- 29 Ekim 2007
- 2.174
- 1.026
- 698
- 41
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
resimdeki kediye dikkat puhahaaaa birazdan silecem alıntı yapanı fururum:mymeka:
iboşum fıkra vardıya hanii bozuk çamaşır makinesii onu benimkine anlattımda :dance: gülüştükkk leyn benim ki de bozuktaa kaydirigubbakcemile3
tıkırdama olm sende taramalı gibin 40 yeri aynı anda idare edion haa :mymeka:
aazcık hanım hanımcık kullan şu klavyeyi kaydirigubbakcemile3 kaldırma dötünüde otur oturduğun yerde![]()
puhahaaa nasuuuuu
walla bana kedü delüsü derler de sende benüm kadar delüsün anladuğum kadaruynan
benümde kedüm vardı adı köpüktü saf ankara kedüsüü...gerçekten saftı çünkü evden kaçtı saftürükk...len evde hiç bişe yemiodu biz sosis yioz mesela oğlum bakıosun sen al sen de ye diodum eşimin tabiriyle şerrrefffisizzz köpük yemiordu bide ters ters çekio gidiordu..kuru mamanın içindende renkli olanları seçiordu...beyimiz konserve soslu baluk severdii...
bide ben çok seviomya kedümü evde en rahat köpüktü...3 lü koltuğa bi gerinir uyurdu eşim işten gelir çatlardıı benden rahat şuna bak die...bende kaldırma ya nolur uyusun derdim kocişko tekli koltukta kedüm 3 lüdee paşşşa gibi yatardıı :roflol: e nooldu kıymet bilmedi..3 kere kaçtı ben salya sümük aglıyorum beyimiz mart ayı işini görüp eve geri geliyordu..en sonuncuda gelmedi o sırada bizde istanbula taşındık falan felan işte... senağlama
senin kedi de safkan azgınmış ha :roflol::roflol:
walla bana kedü delüsü derler de sende benüm kadar delüsün anladuğum kadaruynan
benümde kedüm vardı adı köpüktü saf ankara kedüsüü...gerçekten saftı çünkü evden kaçtı saftürükk...len evde hiç bişe yemiodu biz sosis yioz mesela oğlum bakıosun sen al sen de ye diodum eşimin tabiriyle şerrrefffisizzz köpük yemiordu bide ters ters çekio gidiordu..kuru mamanın içindende renkli olanları seçiordu...beyimiz konserve soslu baluk severdii...
bide ben çok seviomya kedümü evde en rahat köpüktü...3 lü koltuğa bi gerinir uyurdu eşim işten gelir çatlardıı benden rahat şuna bak die...bende kaldırma ya nolur uyusun derdim kocişko tekli koltukta kedüm 3 lüdee paşşşa gibi yatardıı :roflol: e nooldu kıymet bilmedi..3 kere kaçtı ben salya sümük aglıyorum beyimiz mart ayı işini görüp eve geri geliyordu..en sonuncuda gelmedi o sırada bizde istanbula taşındık falan felan işte... senağlama
kıs resimdeki senmisin psikopatmısın nesin töb e töbee
bu gitmeleri yada ne bilim işte ölmeleri çok koyuyo insana ya... :çok üzgünüm:
he len bende öle diom kedilere nankör diolarya kötükedihüso bende kedi seven karşılıksız sevendir diyorum işte :jeyyar:hemde nasılsenağlama cok bağlıolar kendilerini...nankör diolar ama koca bir yalan..onlar cok masum..ve asil...köpekler sırnasıktır mesela.zorla sevdirirler kendilerini.ama kediler ööle deildir.canları istemedikçe sevemezsin..o ne isterse o..Şeniz
ii hadi gidin bakem :mymeka: tam kıllatma modumdayım gidionuzklava: