2008 Ekim Anneleri

aman ne işim olacak canımcım kocamın tepesinde bilg.yapsın diye bekliyodum hışımla dedim kızlara laflyalım dedim senin yüzünden kaçmış gb oldu hadi yap şunu diye kızıyorum ya eline bişey geçirmesin orasını burasını kurcalayıp bozuyo ya düşündüğünüz gb değil yanimmmmmmm şimdi bunuda silerlermi ki konu dışımı oldu ya uyudun mu kıs yoksa

yav konuşun siz silcekler diye konuşamıcakmıyız ya aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

merhaba kızlar ya bi türlü gelemedim ama bi ara şu silinme muhabbetinin bi kısmını okuyabildim neyse geçmiş birikmiş baya umarım herşey yolundadır
kız leyla iyice abone oldun kk ye :roflol: ben de muhabbete katılmak istiyom ama bi türlü denk gelmiyo ben müsait olunca kimse olmuyo burda siz varken de benim işim oluyo
leylacım canım aşure çekmişti ya kendim yapmaya cesaret edemedim daha önce hiç yapmadım ya neyse buraya yeni taşındık ama komşunun biri aşure getirdi nasıl sevindim anlatamam kaydirigubbakcemile3 allah razı olsun

:1hug:oyy bu ne leyn oku oku bitiremedim valla üşendim bi yerdede bıraktım amma çok kaynatmışsınız ay bir gün girmedim valla özledim kıs siziŞenizŞeniz canlarım benim oy ne çok özlemişim burası bağımlılıkmı yapıyo ne bugün misafirim vardı bide laptopu kocam işe götürdü bilgisayardan ders anlatıyo yarında götürecek ve yarında misafirim var giremeyecem yani 1 gün daha mok muhabbeti yapamayacas:roflol: ama işin sırrını çözdüm biz sab simplex kullanıyoruz ve ooda çok kaka yaptırıyomuş Allah razı olsun nisa77 söyledi onuda [/I
eylülcüm benim oğlumda 2 aylıkken ağır bir gribe yakalandı öksürük tıksırık ve şiddetli burun tıkanıklığı vardı serum fizyolojik kar etmedi doktor antibiyotik falan vermedi küçük diye bizde göğsüne viks sürüp yün koyduk öksürüğü bıçak gibi kesti attı tavsiye ederim
herkese iyi geceler çok çok öptüm siziiiiii

kız ibolya oğlun ne kadar değişmiş ya eski koyduğun resimle bu resmi arasında baya bir fark var ne kadar büyümüş maşallah kime benziyo kocanamı sanamı?

herkese günaydınlar iyi pazarlar
8den beri ayaktayım ben kahvaltımızı yaptık keremle babası oynuo kaydirigubbakcemile
sizi uyutuo mu bebişler yaw:uhm:

şu silinen mesajlar rüyama girdi be sebep neymiş rüyama göre yemek tarifi vermiştik ya onlar konu dışıymış o yüzden silmişler puhahahahahahaha:roflol:

Konuyu Toplam 2 Kullanıcı okuyor. (1 Kayıtlı kullanıcı ve 1 Misafir)
ozlemehm

halille takılırım bende napıyım
naber halilo nasılsen bebek uyuttumu bugece seni

güüünnaaayyyddıınn!!!!!!!!!!!!!!!!!
dicem ama kimse yooookkkkk!!!!!!!!!!!!
dünden beri giremedim çatlıcaktım kocam ewdeydii....Çok üzgünüm çoook
bi fırsat bulup girdim ondada topik temizliği....delikafadulden
yaw ne şanssızım....:çok üzgünüm:
şimdide kimse yok....
biri olsada konu içi - dışı bişe konuşsaydık...kafamçokkarıştı
:a015:

merhaba hoşbulduk... gamze ben...henüz yeniim..
ama meraktan çatlıyorum ne konuşuonuz diee..
geliorum kimsecikler yok..senağlama
ay delircem...
şimdi benimki uyanır herkes gelir...kafamçokkarıştı

memmun oldum canım bende özlem
ne konuşuyoruz bebeklerin çişi boku maması
herüflerin yaptığı dangalaklıklar
kaynana görümceleirn yaptığı fesatlıklar
en önemlisi kendimiz napıoz ne edioz bilgi ve deneyimlerimizi paylaşıoz dertleşioz fırsat buldkça ben çok giremiom oğlan huysuz bugün babası ilgilenio da netteyim online bi eğitim alıom şirket bide eğitim atamış bana izindeyken onu alıyım da işe başlayınca bide onunla uğraşmayım dedim
arada da buraya bakıom gelen giden var mı diye dersten kaytarıom yanidelikafaduldendelikafadulden

selam bacularrr
bu ne yaaa bi gün girmedim topicimize darbe yapmışlarrr:1shok:senağlama
ule şimdik biz hep ölçüp tartıp mı konuşcezzz üfff hiççç işime gelmez valla en fazla mesacımı silerlerrrr
heyoooo bilin bakalım bu mesac konu içi mi dışı mısırnaşık şey
kızlar benim saçlarım çoook dökülmeye başladı kafayı yiyem pişikolocim bozulcek banyo yapmak istemiyom o yüzden kokucam valla
:uhm:kız iboşum sen bilirsin ne de olsa bilmediğin bi mok yok bu dökülme devamlı mı yoksa benim saçlar bitmeden bi yerde dur dicek miii
bu arada hala regl olmadımm bağlantıı olabilür mü:uhm:

selam bacularrr
bu ne yaaa bi gün girmedim topicimize darbe yapmışlarrr:1shok:senağlama
ule şimdik biz hep ölçüp tartıp mı konuşcezzz üfff hiççç işime gelmez valla en fazla mesacımı silerlerrrr
heyoooo bilin bakalım bu mesac konu içi mi dışı mısırnaşık şey
kızlar benim saçlarım çoook dökülmeye başladı kafayı yiyem pişikolocim bozulcek banyo yapmak istemiyom o yüzden kokucam valla
:uhm:kız iboşum sen bilirsin ne de olsa bilmediğin bi mok yok bu dökülme devamlı mı yoksa benim saçlar bitmeden bi yerde dur dicek miii
bu arada hala regl olmadımm bağlantıı olabilür mü:uhm:

canım benim de çok dökülüodu adet olduğum gün başladı dökülmeye ve dün kestirdim çok da güsel oldu eşim bu zamana kadar nie kestirmedin çok yakışmış dedikaydirigubbakcemile5 tavsiye ederim.emzirme döneminde dökülürmüş öle diolar -tatlicadiarzu-

memmun oldum canım bende özlem
ne konuşuyoruz bebeklerin çişi boku maması
herüflerin yaptığı dangalaklıklar
kaynana görümceleirn yaptığı fesatlıklar
en önemlisi kendimiz napıoz ne edioz bilgi ve deneyimlerimizi paylaşıoz dertleşioz fırsat buldkça ben çok giremiom oğlan huysuz bugün babası ilgilenio da netteyim online bi eğitim alıom şirket bide eğitim atamış bana izindeyken onu alıyım da işe başlayınca bide onunla uğraşmayım dedim
arada da buraya bakıom gelen giden var mı diye dersten kaytarıom yanidelikafaduldendelikafadulden

yaw bende pek fazla giremiom zaten...
hem oğluşum huysuz..
hemde sağolsun bizim babamız ilgisiz...Çok üzgünüm çoook
gelince bilgsyar başından kalkmıo..bende giremiom..

şuan uyuyo birsürüde işim war ama...
sallaaaa...:dance:

Back
X