Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    188
Cok gecmis olsun sende bebek de iyiseniz önemli olan o. Bende yarin sorucam doktora bakalim cok değil ama iki gundur oluyo aklima cok takildi, temmuz basi idrar testi de temiz cikmisti ama progestan fitil zamanida olmistu sen soyleyince aklima geldi. Bakalim ne dicek doktor ilk gebeligim cok evhamliyim :(
Çok stres yapma madem yarın gideceksin doktorun en doğru şeye yönlendirir

Kızlar ben 28+4 teyim ve plasentam önde o yüzden hareketleri daha geç hissetmeye başladım. Şimdilerde ise bazı günler çok hareketli bazı günler bir kaç tekme oluyor sizin nasıl acaba sıcaktan fenalık mı geliyor acaba içeride diyorum😂😂😂
Benimde plesanta önde bazen net oluyor bazen saatlerce etmiyor etse de minik minik ediyor 😥

Kızlar bu arada doktor bebeğin beyninin iki tarafında da koroid pleksus kisti olduğunu söyledi, 17. haftadayım ikili tarama testi normal olduğu için kist kaybolur diye düşünüyor ama yine de korktum biraz
Merhaba, bugün bana da aynı şeyi söyledi doktor 17.haftadayım. Sizin nasıl oldu kayboldu mu kist?

Hayırlı akşamlar kızlaar. Hamilelikte ishal sorunu yaşayan oldu mu?
Evet valla yediklerimizdenmidir nedir bilmiyorum 🤷‍♂️. Tuvalete gitmekten bzen bebek popodan çıkacakmış gibi hissediyorum.

Evet valla yediklerimizdenmidir nedir bilmiyorum 🤷‍♂️. Tuvalete gitmekten bzen bebek popodan çıkacakmış gibi hissediyorum.
Yaa pek yaşayan yoktur diye düşünüyordum en bilindiği kabızlık çünkü. Ne bileyim yediklerimden oldu sanırım genelde süt ürünleri ağırlıklı besleniyorum önceden sorun olmuyordu şimdilerde kefir yapıyor herhalde. Bir zararı da yokmuş diye okudum.

Maalesef 3 haftadır gebelik şekerinden dolayı çok fazla yoğurt, süt, kefir tükettiğim için ishal sorunum var.
Aynı şey benim başıma da gelmiş 🤦🏻‍♀️
Çok sıvı kaybettiriyor,bayıyor sıkıntı orda. Herhangi bir şey yaptın mı ya da doktoruna söyledin mi?

Hayırlı akşamlar kızlaar. Hamilelikte ishal sorunu yaşayan oldu mu?
ben ben ben 😒 ara ara oluyorum, sonra iki gunde normale donuyor. yediklerim ve sicak etki ediyor diye dusunuyorum. bi’ ara igdir kayisisina takmistim, muhtemelen o yapti. sonra tekrar oldum, sudan mi acaba dedim zira gercekten hic diyare durumu yaratacak bir sey yememistim, ictigim suyu degistirdim, birkac gun once yine oldum, neden hicbir fikrim yok. allahtan bir iki gune normale donuyor. doktora sordum; cok fazla siklikta tuvalete cikarsan, ayni sekilde iki gunden fazla surerse tahlil alalim dedi. bol su, maden suyu vs. icip dengeliyorum sivi kaybini ama insanin gercekten cani sikiliyor. 😓

bazen sey diye dusunuyorum artik, gercekten icinde bulundugumuz donemle ilgili ciddi sikintilar var sanirim, surekli bi’ rahatsizlik yasiyoruz. 😒

Aynı şey benim başıma da gelmiş 🤦🏻‍♀️
Çok sıvı kaybettiriyor,bayıyor sıkıntı orda. Herhangi bir şey yaptın mı ya da doktoruna söyledin mi?
Hamilelikte kabızlıkta, ishal de çekilmiyormuş görmüş olduk 😂😂 Yok canım her hafta kontrolüm de vardı 3 haftadır ama yine de söylemedim yarın da belirtmem büyük ihtimalle çünkü sular seller gibi değil allah korusun maksimum karın ağrısı yapıyor. Su falan çok içiyorum 5-6 litre var günlük doyamıyorum su içmelere. Sen de aman diyim suyu eksik etme.

Vallaha kilo almaya bakmıyormuş bir tanıdık 40/ 50 kiloya yakın kilo alıp şekeri çıkmayanda biliyorum . Beni görenler 7 aylık hibi değilsin diyor bende 5 kilo almıştım şimdi 1 kilo vermişim 4 kilo aldım yalnızca ama gelin görünle şeker çıktı. Ben ama Pcos bağlıyorum zaten insilün direncimde vardı bu lanet Pcos yüzünden.
İnsilün direncmde 45 çıktı diğer gebelklermde olmamıştı hiç beklemiyordm neyse ki az kaldı tabi dikkat etmek lazm

ben ben ben 😒 ara ara oluyorum, sonra iki gunde normale donuyor. yediklerim ve sicak etki ediyor diye dusunuyorum. bi’ ara igdir kayisisina takmistim, muhtemelen o yapti. sonra tekrar oldum, sudan mi acaba dedim zira gercekten hic diyare durumu yaratacak bir sey yememistim, ictigim suyu degistirdim, birkac gun once yine oldum, neden hicbir fikrim yok. allahtan bir iki gune normale donuyor. doktora sordum; cok fazla siklikta tuvalete cikarsan, ayni sekilde iki gunden fazla surerse tahlil alalim dedi. bol su, maden suyu vs. icip dengeliyorum sivi kaybini ama insanin gercekten cani sikiliyor. 😓

bazen sey diye dusunuyorum artik, gercekten icinde bulundugumuz donemle ilgili ciddi sikintilar var sanirim, surekli bi’ rahatsizlik yasiyoruz. 😒
Şikayet etmek gibi olmasın ama bir sorun gidiyor yenisi geliyor yerine tam iyiyim rahatım şu ân dediğimde farklı bir olay oluyor sanki vücudum bana her sıkıntıyı tattırmak zorundaymış gibi çok geçmiş olsun bu arada 💐

Kızlar karnımın sol alt kısmına bi ağrı saplandı o taraf sertleşti sanki. Artıp azalıyor ara ara. Doktoru aradım gaz sancısı olabilir sol taraftaysa dedi. Endol fitil al uygula dedi. Kullanan var mı? Hastaneye gideyim mi dedim endolü kullan geçmezse yarın gelirsin dedi. Endişeliyim ya. Google dan baktım hamileler kullanamaz diyor ilaca da.

Kızlar karnımın sol alt kısmına bi ağrı saplandı o taraf sertleşti sanki. Artıp azalıyor ara ara. Doktoru aradım gaz sancısı olabilir sol taraftaysa dedi. Endol fitil al uygula dedi. Kullanan var mı? Hastaneye gideyim mi dedim endolü kullan geçmezse yarın gelirsin dedi. Endişeliyim ya. Google dan baktım hamileler kullanamaz diyor ilaca da.
Grupta sanki biri yazmıştı öyle hatırlıyorum ama kimdi çıkartamıyorum ya

Şikayet etmek gibi olmasın ama bir sorun gidiyor yenisi geliyor yerine tam iyiyim rahatım şu ân dediğimde farklı bir olay oluyor sanki vücudum bana her sıkıntıyı tattırmak zorundaymış gibi çok geçmiş olsun bu arada 💐
cok sag ol 🙏🏻 sana da cok gecmis olsun.

tam olarak dedigin gibi iste; hani hamilelik hastalik degildir vs. diyorlar ya, evet yani hastalik degil, milyonlarca kadin doguruyor diyorum fakat ciddi ciddi hasta gibiyim surekli. elbette sukrediyorum halime, hepimiz bugunumuze sukur diyoruzdur muhakkak lakin bi’ iyi hissedememek ne zormus! 😳

Merhaba, bugün bana da aynı şeyi söyledi doktor 17.haftadayım. Sizin nasıl oldu kayboldu mu kist?

Merhaba, evet geçen hafta 28. haftada kontrolde kistlerin görünmediğini söyledi doktor ama 28'e kadar hep vardı, genelde kayboluyormuş kistler dışında başka sorun yoksa ikili tarama testi sonucu normalde bi anlamı olmaz demişti doktorum

Back
X