2008 Ekim Anneleri

len olm okuyamıyom adetliyim yaaaa üffffffffffff :delphin: sadece dua ediyom allahım sana emanett ettim diye, len ağzını hayra aç hamilelik deme bana yaaaa :1shok:

canım yaa oku sen sonuçta gelen kanama allah tarafından geliyo senin yapacağın bişey yokki sen kuzuna ne biliyosan oku bizlerde okuyoruz hepsi için.yavrucak ne görüyor kimbilir.benimkide sürekli sıçrıyodu kurşun döktük geçti ben inanırım böle şeylere kvaliem dalga geçiyo da geçerse geçsin uyuz:Saruboceq:

aman mail attıydrım ben onlara kitapcıktan başka bi mok gelmedi, mıçıyım :delphin:

:roflol::roflol: daha karım herbişi biliyo diye övüneceği yerde, kıskancık oluyo herhal, elleme kudursun kaydirigubbakcemile3 anam ne bilim erkek nicki gibi nickim var herifin icçine kurt düşmüştür belkim kaydirigubbakcemile3

olm adetliyken hiçbi sure okunmaz bilmiyonmu :mymeka:

o herobaby ede ben mıcıyım.deneme numune istedim kitapcık göndermişler onunda içi safi reklam:kızgın: yalatcam heralde kitabı:icecream:
angut ibolya karısı bayanlarda adet günlerinde korkutulmaya müsaittir.bu durumda hocala felak ve nas okuyun derler.bak sayemde bişi daha öörendin.:1closedeyes:

len olm benimkisi korkmuyodu yaaa, hemi uykusunda korkuyo, uyanıkken bi sorun yok, uyurken birden çığlık atıyo yaa, korkutuyolar rüyasında, melekler annen öldü diye ağlatırlarmış diye duyduydum senağlama

valla yavru doktora namahrem olmaz bilyon, benim bi arkadaşın kocası kıskancmış bu konularda, dedimkine hiç boşuna kıskanmasın, normel doğum yapcan ne belli dedim, hade normal doum olsa ebeler dr bulunur, ya sezeryan olursan nolcek dedim, ahan ben sezeryan oldum doktorum bayan olsa nolurdu olmasa nolurdu 2 tane erkek vardı ameliyathanede dedim, o yüzden benim doktorum erkekti zaten, hemi erkekler işini daha ciddiye alıyo, kadın doktorlardan hazzetmiyom ben, hep sallamasyon yapıyolar, kadın olsun diye bi keresinde ısrar ettiydim, erkeğe gösteremem utanırım diye, karı şehir dışına gidiyodu kocası bakıyodu, yine bi mok anlamadım,zaten çok da ilgilenmiyodu, bi de proftu yani, zaten proflara gitmeyceen, kariyer peşinde koşmaktan ilgilenmiyolar

O konuda haklisin benim herif cok kiskandigindan ilk once bayana gittim kadin cadaloz gibi hic umursamiyo bide ozel hast kayinvaldem dediki oglum bak kadinlar sabirsiz olur tahammul edemez erkek iyi ilg dedi kadin dr dogum esnasinda cok azarlar felen diye ikna etti erkege gittik nasil sakin adam her gittigim de her soruma sabirla cevap verdi dogumda da bi ebe vardi o iyiydi gerci kendi erk doktorum vardi adam alistim diye dusundum cok utanmadim bide dogumda aklinda o olmauyo baska seyleri dusunmekten simdi ben agrisiz yaptigim icin sancim olmuyodu ikinma yetersiz diye karnima bastirmk icin bi adam cagirdi ondan utandim ama sonra dikisleri aldirmaya gittigimde yerin dibine girdim bidaha asla gelmem dedim

Son düzenleme:
iboş dua niyetine felak nas okuyabilirsin canım dilini döndürmededn içinden oku çocuk göz göre göre korksunmu

ben molfixten memnunum evy baby parfümlü dimi ondanda kullandım ama kokulu şeyler ne bilim kimyasal var die kullanmıyom yıkarkende sebamed kullanıyom ama hiç kokusu yok nerdeyse kokmasını isterim ama içine bi ton kimyasal koyuyolar koksun diye acaba niveamı alsam ayy oda yahudi dimi ulen neye el atsak yahudi malı

ben molfixten memnunum evy baby parfümlü dimi ondanda kullandım ama kokulu şeyler ne bilim kimyasal var die kullanmıyom yıkarkende sebamed kullanıyom ama hiç kokusu yok nerdeyse kokmasını isterim ama içine bi ton kimyasal koyuyolar koksun diye acaba niveamı alsam ayy oda yahudi dimi ulen neye el atsak yahudi malı

yok o kremin kokusu, bez arko krem formüllüymüş anacım ne güzel işte poposunda sürekli bi krem olcak daha güzel diilmi

canım şimdi okudum hepimizinkiler için benimki okunmadan uyumuyor zaten:Saruboceq:

sağol yavrum yaa allah razı olsun, allah hepinizden hepiimizden razı olsun, hava güneş açtı, hemi de ılık, ben bi market yapim gelim, yakınımızda market var, astronotunu giydircem, kanguruya koycam, bi de battanyie dolayacam etrafından, bi gezelim gelelim hemi hava almış oluruz, morellem bozuldu, açılır gelirim, yarım saate kadar burdayım hemi

mama bez ıslak mendil still tea. vs geliyor leylacımm

Ben hic ugrasmayim bu arada siz islak mendil kullaniyonuzmu bebislere ben kullanmiyom hep ilik su yapip tulbentle siliyo boynunu yuzunu bide poposunu da ilik su ile siliyodum oda bez mok olunca elde yika yika sarisi pek cikmiyo icime sinmiyo hijyenik olmuyo diye sonucta kiz enfeksiyon felan kapar islak mendili ilik sula yikayip siliyom artik

Meran naber tatlim
iidir yavrus :delphin: kayınvalidemler geldi bugun onlarla oturuoz..çay muhabbeti bitti dedim benim kulubum var oraya gircem dedim ii hadi azcık stress at bendede :teselli: slm söyle dedii kayınvalidemin slm var söyleyeyimde üstümde kalmasınn kaydirigubbakcemile3
sen ne ettün bakalımm CADIARZU minik ceylan nasıll :ecrin_bebek:
çıtırım geçmiş olsun canım benim...ilerlemeden doktora git kuşum a.s.

iidir yavrus :delphin: kayınvalidemler geldi bugun onlarla oturuoz..çay muhabbeti bitti dedim benim kulubum var oraya gircem dedim ii hadi azcık stress at bendede :teselli: slm söyle dedii kayınvalidemin slm var söyleyeyimde üstümde kalmasınn kaydirigubbakcemile3
sen ne ettün bakalımm CADIARZU minik ceylan nasıll :ecrin_bebek:
çıtırım geçmiş olsun canım benim...ilerlemeden doktora git kuşum a.s.

Aleykumselam sende ona selen soyle ellerinden optum kucuk ceylanda iyi kucagimda bana bakii bikacgundur dilini cigniyo yav disimi cikacak acep

Zeynepcim senin bebisin isminin anlami ne demek cok degisik geldi ama ilk defa duydum hosuma gitti

Sağol Leylam allah hepimizin evladını bağışlasın inşallah.ismini eşim buldu ilginç geldi hepimize Kırım hanlarına verilen ünvanmış canımcım:1rolleyes:
senin prensesin ismi ne?

as.leylacıım..
diş için daha çok erken yavrum ya..ama tabi 2 aylık çıkaran hatta dişli doğanlarda var ama ... kızımda diliyle çok oynardı acaipte seli akardı ama 11 aylık çıkardı dişini...ne kadar geç çıkarırsa o kadar iyi olur..inş.geç çıkarırlar

Sağol Leylam allah hepimizin evladını bağışlasın inşallah.ismini eşim buldu ilginç geldi hepimize Kırım hanlarına verilen ünvanmış canımcım:1rolleyes:
senin prensesin ismi ne?

Amin canim guzel dileklerin icin tesekkur ettim benin kizin adi hacer babaannesinin adi arapcada tas anlamina geliyomus tas gibi benim kizim tas

Back
X