktoruna sor dedi.kaka tahlili gerekebiilir dedi:çok üzgünüm:

:1shok::1shok::1shok:
işte gırmememın sebebi buuuuuu
basımda kac gundur bır agrı ınanılamaz..iklime bıle zor baktım.kafamı kaldıramadım..senağlama

anammmmmmm geçmiş olsun leynnnnnn dün de bende bi ağrı bi ağrı ölüyom sandım yaaaa

yavrum ara sıra benimkinin de akıyo,bi de benimkinin yüzü pul pul kafasında da konak oluştu eczaneye sordurttum zeytinyağı sürün demişler, konu cilt olunca cesaret edemedim sizce sürmemde mahsur olur mu :uhm:

anammmmmmm geçmiş olsun leynnnnnn dün de bende bi ağrı bi ağrı ölüyom sandım yaaaa

yavrum ara sıra benimkinin de akıyo,bi de benimkinin yüzü pul pul kafasında da konak oluştu eczaneye sordurttum zeytinyağı sürün demişler, konu cilt olunca cesaret edemedim sizce sürmemde mahsur olur mu :uhm:

ben cemreyi ilk 1ay her banyosundan sonra bacak arasından tutta saçlarına kadar yağladım.konak neyin olmaz dediler.hakkatta saçları cildi pırıl pırıl parliikaydirigubbakcemile3

ben cemreyi ilk 1ay her banyosundan sonra bacak arasından tutta saçlarına kadar yağladım.konak neyin olmaz dediler.hakkatta saçları cildi pırıl pırıl parliikaydirigubbakcemile3

anam hiç olmuyodu birkaç gündür oluyo, soruym soruym diyom size unutuyom, popişini ben de sürekli zeytinyağıyla yağlıyom da hiç rastlaşmayınca ne bilim soruym dedim, şimcik demişlerkine her bayodan önce yüzüne kafasına zeytinyağı sür 1 saat dursun sonra yıkayın demişler sen nasıl ediyon bakem celen

anam hiç olmuyodu birkaç gündür oluyo, soruym soruym diyom size unutuyom, popişini ben de sürekli zeytinyağıyla yağlıyom da hiç rastlaşmayınca ne bilim soruym dedim, şimcik demişlerkine her bayodan önce yüzüne kafasına zeytinyağı sür 1 saat dursun sonra yıkayın demişler sen nasıl ediyon bakem celen

ben ilk banyosundan itibaren 1 ay yaptım.banyodan sonra nemli vücuduna sürdüm ben.temizken.zaten cork die içine cekti hep yağı.yani anlıycaan bebeyağı yerine onu kullandım.sonra baktım artık cekmio sürmedim.yani 1 ay yetti vücuduna.büyüdüğündede yumusak ve parlak bi cildi olurmus..:asigim:

ben ilk banyosundan itibaren 1 ay yaptım.banyodan sonra nemli vücuduna sürdüm ben.temizken.zaten cork die içine cekti hep yağı.yani anlıycaan bebeyağı yerine onu kullandım.sonra baktım artık cekmio sürmedim.yani 1 ay yetti vücuduna.büyüdüğündede yumusak ve parlak bi cildi olurmus..:asigim:

hııııııııı anam ben de popişine ve eklemlerine hep sürüyodum da btün vücuduna tamemen sürmediydim, bir iki gündür oluyo, acaba diyom buhar makinesni her dakka çalıştırmıyoz ondan mı oldu ki, havalar dasoğudu ya onun etkisi de olabilir mi ki diyom, çünküm benim ellerim sürekli çatlıyo, o kaar krem sürüom banamısın demiyo, vazelin sürüyom şimci yine tamamen kurtulamadım bu çatlaklardan

3.ayın sonunda bebeğiniz şunları yapar:

Yüz üstü ve sırt üstü yatarken bacaklarını büküp açabilir.

Ellerini açıp çırpar.Elini ağzına götürür.

Eline oyuncak verilirse kısa bir süre tutar.

Ellerini birbirine kavuşturabilir.

Nesneleri elleriyle ağzına götürür.

Oyuncakları kaldırıp sallayabilir

Bu ayda bebeğinizde tükürük bezleri çalışmaya başlar. Bebekler tükürüklerini yutamazlar. Ağızlarından salya akmaya başlar. Aileler bunu diş çıkarmaya yorumlarlar. Ağızdan salya akmasının diş çıkarma ile ilgisi yoktur.
iboum bizim oğlanın kafası daa uzun süredir konaklı banyodan önce yağlıyom banyodan sonra da tarağı pamuklayıp saçını tarıyom az kaldı gbin ama bakıyom biten yerlerde yeniden ara ara çıkıyo saçlı bebelerde daha çok olyomuş ama zamanla geçiyomuş ben de önemsemiyo artıkın

yavrum ara sıra benimkinin de akıyo,bi de benimkinin yüzü pul pul kafasında da konak oluştu eczaneye sordurttum zeytinyağı sürün demişler, konu cilt olunca cesaret edemedim sizce sürmemde mahsur olur mu :uhm:[/QUOTE]

bacım 2hafta önce bizde de ilk kez konak çıktı doktor sebame..in şampuanı ile yıka beklazon krem sür iyice yedir masaj yap dedi hakket ilk yıkamada geçti kalmadı..krem 2.5ytl bişey...bide sık sık yıka az yıkamaktan olur bu konak didi biz haftada 2kez yıkıoduk 3e çıkardkhihoyyyt

bebişleri uzun uzun yağlıyonuzmu biz elektrik sobasınıda yakıyoz nerdeyse yanında yıkıyorum acele acele yarım yamalak yağlıyodum geçen gün bu sefer sindire sindire yağlıycam dedim ama o zamanda bebiş girp oldu uzun süre yıkıyamadım korkuyom ya şimdii of hemen hasta oluyo bu çocukkk ne sıklıkla yıkıyuosunuz

3.ayın sonunda bebeğiniz şunları yapar:

Yüz üstü ve sırt üstü yatarken bacaklarını büküp açabilir.

Ellerini açıp çırpar.Elini ağzına götürür.

Eline oyuncak verilirse kısa bir süre tutar.

Ellerini birbirine kavuşturabilir.

Nesneleri elleriyle ağzına götürür.

Oyuncakları kaldırıp sallayabilir

Bu ayda bebeğinizde tükürük bezleri çalışmaya başlar. Bebekler tükürüklerini yutamazlar. Ağızlarından salya akmaya başlar. Aileler bunu diş çıkarmaya yorumlarlar. Ağızdan salya akmasının diş çıkarma ile ilgisi yoktur.

iboum bizim oğlanın kafası daa uzun süredir konaklı banyodan önce yağlıyom banyodan sonra da tarağı pamuklayıp saçını tarıyom az kaldı gbin ama bakıyom biten yerlerde yeniden ara ara çıkıyo saçlı bebelerde daha çok olyomuş ama zamanla geçiyomuş ben de önemsemiyo artıkın

heeee benim sıpa da saçlı ondan mı oluyo ki :uhm:

kız burdayım tam cevap yazarkene eray bey sıralı agulama ya başladı heyecan yaptık da videoya çekmekle uğraşıyodum

aneeee nasıl gıııııııııııı :1shok:

hııııııııı anam ben de popişine ve eklemlerine hep sürüyodum da btün vücuduna tamemen sürmediydim, bir iki gündür oluyo, acaba diyom buhar makinesni her dakka çalıştırmıyoz ondan mı oldu ki, havalar dasoğudu ya onun etkisi de olabilir mi ki diyom, çünküm benim ellerim sürekli çatlıyo, o kaar krem sürüom banamısın demiyo, vazelin sürüyom şimci yine tamamen kurtulamadım bu çatlaklardan
ellerine bebişin pişik kreminden de sür.acaip bişi o krem len.her moka yarıo haa
hayırlı akşamlar hanımlar.beyazzambakım nasılsın canım

len nihal sana foto koy dedim ama iplemedinÇok üzgünüm çoook acaba bende mi küssem:jeyyar:

bacım 2hafta önce bizde de ilk kez konak çıktı doktor sebame..in şampuanı ile yıka beklazon krem sür iyice yedir masaj yap dedi hakket ilk yıkamada geçti kalmadı..krem 2.5ytl bişey...bide sık sık yıka az yıkamaktan olur bu konak didi biz haftada 2kez yıkıoduk 3e çıkardkhihoyyyt[/QUOTE]

yaaa ben hasta olur diye korkumdan 3e çıkartamıyom yaa bizim dr da öyle dedi ama napsam :uhm:

Back
X