2008 Ekim Anneleri

bizim ev kaloriferli ama ısınmıyo zıkkım bende elektrik sobası yakıyorum buhar makşnesi yok ama kaloriferin üzerine su kapları koyuyoruz kar etmiyo burnu tıkanıyo geceleri dikkat ettim benimkide tıkanıyo almam lazım heraldee

bizim ev kaloriferli ama ısınmıyo zıkkım bende elektrik sobası yakıyorum buhar makşnesi yok ama kaloriferin üzerine su kapları koyuyoruz kar etmiyo burnu tıkanıyo geceleri dikkat ettim benimkide tıkanıyo almam lazım heraldee

al anam al eksik etme onu, benim bi arkadaş da ihmal ettiydi aynı böle, onların ev de doğal gazlı, çocuğunun boğazında balgam oluyomuş, çocuk hatta bi kusmuş, balgamla birlik gelince boğulma tehlikesi geçirmiş, burnu tıkanmış,boğazında kusmuk, az daha ölüyodu diye anlattıydı bana, heme enfeksiyon kapar allah korusun

kızz ibolya bende almadım buhar makinesi alsam mı aceba... seninkinin markası ne ne kadara almıştın :kahve:

terkencim ben oğluşu 2 günde 1 mutlaka yıkıyorum...hasta olduğu zamanda hergün yıkamıştım ben çok rahatladığını düşünüyorum...hatta eşim enerji harcıyor banyo yaptırırken yıkamasan iyi olur diordu ama walla ben yıkıyordum hemen burnuda açılıodu mis gibide yağlıyorum rahatladığını düşünüyorum...zaten banyosu ne kadar sürüo ki 5 dakika...banyoyu kıyafetlerini havlusunu ısıtıyorum mutlaka...5 dk.da tamam :lepi:
birde annem hergün yıkanan çocuk çabuk büyür der nie bilmiyorum.... :sm_confused:

Son düzenleme:
biz günde en az 5 defa kaka yapıyoss fenalık geçirecem artıkk/COLOR]

sikayet etme ne olur ne mutlu:çok üzgünüm: sana bende mok nöbeti tutuyom kizim kakasini yapsin diye:delphin:
nerdeyse mok duasina cikacam:Saruboceq::sm_confused: ilac icin deseler yok yani yapmiyor yapmiyor yapmiyorsenağlamasenağlamasenağlamasenağlama

sikayet etme ne olur ne mutlu:çok üzgünüm: sana bende mok nöbeti tutuyom kizim kakasini yapsin diye:delphin:
nerdeyse mok duasina cikacam:Saruboceq::sm_confused: ilac icin deseler yok yani yapmiyor yapmiyor yapmiyorsenağlamasenağlamasenağlamasenağlama

oda zor biliyorum ama sütün yarıyor derler acaba benim sütüm yaramıyomuki diyorum kilo alamayacak diye korkuyorum bişey sormak istiyorum sen hamileyken kabızlık yaşamışmıydın ben hamileyken günde en az 2 kere tuvalte çıkıyordum acaba bununla bir ilgisi olurmuki birde hiç armut yemeyi denedinmi ben armut yediğim zaman bebiş bütün içini boşaltıyor

ben gelince mi kaçıyonuz lem gelin bakimm burayaaaa :oklava:

banyo konusunda benim de yardıma ihtiyacım varr
annemdeyken ev 26-27 derece olduğu için gün aşırı banyo yaptırıyoduk ama kendi evimizde ancak 23 derece ısıtabiliyoruz nalet odayı :oklava: kızım da banyo yapmayı çok seviyor ama burda cesaret edemiyorum hasta olmasından çok korkuyorum yaa.. banyoda ısıtıcı yakıyoz zaten, banyosu bitince banyodan çıkmadan güzelce kurulayıp 3-4 kat giydirsem sonra odasına götürsem olmaz mı yine de üşür mü ki :uhm:

dbestçim üşümez korkma.bak ben napıyorum biliyomusun.yıkadıktan sonra üzerini saç kurutma makinasıyla kurutarak giydiriyorum.hem üşümüyo,hem de o sese bütün çocuklar hasta ya ağlamıyo.üzerine de 3 kat giydiriyorum.bir de polar ya da yelek takıyorum.Allah'a şükür bişi olmuyo.bizim ev de ısnmıyo anasını satim.kombi çok yüksek ama altımızda oturan yok.o yüzden ev çok soğuk oluyo.

ohoooo nereye gittiniz valla kızacam artık haa:oklava:nedir bu ya.valla bida girmem eğer msn ye giderseniz.küstürmeyin bak tersim kötüdür haa:roflol:

annemdeyken ev 26-27 derece olduğu için gün aşırı banyo yaptırıyoduk ama kendi evimizde ancak 23 derece ısıtabiliyoruz nalet odayı :oklava: kızım da banyo yapmayı çok seviyor ama burda cesaret edemiyorum hasta olmasından çok korkuyorum yaa.. banyoda ısıtıcı yakıyoz zaten, banyosu bitince banyodan çıkmadan güzelce kurulayıp 3-4 kat giydirsem sonra odasına götürsem olmaz mı yine de üşür mü ki :uhm:
dbestcim 26-27 derece çok değilmi nasıl o kadar ısıtıyodunuz bizim evde en fazla 23 derece oluyor kombiyi çok yakmama rağmen böyle çok sıcak olmasın bence zaten dışarı çıkardığında bu sefer hemen hasta olur Allah korusun banyoyu ben bizim ev çok sıcak olmadığı için elektirik sobası ilavesiyle yaptırıyorum termometre 25 dereceyi bulduğunda çocuğu soyup yıkıyoruz

dbestcim hoşgeldin...naptın yerleşebildin mi?küçükhanım naptı evi yadırgamadı değil mi :ecrin_bebek:

dbestcim 26-27 derece çok değilmi nasıl o kadar ısıtıyodunuz bizim evde en fazla 23 derece oluyor kombiyi çok yakmama rağmen böyle çok sıcak olmasın bence zaten dışarı çıkardığında bu sefer hemen hasta olur Allah korusun banyoyu ben bizim ev çok sıcak olmadığı için elektirik sobası ilavesiyle yaptırıyorum termometre 25 dereceyi bulduğunda çocuğu soyup yıkıyoruz

canım annemin evin yalıtımı süperdi o yüzden çok güzel ısınıyordu, 26 derecenin altına inmiyodu oda sıcaklığı.. sıcak iyidir yaw.. zaten aşı günleri hariç hiç dışarı çıkarmadım, hasta olmadı hiç.. :nazar:
ama kendi evimizde en iyi ısınan yer oturma odası valla oraya yerleştik ama ancak 23 derece oluyor. banyo yptıracağımız zaman zaten elektrik sobasını açıyoruz.. benim korkum banyodan sonrası yaw ısıtıcının dibince iyice kurulayıp giydirsek hasta olmaz sanırım.. bi de benimki bere-şapka vs takmamı hiç istemiyo kafayı üşütecekkk delikafadulden zaten burnu hep tıkalııııı

dbestcim hoşgeldin...naptın yerleşebildin mi?küçükhanım naptı evi yadırgamadı değil mi :ecrin_bebek:

hoşbulduk merancım.. yerleşme işinin çoğu gitti azı kaldı çok şükür.. ama bi dünya çamaşır-ütü var taşınırken herşey batmışşş delikafadulden
eylül sorun çıkarmadı hiç allah kolaylığını veriyor gerçekten ama şu banyo işini düşünüyorummm ya çocuk banyo yapmayı unutacak burdaaa delikafadulden ankaradan nefret ediyorummmm

hoşbulduk merancım.. yerleşme işinin çoğu gitti azı kaldı çok şükür.. ama bi dünya çamaşır-ütü var taşınırken herşey batmışşş delikafadulden
eylül sorun çıkarmadı hiç allah kolaylığını veriyor gerçekten ama şu banyo işini düşünüyorummm ya çocuk banyo yapmayı unutacak burdaaa delikafadulden ankaradan nefret ediyorummmm
ısıt odasını odasında yaptır banyosunu hemen ordada uyutursun en kolay böyle olur a.s

Back
X