:1shok::1shok::1shok:
işte gırmememın sebebi buuuuuu
basımda kac gundur bır agrı ınanılamaz..iklime bıle zor baktım.kafamı kaldıramadım..senağlama
geçmiş olsun canım.a.s.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
basımda kac gundur bır agrı ınanılamaz..iklime bıle zor baktım.kafamı kaldıramadım..senağlama
geçmiş olsun canım.a.s.
kızlarr benim oğlumun salyası akıyo neden acaba diş çıkarıyor olabilirmiyizkiii:1shok:kafamçokkarıştı birde kakamız bazen tanecikli bazende taneciksiz oluyor sizinkiler nasıl bazende böyle yapışkan şeyler oluyor doktora göstermelimiyim sizce?:uhm:
kızlarr benim oğlumun salyası akıyo neden acaba diş çıkarıyor olabilirmiyizkiii:1shok:kafamçokkarıştı birde kakamız bazen tanecikli bazende taneciksiz oluyor sizinkiler nasıl bazende böyle yapışkan şeyler oluyor doktora göstermelimiyim sizce?:uhm:
anammmmmmm geçmiş olsun leynnnnnn dün de bende bi ağrı bi ağrı ölüyom sandım yaaaa
yavrum ara sıra benimkinin de akıyo,bi de benimkinin yüzü pul pul kafasında da konak oluştu eczaneye sordurttum zeytinyağı sürün demişler, konu cilt olunca cesaret edemedim sizce sürmemde mahsur olur mu :uhm:
ben cemreyi ilk 1ay her banyosundan sonra bacak arasından tutta saçlarına kadar yağladım.konak neyin olmaz dediler.hakkatta saçları cildi pırıl pırıl parliikaydirigubbakcemile3
anam hiç olmuyodu birkaç gündür oluyo, soruym soruym diyom size unutuyom, popişini ben de sürekli zeytinyağıyla yağlıyom da hiç rastlaşmayınca ne bilim soruym dedim, şimcik demişlerkine her bayodan önce yüzüne kafasına zeytinyağı sür 1 saat dursun sonra yıkayın demişler sen nasıl ediyon bakem celen
ben ilk banyosundan itibaren 1 ay yaptım.banyodan sonra nemli vücuduna sürdüm ben.temizken.zaten cork die içine cekti hep yağı.yani anlıycaan bebeyağı yerine onu kullandım.sonra baktım artık cekmio sürmedim.yani 1 ay yetti vücuduna.büyüdüğündede yumusak ve parlak bi cildi olurmus..:asigim:
3.ayın sonunda bebeğiniz şunları yapar:kızlarr benim oğlumun salyası akıyo neden acaba diş çıkarıyor olabilirmiyizkiii:1shok:kafamçokkarıştı birde kakamız bazen tanecikli bazende taneciksiz oluyor sizinkiler nasıl bazende böyle yapışkan şeyler oluyor doktora göstermelimiyim sizce?:uhm:
iboum bizim oğlanın kafası daa uzun süredir konaklı banyodan önce yağlıyom banyodan sonra da tarağı pamuklayıp saçını tarıyom az kaldı gbin ama bakıyom biten yerlerde yeniden ara ara çıkıyo saçlı bebelerde daha çok olyomuş ama zamanla geçiyomuş ben de önemsemiyo artıkınyavrum ara sıra benimkinin de akıyo,bi de benimkinin yüzü pul pul kafasında da konak oluştu eczaneye sordurttum zeytinyağı sürün demişler, konu cilt olunca cesaret edemedim sizce sürmemde mahsur olur mu :uhm:
edhak burayaaaa yumruk havayaaaaaaaaaaaaaaaaa edhaaaaak burayaaaaaa yumruk havvayaaaaaaaaaa
3.ayın sonunda bebeğiniz şunları yapar:
Yüz üstü ve sırt üstü yatarken bacaklarını büküp açabilir.
Ellerini açıp çırpar.Elini ağzına götürür.
Eline oyuncak verilirse kısa bir süre tutar.
Ellerini birbirine kavuşturabilir.
Nesneleri elleriyle ağzına götürür.
Oyuncakları kaldırıp sallayabilir
Bu ayda bebeğinizde tükürük bezleri çalışmaya başlar. Bebekler tükürüklerini yutamazlar. Ağızlarından salya akmaya başlar. Aileler bunu diş çıkarmaya yorumlarlar. Ağızdan salya akmasının diş çıkarma ile ilgisi yoktur.
iboum bizim oğlanın kafası daa uzun süredir konaklı banyodan önce yağlıyom banyodan sonra da tarağı pamuklayıp saçını tarıyom az kaldı gbin ama bakıyom biten yerlerde yeniden ara ara çıkıyo saçlı bebelerde daha çok olyomuş ama zamanla geçiyomuş ben de önemsemiyo artıkın
kız burdayım tam cevap yazarkene eray bey sıralı agulama ya başladı heyecan yaptık da videoya çekmekle uğraşıyodum
ellerine bebişin pişik kreminden de sür.acaip bişi o krem len.her moka yarıo haahııııııııı anam ben de popişine ve eklemlerine hep sürüyodum da btün vücuduna tamemen sürmediydim, bir iki gündür oluyo, acaba diyom buhar makinesni her dakka çalıştırmıyoz ondan mı oldu ki, havalar dasoğudu ya onun etkisi de olabilir mi ki diyom, çünküm benim ellerim sürekli çatlıyo, o kaar krem sürüom banamısın demiyo, vazelin sürüyom şimci yine tamamen kurtulamadım bu çatlaklardan
hayırlı akşamlar hanımlar.beyazzambakım nasılsın canım
yavrum ara sıra benimkinin de akıyo,bi de benimkinin yüzü pul pul kafasında da konak oluştu eczaneye sordurttum zeytinyağı sürün demişler, konu cilt olunca cesaret edemedim sizce sürmemde mahsur olur mu :uhm: