2008 Ekim Anneleri

canım benim de çok dökülüodu adet olduğum gün başladı dökülmeye ve dün kestirdim çok da güsel oldu eşim bu zamana kadar nie kestirmedin çok yakışmış dedikaydirigubbakcemile5 tavsiye ederim.emzirme döneminde dökülürmüş öle diolar -tatlicadiarzu-

bende iki hafta önce kestirmiştim şöle bi 4 cm kadar ama sankim benimde ondan sonra dökülmeye başladı
üfff çok kısa saçı da kullanamıyom ben yani emzirdikçe dökülcek öle misenağlama
bu arada emzirdikçe lafı ile mesacım konu içine g.irdi oleeyyyhihoyyyt

konu dışı ama ben yinede sorcam..laelaelaelaelae
saçımı boyatmamın bebişime zararı warmı:uhm:bide ewde boyuyacam. kuaföre gitmeye waktim yok.:1no2:
önerebileceğiniz bi marka warmı..
daha önce kullandıınız...

bende iki hafta önce kestirmiştim şöle bi 4 cm kadar ama sankim benimde ondan sonra dökülmeye başladı
üfff çok kısa saçı da kullanamıyom ben yani emzirdikçe dökülcek öle misenağlama
bu arada emzirdikçe lafı ile mesacım konu içine g.irdi oleeyyyhihoyyyt

valla bi ara kan testi yaptırayım diorum doğum emzirmek derken demirimiz düştü baya benim depo demirim düşüktü zaten....bu hafta içi bi sağlık ocağına gidiyim bakalım
benim çok anormal biçimde dökülüo avuç avuç saç temizlemekten bıkmıştım artık şimdi kısa en azından kısa saç toplarım dökülse de

şimdi bi dilim tavuk göğsü tatlısı devirdim kahvaltıyı erken yapınca acuktum bilene cokacimcoook

offf uykun geldi benim de ders dinlemek zor netten de olsa
oğlanla kociş uyyolar bende gidip kıvrılayım bari kocişin yanına delikafadulden:a015:

Hepinize gunaydin kader arkadaslarim ula burda sabah istimasi verilmis celen ibolya nihal meran dbst henuz tesrif etmemisler kalkinn uleen pazar keyfi yapii zilliler herifin koynundan cikamadilar bu karilar

Edhakcim bende daha adet olmadim ama sacim dokulmuyo onla alakasi yok galiba annem hep derdiki bebeyi emzirirken yuzune bakarsa (yuzune bakacak kadar buyuduyse demek istiyo herhalde) sacin dokulur derdi ne alakaysa bilmiyom emzirme donemiyle alakali galiba ozlem seninde dokuluyoya seninki buyudu bakiyomu yuzune

merhaba kızlar ya bi türlü gelemedim ama bi ara şu silinme muhabbetinin bi kısmını okuyabildim neyse geçmiş birikmiş baya umarım herşey yolundadır
kız leyla iyice abone oldun kk ye :roflol: ben de muhabbete katılmak istiyom ama bi türlü denk gelmiyo ben müsait olunca kimse olmuyo burda siz varken de benim işim oluyo
leylacım canım aşure çekmişti ya kendim yapmaya cesaret edemedim daha önce hiç yapmadım ya neyse buraya yeni taşındık ama komşunun biri aşure getirdi nasıl sevindim anlatamam kaydirigubbakcemile3 allah razı olsun

Canim ozledik seni taba evine gecince is basa dustu vakit bulamiyon tabi sen bakici felan diyodun noldu hee buranin abonesi oldum valla tam boyle biyere ihtiyacim var vardi hamileyken kesfetseydim keske cok sey kacirdim kiz niye yapmadin asureyi deneme yanilma olurdu olmazsa bidahaki seferde olurdu ben her seyi yapiyom valla bilmesem bile deniyorum olmazsa ikincide mutlaka oluyo ben hic bilmiyodum yemek yapmasini evlendim sap gibi kaldim hic bilmiyorum dudukluden bile korkuyodum yap yap ogrendim simdicok seviyolar yaptigim yemekleri herseyi ogrendim

Edhakcim bende daha adet olmadim ama sacim dokulmuyo onla alakasi yok galiba annem hep derdiki bebeyi emzirirken yuzune bakarsa (yuzune bakacak kadar buyuduyse demek istiyo herhalde) sacin dokulur derdi ne alakaysa bilmiyom emzirme donemiyle alakali galiba ozlem seninde dokuluyoya seninki buyudu bakiyomu yuzune

hemide nasıl bakıo uzun zamandır yüzümü inceleyerek emio küçük sapık diom ona ben :roflol::roflol:

hemide nasıl bakıo uzun zamandır yüzümü inceleyerek emio küçük sapık diom ona ben :roflol::roflol:

Annemin haklilik payi ollabilir bende ne alaka bebis yuzume bakti diye sac dokulurmu diyodum ama demekki bebegin artik yuzunu inceliyecek kadar buyudugu zaman dokulme gerceklesiyo olbiler

Benimde aksam misafirim gelecek bi rulo pasta yapiim diyom haceri uyutabilirsem mutfakta pusetinde duruyo aslinda ama herseyden korkuyo bardak sesine bile sicriyo mikser hic calistiramam anasi gari gibi odlek buda ben cok korkagim yaa herseyden korkarim benim herif diyoki seni psikologa goturecem diyo evin icinde gezemez oldum arkandan geliyom ciglik atuyon diyo kiziminda benim gibi olmasindan korkuyorum ya

Benimde aksam misafirim gelecek bi rulo pasta yapiim diyom haceri uyutabilirsem mutfakta pusetinde duruyo aslinda ama herseyden korkuyo bardak sesine bile sicriyo mikser hic calistiramam anasi gari gibi odlek buda ben cok korkagim yaa herseyden korkarim benim herif diyoki seni psikologa goturecem diyo evin icinde gezemez oldum arkandan geliyom ciglik atuyon diyo kiziminda benim gibi olmasindan korkuyorum ya

hamilelikte bende çok korkak oldum arabada öne oturamaz oldum sanki üstüme gelio arabalar
telekomda göreve çıkıoduk arabayı kullanan teknikerler siz kaza mı geçirdiniz de bu kadar korkuonuz demişti
hassaslaşmıştm hamilelikte baya ama geçti gibi şimdi
işin zor leylacım her sese uyanan çocuk da zor olur ben tv açık uyutuom bazen alışssın diye ama yaydığı radyasyon zararlı die kapatıom

hamilelikte bende çok korkak oldum arabada öne oturamaz oldum sanki üstüme gelio arabalar
telekomda göreve çıkıoduk arabayı kullanan teknikerler siz kaza mı geçirdiniz de bu kadar korkuonuz demişti
hassaslaşmıştm hamilelikte baya ama geçti gibi şimdi
işin zor leylacım her sese uyanan çocuk da zor olur ben tv açık uyutuom bazen alışssın diye ama yaydığı radyasyon zararlı die kapatıom

Valla cok zor oluyo gece uykusuna gecince cok aldirmiyo ama sadaca uyku degil uyanikken bile seden cok korkuyo inan yaninda hapsuramiyorum mufakta tabak bardak sesi elektrk supurgesi bildigin sesli hersey babasi konusurken sesi yuksek cikiyo mesala ona bile sicriyo bide korkunca bi agliyo oyle boyle degil susuturamiyorum ugunuyo cok odlek kendi esniyi sonunda kik diye ses cikariyo ondan bile korkuyo

O araba korkusu bendede var esim nisanliyken bana arba surmesini ogretiyodu duz yolda cok guzel surdun hic durdurmadan felan oda aferin simdi su aradan don dedi ben de gec donunce hizimi alamadim duvara tosladim onumdede cocuklar oynuyo ben elim ayagima dolasti ferenin yerini unuttum gaza bastim feren diye cocuklari ezecektim esim el ferenini cekti araba asfatta ses cikartti en sosnunda hizla duvara girdim durdum cok korktum agladim gunlerce uyuyamadim cocuklari ezseydim diye vicdan yaptim bi sene arabaya binerken hep korktum one asla oturamiyodum yeni yeni alistim esim hiz yapsin hemen gerilirim cok kotu korku ya,

slm yavruslar :kahve:
leyla kocadan ayrılamadığım için değüll delüü 2 tane yavru var sabah sabah kızımla oynaştık hazır oğlum uyuyokene...çok seviiom ya kızıımıı çokk...kim ne derse desin walla oğlumda var onuda seviom ama kız bi başkaaaa başkaaaa yerimseniben
yaw bu saç dökülmesi olayı bende felaket avuç avuçç len kafamda o kadar saç varnıymış kel kalcam diorum :1no2: bende gittim kuaförüme o da 2-3 cm kesti uçlarından kıyamam saçlarıma ama heryer saçç yarebbiimm neyse saç dökülmesini önleyici KULLANMA dedi çünkü eninde sonuda bu saçlar dökülecek dedi demir eksikliğinden dökülüyor saçlar...kızımda bu kadar dökülmemişti aceba erkek çocuklarında mı daha çok dökülüyor die düşünmeye başladım...bakalım dökülsün daha sağlıklı güzel saçlar çıkacak ayda 1 cm uzasa seneye kadar yine belime kadar güseel olur saçlarım die hesap yapıyorum.. CADIARZU napım saçımlarımı kaşımı gözümü kirpiklerimi çok seviooom ben kaydirigubbakcemile3

Back
X