2008 Ekim Anneleri

Ya benim kizin boynunun alti surekli pisik oluyo krem suruyim duzeliyo sonra tekrar bide yuzunde yanaklarinda daha yogun kirmizi kirmizi doktu yuzune boyle isilik gibi neden oluyo bileniniz var mi alerjimi acaba ne yapsam ki

Banyo konusunu sormussun endiselenme hic inan sakindigin goze cop batiyo derlerya dogru ustune dustukce bebeler hasta oluyo biz benim odamda yikiyoruz sende banyoda yikama bence onceden elekt isiticiyla isitiyorum herseyini hazirliyorum havlusu sampuan temiz kiyafetler gibi hemen yikiyoruz giydiriyoruz tamam geri isiticiyi kapatiyorum hatta uyumuyo oteki odalar feln her yeri gezi oyle bisey olmuyo hasta felen olmaz korkma onada alissin

Babannesi hasta olur siki giydir battiniyeye sar altini isiciyi yak oyle degistir diyo ben o yokken battaniyesiz dolasiyortriyorum altinida isiticini yaninda degistirmiyorum hatt altini acip biraz bekletiyorum oynuyo oyle hep sicaga alisacak ufacik soguk gorunce hassas oldugu icin hemen hasta olacak sahsen karsiyim bana kalsa simdi disarida cikaririm ama

Ya benim kizin boynunun alti surekli pisik oluyo krem suruyim duzeliyo sonra tekrar bide yuzunde yanaklarinda daha yogun kirmizi kirmizi doktu yuzune boyle isilik gibi neden oluyo bileniniz var mi alerjimi acaba ne yapsam ki

bnm kızında yanakları pütür pütür sivilce isilik tarzı.ama bizimkinin nedeni belli.çok öpünce oluo:utangac:

anam hergün sabah kalkınca yumuşak tülbentle boynunu filen sil bari, belkim terliyosa orda tuz gibi bişiy birikiyodur ondan yakıyo olabilir

kızlar artık bebişlere daha fazla dikkat edin..cıtırıım tekrar gecmişler olsun....

ne diosun yaaa ......

yaaa msnden link attı baa, daha biraz önce keyfi yerindeydi, 15 saniye kadar konuştuk, sonra ben bi vcye gidim dedim sonra konuşmamız kesildiydi, anam sonra bana bi link attı, arkasınan msn kapandı, ay tam o esnada olmuş sanırsam yaaa, allahım korumuş amannnnnnnnn :Saruboceq:

yaaa msnden link attı baa, daha biraz önce keyfi yerindeydi, 15 saniye kadar konuştuk, sonra ben bi vcye gidim dedim sonra konuşmamız kesildiydi, anam sonra bana bi link attı, arkasınan msn kapandı, ay tam o esnada olmuş sanırsam yaaa, allahım korumuş amannnnnnnnn :Saruboceq:
okudum canım çok kötü oldum senağlama ya kız zaten daha atamamıştı o yanık olayını canım ne kötü olmuştur şimdi senağlama offff walla bunaldım ya Allahım korusun meleklerimizi :Saruboceq: senağlama

okudum canım çok kötü oldum senağlama ya kız zaten daha atamamıştı o yanık olayını canım ne kötü olmuştur şimdi senağlama offff walla bunaldım ya Allahım korusun meleklerimizi :Saruboceq: senağlama

he yaa allah korumuş, çıtır gelince hatırlattalım da bi hayır dağıtsın yaaaa

Simdi okudum bende icim bi tuah oldu ya bi kere benim kizinda sapkasi taa burnuna kadar inmis mama onlugude yuzune kapanmis ti geldigimde ama ben iyice kontrol etmeden yatirmiyorum oylece koymustum hemen geri donecektim zaten iki dakkanin icinde kafayi ceviriyoya sapka iniyo gozu kapaninca cirfini yo bu defada eller onlugu kapatmis bende cok korkmustum ama oyle morarma felen olmamisti rabbim evlat acisi yasatmasin

oda zor biliyorum ama sütün yarıyor derler acaba benim sütüm yaramıyomuki diyorum kilo alamayacak diye korkuyorum bişey sormak istiyorum sen hamileyken kabızlık yaşamışmıydın ben hamileyken günde en az 2 kere tuvalte çıkıyordum acaba bununla bir ilgisi olurmuki birde hiç armut yemeyi denedinmi ben armut yediğim zaman bebiş bütün içini boşaltıyor

ben hamileyken dogumuma bir kala kabizlik basladiCADIARZU sütüm yaramaya yariyor kaydirigubbakcemile2kilo alimi iyi ama kaka olayimiz sorunlu baya:bbo: armut degilde kaysi yiyorum kaysiyi yiyince ben gidiyorum tuvalete devamli ama kizima birtürlü etki etmiyor malesefCADIARZU birde armutu deniyim sagol önerin icin:1hug:a.s.

he yaa allah korumuş, çıtır gelince hatırlattalım da bi hayır dağıtsın yaaaa
ben sapka takamıyorum zaten o korkum yüzünden...tamerinde battaniyesini yüzüne doğru çektiğini görmüştüm ogün bugn hep kolunun altına sıkıştırıyorum battaniyesini...ama işte ne zaman ne yapacakları belli olmuor ki...bide hep yanımda mutfağa gitsem hemen bebek telsizini takıyorum kulağım telsizde ona bile güvenemiyorum sürekli giriyorum odaya...salonda yatırıyorum yemeği falan hep salonda yiyoruz yakın olalım die...bende çok korkuyorum yaa işte olcak olanı engelleyemiyorsun... çok üzüldüm ya çokk senağlama

Canim benim ya daha oncede yanik olayi mi olmustu gercekkten hayir verse iyi olur uzerlerinde kotu goz var
.

offff sinirlerim bozuldu çıtırın başına geleni şimdi okudum Allah korumuş yaaa senağlama

ben kızıma şapka takmıyorum. yatırırken de penye battaniye ile gevşek kundak gibi yapıyorum böylece kollarını kıpırdatıp uykusu bölünmüyor, hem de yüzü gözü açıkta kalıyor. kalın battaniyeyi de beline kadar örtüyorum siz de dikkat edin arkadaşlar ayyy allah korusunnn

Back
X