2008 Ekim Anneleri

Msne de ki sohbeti begenmediginize cik sevindim aranizzda olamadigim icin uzuluyodum bura daha iyi ya dimi

Benim kizinda kakasi hep kenarlarindan oldugu gibi cikiyodu ibolyacim sogolsun kenarlarini duzelt parmaginla dedi oyle yapiyodum ogunden beri daha hic cikmamisti disinda dun babannesi banyodun sonra bezini o baglamisti oldugu gibi yine cikmis disina

Ben molfiksten baska marka kullanmadim daha iki pakat var o bitince baska marka kullanmak istiyorum ne onerirsiniz bezinden memnun olan varsa sùlesin

hoşgeldin canm karılar uyumaya gitti gece zinde olmak için:sm_cool:
msn de kaynatcaklar gece
bak sen msn de kaynatcaklar ha...dünde söledim ya msn e gelen var gelemeyen var burayıda boş bırakmasın cadılar kaydirigubbakcemile4 msnde laflar çok karışıo anacım taramalı tüfek gibin yazıoz hepümüüz şakkıdı

Ben molfiksten baska marka kullanmadim daha iki pakat var o bitince baska marka kullanmak istiyorum ne onerirsiniz bezinden memnun olan varsa sùlesin
en iyisi prima bence canım...kızımda huggies ve molfix denemiştim ama alerji yapmıştı zaten hassastı kızımm...prima kullandık tuvalet alışkanlığına edinene kadar oğlumdada prima kullanıyorum başka bişey denemeyi düşünmüyorum...tercih nedenimde çok ince olması ve hızlı emmesii

herkese merhabaaaa
ne msn i yahu..gelin çabuk buraya.Çok üzgünüm çoook siz ne zamandan beri msn de görüşüyonuz bakiim??niçin benim haberim yok:oklava::oklava:hoş haberim olsada gircek zamanım olmuyoki:1no2:buraya bile zor girip bakıyorum.oğluşu pek pc ye yakın tutmak istemiyorum.

bu arada herkesin yeni yılını kutluyoruma.s..biraz geç oldu ama benim akıllı kociş girip bütün internet ayarlarını değiştirmişkötükedihüsogüya şifre koymaya çalışmış.ben de kaçgündür deniyorum.bi yeni yıl mesajı yazıyım diye..net açılmıyo bi türlü.neyse gece halletti sevgili eşim.özlemişim sizi beeedelikafadulden

prima hem çok emici.valla bazen 5 saat değiştirmediğim oluyo.özellikle geceleri.açtığımda hiç bi nem falan olmuyo.kupkuru valla.bu arada prima bize hedaye versin.o kadder övdük.demi ama.:roflol:

evet ya ne msn si bu.hayret bişey ya.valla celen söylüyodu ama ben pek ciddiye almamıştım kimse gelmez diye.ama ayıp kızlar bizi burda bırakıyonuz.anca beraber kanca beraber değilmiydik biz:roflol:

prima hem çok emici.valla bazen 5 saat değiştirmediğim oluyo.özellikle geceleri.açtığımda hiç bi nem falan olmuyo.kupkuru valla.bu arada prima bize hedaye versin.o kadder övdük.demi ama.:roflol:
doğru söylüyosun eylülcüm hediye bile az primaya ortak etsinler bizi kaydirigubbakcemile3 potansiyel müşteriye reklam :lepi:

herkese merhabaaaa
ne msn i yahu..gelin çabuk buraya.Çok üzgünüm çoook siz ne zamandan beri msn de görüşüyonuz bakiim??niçin benim haberim yok:oklava::oklava:hoş haberim olsada gircek zamanım olmuyoki:1no2:buraya bile zor girip bakıyorum.oğluşu pek pc ye yakın tutmak istemiyorum.

bu arada herkesin yeni yılını kutluyoruma.s..biraz geç oldu ama benim akıllı kociş girip bütün internet ayarlarını değiştirmişkötükedihüsogüya şifre koymaya çalışmış.ben de kaçgündür deniyorum.bi yeni yıl mesajı yazıyım diye..net açılmıyo bi türlü.neyse gece halletti sevgili eşim.özlemişim sizi beeedelikafadulden
hoşgeldim fatoşcum...seninde yeni yılın kutlu olsun...

iyi öğleden sonraları , nasılsınız hanımlar
ben bugün kızımı yıkadım şimdi uyuyor bir bakayım dedim ne var ne yok ama bir msn olayı var gidiyor. burayı terk mi ediyorsunuz geveze ekim anaları

demi merancım.valla boş reklam yok öle.isteriz hedayelerimizi:roflol:hem ben onlara acayip müşteri bulurum.kız valla bana teşekkür neyim etmeleri lazım.

waterlilly valla eğer burayı boşlarlarsa ben onları terk ederim.mumla arasalar nafile benim gibi karıyı hayatta bulamazlar:roflol:

ben de kızımda prima kullanıyorum çok memnunum. yeni doğduğunda yeni bebek'ini kullandık şimdi de aktif bebeke geçtik. 3 numara aktif bebek de varmış (pek aktif olmasak da) uyu oyna kullanıyor bazı arkadaşlar ben bulamadım ondan

Back
X