2008 Ekim Anneleri

anam anam 3 gündür çocugun derdinde ahanda kendümü unutup hapımı içmemişim manyaqq karuyum ben delü karuyuum boğuluyorum walla sıkıntıdan ölcem ha krize mi gircem ne hiç uykum yok anasını satiim...ne fena bişe şu hipotiroid uyyh anamı ağlattı delüyüm beeenn kendime ii bakcam dioom dioom unutuom -tatlicadiarzu-

anlamadım ben bişe yaf, hayde geçmiş olsun anacım, git zıbar dinlen bakem burlarda fingirdeme, şahsen ben gidiyorum, uykusuzluk canıma tak dedi, beni özleyin anacım baaaayyyyyyyyy

selam kıslar.anacım nolmuş burda lenn.benim çingeneyle uğraşırkene neler kaçırmışım.canlarım benim çözülmeyecek mesele yoktur demi zati çözmüşüzde.

Ibolya gelmis hosgeldin bacim biliyodum gelicegini sen bizden ayrilamassin ulen bizi bosver halilsiz yapamazzsin delu kari

Ibolya gelmis hosgeldin bacim biliyodum gelicegini sen bizden ayrilamassin ulen bizi bosver halilsiz yapamazzsin delu kari

hailil de kim olyoumş, ben halkım içün varım :delphin: çok yorgun halsiz bitkin vs vs vs haldeyim, azcık uyumam lazım, yoksa kütttedenek gidecem bi gün, azcık toparlamam lazım kendimi, siz kırıştırın ben yarına size yetişirim bu sefer kesin baaaaaaaayyyyyyyy Şeniz:a015:

merancım gecmıs olsun dıkkat ett..bk ben saatın alarmını kuruyorum ıilac alıcaam zaman..hos ialacı alamyı unutuuğum gıbın saatı kurmayıda unutuyorum ben bzaen ama..yınede etkılı olabülüünaniknanik

bende kacıom kızlar .internetımde problem var zaten sureklıu kopup kpoup bağlanıyrum.sınır hastası olcam valla.
hadın otum hepicunuzuu:1hug:

iboşun kocası buraya bızım hatun ne yazıo dıe gelse bugun alımallahhh
halıll de kım len dıcek... yaf demeyın suna sole..ne olur ne olmaz aıle facıası m ıstonuz lenn:mymeka:

iboşun kocası buraya bızım hatun ne yazıo dıe gelse bugun alımallahhh
halıll de kım len dıcek... yaf demeyın suna sole..ne olur ne olmaz aıle facıası m ıstonuz lenn:mymeka:

Ay takiliyoruz be hem kendi diyo ask bu ask devlerin aski felen diye aman herifi de girecek olursa zahmet olacak bi 2 gun oturup gecmisi okursa halilil hayali kahraman oldugunu anlar ha haa

yav benim zillide uyumak bilmedi.bugün aşureyi fazlamı kaçırdim nekaydirigubbakcemile3komşularım saolsun.yoksa ben aşureyi rüyamda bile göremezdimsırnaşık şey

Back
X