2008 Ekim Anneleri

hadi ben kaçıyom bizimki mızıklanmaya başladı offffffff offfffff bi rahat yok hee.olcayım burdasın ha özlettin kendini ha hoşgeldin.inşallahhhhhh bütün ekim bebekleri sabaha kadar mışıl mışlı uyur.alın size konunun tam iç kısmı öptüm hepücünüzü

hadi ben kaçıyom bizimki mızıklanmaya başladı offffffff offfffff bi rahat yok hee.olcayım burdasın ha özlettin kendini ha hoşgeldin.inşallahhhhhh bütün ekim bebekleri sabaha kadar mışıl mışlı uyur.alın size konunun tam iç kısmı öptüm hepücünüzü

güle güle anacım, gene bekleriz, uyut da gel hatta bu gece şakkıdı

SLM KIZLAR
Bak ya ben geldim kaçtınız hepiniz.NİSAM hoşbulduk anacığım sende açık görünüyosun ama sanırım sende gittin bebişi uyutmaya.Noluyo kızlar ya dün 1600 küsürdü bu sayfalar baya bi syf kıyım var ne iş???Uygunsuz mu konuşmuşuz e biz hep kocişleri çekiştirirdik ki aaaaaaaa şaştım şimdi bak ya savulun leynnnnnnnnnnn:oklava::oklava::oklava:

İBOLYA LEYLA sayfalar silinmiş dün size laflayalım dedim sonrada buharlaştım kociş bilgisayarıda internetide bozdu da size kusura bkmayın olurmu diye yazmıştım okudunuz mu bilmem canlarım bi yazayım yine dedim hazır burda yakalamışken sizi bu gecede el atıp bozmazsa burdayım acik kaynatalım yav hadinnnnnnnnn

İBOLYA LEYLA sayfalar silinmiş dün size laflayalım dedim sonrada buharlaştım kociş bilgisayarıda internetide bozdu da size kusura bkmayın olurmu diye yazmıştım okudunuz mu bilmem canlarım bi yazayım yine dedim hazır burda yakalamışken sizi bu gecede el atıp bozmazsa burdayım acik kaynatalım yav hadinnnnnnnnn

He bacim ben okudum ibolyada okumusdu cevapda yazmisti ama sen okuyamadin gece 5 de yazmistin ne isin vardi o satte ayakta kiz

ben buraya uye oldum ama bikac gun sonra girebildim bu defada sifremi unuttum yeniden uyelik formunu doldurdum bu defa benimkini kabul etmezler belki diye esimin msn si girdim bugun ona kk dan mail geldi aksam acinca ver okuyun ne gelmis dedim vermedi bakim bii dedi ibolyadan ozel mesaj var diyo bu hemen gozume bakti bende sanki salak gibi aciklama yapmak zorundaymisim gibi o erkek degil kk ya erkek yasak hem menekse demek dedim ozel mesaj gelmis ama dedi ya tel markasi soyledim banlamasinlar diye ozelden attim oda cevep yazmis dedim herhalde senin adini erkek sandi sifremi sordu mesaji okuyup oyle verdi teli halil muhabbetini duysa hani erkek yoktu der deluu ya

gel anam gel kaynatalım :roflol: bu arada ben yine regl oldum galiba yaaa hüffffffffff:bbo:

Takma kafana bizde bu cene olduktan sonra biz yine killatiriz sana bu alemde is bitirici ibolya derler alimallah

:roflol: ivet bana bu alemde iş bitirici ibolya derler haklısın, bitirtttirttttirmeyin işinizi bana uleynnnnnnnnn :roflol:

ben buraya uye oldum ama bikac gun sonra girebildim bu defada sifremi unuttum yeniden uyelik formunu doldurdum bu defa benimkini kabul etmezler belki diye esimin msn si girdim bugun ona kk dan mail geldi aksam acinca ver okuyun ne gelmis dedim vermedi bakim bii dedi ibolyadan ozel mesaj var diyo bu hemen gozume bakti bende sanki salak gibi aciklama yapmak zorundaymisim gibi o erkek degil kk ya erkek yasak hem menekse demek dedim ozel mesaj gelmis ama dedi ya tel markasi soyledim banlamasinlar diye ozelden attim oda cevep yazmis dedim herhalde senin adini erkek sandi sifremi sordu mesaji okuyup oyle verdi teli halil muhabbetini duysa hani erkek yoktu der deluu ya

:roflol::roflol: la ben bu nicki niye aldım hala anlamıyom yaaa, karı kocayı bilem birbirine düşürüyom baksana

he bacim ben okudum ibolyada okumusdu cevapda yazmisti ama sen okuyamadin gece 5 de yazmistin ne isin vardi o satte ayakta kiz

aman ne işim olacak canımcım kocamın tepesinde bilg.yapsın diye bekliyodum hışımla dedim kızlara laflyalım dedim senin yüzünden kaçmış gb oldu hadi yap şunu diye kızıyorum ya eline bişey geçirmesin orasını burasını kurcalayıp bozuyo ya düşündüğünüz gb değil yanimmmmmmm şimdi bunuda silerlermi ki konu dışımı oldu ya uyudun mu kıs yoksa

Back
X