2008 Ekim Anneleri

geçmişi oku oku bitiremiyom valla herkes kocalarla kavgalıymış hayırdır yaa neden böyle oldunuz
biz eylül doğmadan önce de kavga etmezdik ama tartışmalar oluyodu tabi.. şimdi maşallah :nazar: çok iyi gidiyor, eşim bir dediğimi iki etmiyor saolsun :asigim: kızımızla da çok ilgileniyor :nazar: valla ben çok memnunum kocişimden kıskananlar çatlasııınnnnnnn kaydirigubbakcemile3 :dance:

kız iboş denizlili hanımlar buluşuyomuşsunuz yakaladım seninaniknanik benim öküz geldii yüzüne bakmak istemiyom ya soğudum ben bu adamdan mirmirmirmirbenneyaptımki çok kırgınım çokkk:çok üzgünüm:

Heyyo slm kızlar oooo herkesler burda yaşasın bnde varım bende buryım kıslar gene mi kazan kaldırdınız napıyo bu yaramaz ekim babaları gene hımmmmmmmm canım ibolyam naptın gı sen ööle vakti zamanında ellerine saglık kimbilr nasıl dellendirdi ki sende ööle yaptın bazen kaza olur yapanda mı yaptıranda mı suç denir ya o hsap

he yaaa eşşeğin hiçmi kabahati yuk dimi :roflol:

Selam kizlar naptiniz biz annemlere gittik ve geldik yarim saat oturduk bunada sukur kicimizi yokduk geri kalktik hoduk iste azicik otursak ölür giderkende tartistik iyice arabada agladim annemler kesin farketmistir

bıçak göstert bıçak o zaaman korkuyolar :roflol::roflol:

korma kız yollasınn şakkıdı bizde bu kadar çene varken alttamı kalırızz demi kıslarr :lepi: ezdirmeyiz kimseyii leynn :mymeka: ah keşşke yazaydııda vereydik cuvabını :delphin:
hödükler kazanaaaa hödükler kazanaaaaaaaaa kötükedihüso
hödüklerin kazanda haşlandığını görmek isteyenler :oklava: tribüneeeee haydii yavruuuuummm kaydirigubbakcemile4

:roflol::roflol::roflol: aynen vallaha

okusun lenÇok üzgünüm çoook gel gel gel hadiiiiÇok üzgünüm çoook
derin naasııl kııızzz:1hug:

CELEN kıs kaçmışın gene DERİN' im oooooooo benim herşeyim kıssssssss o bitane bitane annesinin biricik kuzusu kıs ne güzel bir duyguymuş ya RABBİM isteyen herkese nasip etsin annelik acayip güzel zor ama hem çok eğlenceli hem çok mükemmel

selam millet kocaların kulakları iyi çınlamıştır iyi çekiştirdiniz valla:roflol:
bugün milupadan hediye seti gelmiş bana ay pek bi sevindirik oldum resmini bilem çektim üye olmayan varsa olsun bilgilendirici kitapçık neyim de var

len bana niye gelmio bunlardan yaa döfecem ha :mymeka:

kız iboş denizlili hanımlar buluşuyomuşsunuz yakaladım seninaniknanik benim öküz geldii yüzüne bakmak istemiyom ya soğudum ben bu adamdan mirmirmirmirbenneyaptımki çok kırgınım çokkk:çok üzgünüm:

anam yok ben gitmicem, hemi teras parkta insanların bol olduğu yerde,sigara dumanı zırt pırt, yavrucak hemi kalabalıığı sevmio, yaz günü olsa belki olurdu da şimdi gitmicem, daha önceki buluşmaya gittiydim ben, aman bebeli karının ne işi varmış buluşmalarda :delphin: bu arada o adamını evirir çevirir domatis gibi çiğnerim, ahan böle söle kendisine, uğaşmasın artıkın senle :tomato:

CELEN kıs kaçmışın gene DERİN' im oooooooo benim herşeyim kıssssssss o bitane bitane annesinin biricik kuzusu kıs ne güzel bir duyguymuş ya RABBİM isteyen herkese nasip etsin annelik acayip güzel zor ama hem çok eğlenceli hem çok mükemmel

mükemmel olmamı gı, şimdi benim böcğüüm olmasaydı ben burda kös kös sinirden yumurtluyo olcektim, o uyanınca biraz oynaşıyoz bana gülümsüyo keyfim yerine geliyo, canım benim aşkım benim o yaa, minik irkekim

len bana niye gelmio bunlardan yaa döfecem ha :mymeka:

anam yok ben gitmicem, hemi teras parkta insanların bol olduğu yerde,sigara dumanı zırt pırt, yavrucak hemi kalabalıığı sevmio, yaz günü olsa belki olurdu da şimdi gitmicem, daha önceki buluşmaya gittiydim ben, aman bebeli karının ne işi varmış buluşmalarda :delphin: bu arada o adamını evirir çevirir domatis gibi çiğnerim, ahan böle söle kendisine, uğaşmasın artıkın senle :tomato:

:oklava:öf be kısım güldürme beni ciddi durmaya çalışıyom zaten zor tutuyom kendimi adam bana bakıyo napıyo bu diyekötükedihüso

Kızlar hepinizi aşureye davt ediyim acemi şansı mıdır nedir yaptık valla süper olmuş oooooooo bi güzel yedim valla.Şimdi de kaynanam ev aklavası yapmıştı ondan yiyorum ben d bi de hemileyken şeker çıkmıştı şimdide yok denmez doğuman 6 hafta sonra kontrole giittim potansiyel tehlike olduğumu söyldiler sınırda çıktı yükleme sonuçları DERİN' im kurtarı beni emdiği için ilaç vermediler yediklerime dikkat etmem lazımmış yürüyüşü bırakmamam lazımmış gördüğünüz üzere diyetteyim:roflol:

ben istiyorum nasıl izliycez ya netten nasıl film indirioz benim net sınırsız ama hiç film indirmedim güvenilir site var mı iboş:uhm:

yok onlin e izlicen bunu, hiç uğraşamam vallaha indirmeyle

:oklava:öf be kısım güldürme beni ciddi durmaya çalışıyom zaten zor tutuyom kendimi adam bana bakıyo napıyo bu diyekötükedihüso

gül kız gül kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Kızlar hepinizi aşureye davt ediyim acemi şansı mıdır nedir yaptık valla süper olmuş oooooooo bi güzel yedim valla.Şimdi de kaynanam ev aklavası yapmıştı ondan yiyorum ben d bi de hemileyken şeker çıkmıştı şimdide yok denmez doğuman 6 hafta sonra kontrole giittim potansiyel tehlike olduğumu söyldiler sınırda çıktı yükleme sonuçları DERİN' im kurtarı beni emdiği için ilaç vermediler yediklerime dikkat etmem lazımmış yürüyüşü bırakmamam lazımmış gördüğünüz üzere diyetteyim:roflol:

belli belli :roflol::roflol:

mükemmel olmamı gı, şimdi benim böcğüüm olmasaydı ben burda kös kös sinirden yumurtluyo olcektim, o uyanınca biraz oynaşıyoz bana gülümsüyo keyfim yerine geliyo, canım benim aşkım benim o yaa, minik irkekim

Canımmmmmm ben zaten oğluma hergün söylüom diyorum ki sen adın gb DERİN ol annem düşünceli ol sakın kızları üzme hele de gelinimi hiç geçen gün ddim ki ben torunlarımı da büyütcem oğlna diyorum he sohbet ediyorum onla nasıl dinliyo sanki anlıyomuş gibi görsen ya sonra da dedim ki gelin alırmı ki beni eve acaba nasıl güldü şerrefsiz bi görseniz bna bak dedim almıyım ayağımın altına nolcek o da minik ama erkek işte

Canımmmmmm ben zaten oğluma hergün söylüom diyorum ki sen adın gb DERİN ol annem düşünceli ol sakın kızları üzme hele de gelinimi hiç geçen gün ddim ki ben torunlarımı da büyütcem oğlna diyorum he sohbet ediyorum onla nasıl dinliyo sanki anlıyomuş gibi görsen ya sonra da dedim ki gelin alırmı ki beni eve acaba nasıl güldü şerrefsiz bi görseniz bna bak dedim almıyım ayağımın altına nolcek o da minik ama erkek işte

:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

hepinize ii geceler kocam bilgsyrdan kalkmıo bende yatim bari
bbbyyyyyyyyyyyyyyyy

eygecele anam, uykunu almış olarak bekliyoz yarın kaydirigubbakcemile2

İBOLYA sende benim gb oğlunu zorla terazi yapanlardanmısın???seninki 20 ekim doğumlumu?çizelgene göre bizimkiyle 3 gün var arasında ay görüyomusun

he valla zorla terazi ettim sıpayı, az daa akrep olcak diye ödlerim koptuydu :roflol:

Back
X