Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet canım olmuştu...neyse unutalım inşallah tekrar böyle şeyler yaşamayız...Allahım koruu sen sana emanetler :Saruboceq:Canim benim ya daha oncede yanik olayi mi olmustu gercekkten hayir verse iyi olur uzerlerinde kotu goz var
.
:Saruboceq:cok saolun kızlarr..gercekten kotu bır andı yasadiğımsenağlama
iboşcum snle konusmadan once yasadık bu olayı.yerimseniben
allah hepımızın yavrularını korusunn
nedenkı ıboscumm=??
hepımız herzzamn neselıce sohbet edız ama kımler neler yasıo ıcınde neler var nerden bılcezz:1no2:
o an gıtmem gerektiği için sen bısey yazdığında anlaatamıcam die gırmedım konuya.kotuyum bılmemneu yazcam anlatamcam merak etcektın.sonra ısımı haledeıp geldım hemen anlatıım zaten.nesekı ııyım sımdı.topluyorum kenmdı![]()
günaydın millet.bu gece çok üzgün yattık.nedeni gazzede birsürü bebekler anasız birsürü analarda bebeksiz kalıyor senağlamave bütün dünya seyrediyor sadece.bir an bizimde başımıza geldiğini düşündüm miniğime baktım.Allah korusun düşünmesi bile insanı mahfediyor.Allah zalimleri KAHHAR ismi şerifiyle kahreylesinsenağlama
geçmiş olsun özlemcim a.s. doktora gittin mi?gitmediysen mutlaka git canım ya böyle nasıl atlatacaksın ki sütünü de etkilemesin hasta olman sütün azalır falan dikkat et :teselli:günaydın herkese ii pazarlar çok hastayım kızlar feci şekilde öksürüom ıhlamur falan içiom süreki umarım çabuk atlatırım dualarınızı eksik etmeyin :Saruboceq:
geçmiş olsun özlemcim a.s. doktora gittin mi?gitmediysen mutlaka git canım ya böyle nasıl atlatacaksın ki sütünü de etkilemesin hasta olman sütün azalır falan dikkat et :teselli:
günaydın herkese ii pazarlar çok hastayım kızlar feci şekilde öksürüom ıhlamur falan içiom süreki umarım çabuk atlatırım dualarınızı eksik etmeyin :Saruboceq:
of ya niye kimsecikler yok:çok üzgünüm:bi halilişkoyla ben varım.onunda sohbetine doyum olmuyor.mirmirmirmirbugün çaydanlığı ocakta unuttum ve yaktım kocamda aferin dedi![]()
günaydın millet.bu gece çok üzgün yattık.nedeni gazzede birsürü bebekler anasız birsürü analarda bebeksiz kalıyor senağlamave bütün dünya seyrediyor sadece.bir an bizimde başımıza geldiğini düşündüm miniğime baktım.Allah korusun düşünmesi bile insanı mahfediyor.Allah zalimleri KAHHAR ismi şerifiyle kahreylesinsenağlama
Gunaydin annisler dun citira cok uzuldum moralim bozuldu hepimizin basina gelebilirdi allah korusun tum bebisleri ya tv de goruyoruz bu bebelerini dogurup dogurup sokoga atip cami avlusuna birakan annelerde nasil bi vicdan var ya dusundukce cildiracak gibi oluyorum o masum yavrunun gunahi ne ya burda cop tenekesinin yanina yeni dogmus bi bebegi koyup gitmisler onu duydum cok sinirlendim pislikler yatmasini biliyon ama allah belasini versin
günaydın herkese ii pazarlar çok hastayım kızlar feci şekilde öksürüom ıhlamur falan içiom süreki umarım çabuk atlatırım dualarınızı eksik etmeyin :Saruboceq:
of ya niye kimsecikler yok:çok üzgünüm:bi halilişkoyla ben varım.onunda sohbetine doyum olmuyor.mirmirmirmirbugün çaydanlığı ocakta unuttum ve yaktım kocamda aferin dedi![]()
napıonuz len:smiley-cool: gene kiiimmsecikler yok:sm_confused: nirdesiniz bakem
özlem gecmiş olsun anam.inşallah cok cabuk ve kereme gecirmeden atlatırsın bu hastalığıa.s.
leylaa napıon gıı bi sen varsın bi ben varım bide halilooo halilo destane:teytey: (sakın atlama espriye:mymeka:)
sabah öküz kocamlan atıstık.sinir edio beni.boguvercem bi gün tenhadakötükedihüso ben cocuğu kucak alıskanlığından vazgecirmeye calısıom bu keyfi yerinde olan ağlamayn cocuğu aldı kucağına.güzellikle bu sekilde yapmöaması gerektiğini bana zor olduğunu sööledim.abooooowww:1shok: senmisin diyen.sevmesine izin vermiomusumda bilmemnede.neyse bıraktı cocuğğu.e kucağa alınmıs ve sonrada bırakılmıs cemre cadısı daha dururmu yıktı ortalığı.. bayılecem ben bu heriften bayıleceeemmmÇok üzgünüm çoook