- 29 Ekim 2007
- 2.174
- 1.026
- 698
- 41
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bizim ev kaloriferli ama ısınmıyo zıkkım bende elektrik sobası yakıyorum buhar makşnesi yok ama kaloriferin üzerine su kapları koyuyoruz kar etmiyo burnu tıkanıyo geceleri dikkat ettim benimkide tıkanıyo almam lazım heraldee
özlem bugün kontrole gidecekti aşısı yapıldımı aceba..inş.herşey yolundadır
keremin aşısı vardı ama hasta oldugu yapmamışlardı onun için gideceklerdi ama hala öksürüo yaparlarmı dioduuanaaa benim haberim yk ne içün gitcekti :uhm:
keremin aşısı vardı ama hasta oldugu yapmamışlardı onun için gideceklerdi ama hala öksürüo yaparlarmı dioduu
biz günde en az 5 defa kaka yapıyoss fenalık geçirecem artıkk/COLOR]
sikayet etme ne olur ne mutlu:çok üzgünüm: sana bende mok nöbeti tutuyom kizim kakasini yapsin diye
nerdeyse mok duasina cikacam:Saruboceq::sm_confused: ilac icin deseler yok yani yapmiyor yapmiyor yapmiyorsenağlamasenağlamasenağlamasenağlama
dbestcim 26-27 derece çok değilmi nasıl o kadar ısıtıyodunuz bizim evde en fazla 23 derece oluyor kombiyi çok yakmama rağmen böyle çok sıcak olmasın bence zaten dışarı çıkardığında bu sefer hemen hasta olur Allah korusun banyoyu ben bizim ev çok sıcak olmadığı için elektirik sobası ilavesiyle yaptırıyorum termometre 25 dereceyi bulduğunda çocuğu soyup yıkıyoruzben gelince mi kaçıyonuz lem gelin bakimm burayaaaaklava:
banyo konusunda benim de yardıma ihtiyacım varr
annemdeyken ev 26-27 derece olduğu için gün aşırı banyo yaptırıyoduk ama kendi evimizde ancak 23 derece ısıtabiliyoruz nalet odayıklava: kızım da banyo yapmayı çok seviyor ama burda cesaret edemiyorum hasta olmasından çok korkuyorum yaa.. banyoda ısıtıcı yakıyoz zaten, banyosu bitince banyodan çıkmadan güzelce kurulayıp 3-4 kat giydirsem sonra odasına götürsem olmaz mı yine de üşür mü ki :uhm:
dbestcim hoşgeldin...naptın yerleşebildin mi?küçükhanım naptı evi yadırgamadı değil mi :ecrin_bebek:ben gelince mi kaçıyonuz lem gelin bakimm burayaaaaklava:
banyo konusunda benim de yardıma ihtiyacım varr
annemdeyken ev 26-27 derece olduğu için gün aşırı banyo yaptırıyoduk ama kendi evimizde ancak 23 derece ısıtabiliyoruz nalet odayıklava: kızım da banyo yapmayı çok seviyor ama burda cesaret edemiyorum hasta olmasından çok korkuyorum yaa.. banyoda ısıtıcı yakıyoz zaten, banyosu bitince banyodan çıkmadan güzelce kurulayıp 3-4 kat giydirsem sonra odasına götürsem olmaz mı yine de üşür mü ki :uhm:
dbestcim 26-27 derece çok değilmi nasıl o kadar ısıtıyodunuz bizim evde en fazla 23 derece oluyor kombiyi çok yakmama rağmen böyle çok sıcak olmasın bence zaten dışarı çıkardığında bu sefer hemen hasta olur Allah korusun banyoyu ben bizim ev çok sıcak olmadığı için elektirik sobası ilavesiyle yaptırıyorum termometre 25 dereceyi bulduğunda çocuğu soyup yıkıyoruz
dbestcim hoşgeldin...naptın yerleşebildin mi?küçükhanım naptı evi yadırgamadı değil mi :ecrin_bebek:
dbestcim hoşgeldin...naptın yerleşebildin mi?küçükhanım naptı evi yadırgamadı değil mi :ecrin_bebek:
ısıt odasını odasında yaptır banyosunu hemen ordada uyutursun en kolay böyle olur a.shoşbulduk merancım.. yerleşme işinin çoğu gitti azı kaldı çok şükür.. ama bi dünya çamaşır-ütü var taşınırken herşey batmışşş delikafadulden
eylül sorun çıkarmadı hiç allah kolaylığını veriyor gerçekten ama şu banyo işini düşünüyorummm ya çocuk banyo yapmayı unutacak burdaaa delikafadulden ankaradan nefret ediyorummmm