2008 Ekim Anneleri

kıslar aklıma 2-3 gündür fitne şeyler geliyo ayıp olcek ama napim 2009 ekimm bebelerinin temellleri atılıyo şimdilerde aklıma geldikçe gülesim geliyo geçen yoıl bu zamanlar :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

1 aya kalmaz 2009 ekim bebişlerini haber verirler artıkın

ayy kızlar size bişey diyemmi ben aylardır bu ibolyanın nickini iboyla diye okuyomuşumya:roflol:az önce özel mesaj atarken böyle biri yok deyip duruyor birde bakmtım yanlış yazmışım anammm ne güldüm kendimekafamçokkarıştı:roflol:

bizim işyerinde bi arkadaş var, o da buraya üye, nickimi bilio, bazen amirimizin yanına imzaya giderdi, yine aynı bölümde çalıştığımız ibrahim diye bi arkadaş vardı, bana ibolya biz iboyla imzaya gidicez diye hep alay ediodu :roflol:
kıslar aklıma 2-3 gündür fitne şeyler geliyo ayıp olcek ama napim 2009 ekimm bebelerinin temellleri atılıyo şimdilerde aklıma geldikçe gülesim geliyo geçen yoıl bu zamanlar :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

1 aya kalmaz 2009 ekim bebişlerini haber verirler artıkın

şşşşşşşşş olm adamlar iş üstünde rahatsız etmesene lem :roflol:

Evet ekim bebeleri yola ciktilar benim ocak 23 tu son adet tarihim o sira benim herif ameliyat olmustu canini derdindeydi hangi ara oldu hala anlamadim.. .

Herkes gitmis kesin ibolyanin girdigi yerlere gittiler edepsiz karular 3 tane halille yanliz kaldim ulee

kız ibolya karısı ekim analarının nerden buluyon bunlarıkaydirigubbakcemile3ben bi ekim analarına bakarım o kadar

valla üçbeş aboneliğim var orda link atmışlar bende bura kopyaladım çok komik yav :roflol:,,

Oralarda mi geziyon sen kiz aaaa cok ayip bide tesekker etmis mu ha ha ha ben hic girmediydim aralara hakket dudagini buzdurmus

lem olm arada ufkumuzu da gnişletmek lazım yav:roflol:,

Anaaaam bide ben bakiim dedim girdim cikamiyacaam baktim neyse dedim geldim len o koca memeli kari ney oyle abaarii omrumde oyle bisey gormedim felegim sassti

Back
X