nerden ndırıonuz len su nıvea mıdır nedır bende ındırıım![]()
http://www.kadinlarkulubu.com/spor-gorsel-paylasim/219470-nivea-body-cd-paylasimi.html
bunun ilk sayfasından indir anacım:dance:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
nerden ndırıonuz len su nıvea mıdır nedır bende ındırıım![]()
slm yavrusslar![]()
bak sen msn de kaynatcaklar ha...dünde söledim ya msn e gelen var gelemeyen var burayıda boş bırakmasın cadılarhoşgeldin canm karılar uyumaya gitti gece zinde olmak için:sm_cool:
msn de kaynatcaklar gece
en iyisi prima bence canım...kızımda huggies ve molfix denemiştim ama alerji yapmıştı zaten hassastı kızımm...prima kullandık tuvalet alışkanlığına edinene kadar oğlumdada prima kullanıyorum başka bişey denemeyi düşünmüyorum...tercih nedenimde çok ince olması ve hızlı emmesiiBen molfiksten baska marka kullanmadim daha iki pakat var o bitince baska marka kullanmak istiyorum ne onerirsiniz bezinden memnun olan varsa sùlesin
doğru söylüyosun eylülcüm hediye bile az primaya ortak etsinler bizi kaydirigubbakcemile3 potansiyel müşteriye reklam :lepi:prima hem çok emici.valla bazen 5 saat değiştirmediğim oluyo.özellikle geceleri.açtığımda hiç bi nem falan olmuyo.kupkuru valla.bu arada prima bize hedaye versin.o kadder övdük.demi ama.:roflol:
hoşgeldim fatoşcum...seninde yeni yılın kutlu olsun...herkese merhabaaaa
ne msn i yahu..gelin çabuk buraya.Çok üzgünüm çoook siz ne zamandan beri msn de görüşüyonuz bakiim??niçin benim haberim yokklava:
klava:hoş haberim olsada gircek zamanım olmuyoki:1no2:buraya bile zor girip bakıyorum.oğluşu pek pc ye yakın tutmak istemiyorum.
bu arada herkesin yeni yılını kutluyoruma.s..biraz geç oldu ama benim akıllı kociş girip bütün internet ayarlarını değiştirmişkötükedihüsogüya şifre koymaya çalışmış.ben de kaçgündür deniyorum.bi yeni yıl mesajı yazıyım diye..net açılmıyo bi türlü.neyse gece halletti sevgili eşim.özlemişim sizi beeedelikafadulden